Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ina, Tania, Bic, Alinush, ma bucur ca v-a placut povestea mea . Mi-era teama ca, dat fiind ca a trecut mai mult de o luna jumate, n-o sa-mi mai amintesc toate amanuntele. Dar iata ca memoria nu mi-a jucat feste si am retrait toate starile din acea seara nefericita ca m-am chinuit atat si fericita ca mi-a adus-o pe Dara

Monet, nici urma de ofensa, fata draga. Si eu am observat ca fetele noastre seamana . Daca ar avea si Dara mea ochi albastri ca ai Mayei, maaaaaama ce incantata ash fi. Macar verzi ca ai mei sa-i aiba, daca mai bine nu se poate. Oricum, ai 2 fete frumoase foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna ziua la toata lumea! Sunt si eu o mamica de noiembrie si as vrea sa fac si eu parte din clubul vostru. Va urmaresc gandurile si parerile de mult timp - din august, mi-ati devenit prietene fara sa stiti; primul lucru pe care-l fac dimineata e sa deschid calculatorul sa vad ce-ati mai scris.
Sunt intr-o perioada in care mi-ar prinde bine si mie o incurajare, ca singura nu reusesc sa ma remontez!
Am o fetita dulce tare, Maria, am nascut pe 29 noiembrie, natural cu epidurala - a fost o experienta super! Maria a avut 4.100 kg si 52 cm.
Va pupic si sper ca mai este loc si pentru noi doua...

Ioana si Maria cea frumoasa si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata.
gandacel - sunt de acord cu tine cam in tot ce ai spus; cam asa fac si eu treburile, numai ca luca doarme mai multisor noaptea, dar in aceeasi camera cu noi, ca nu avem decat 2 camere; asa e, se foieste, fornaie, dar adoarme singur; noaptea il infas, pentru ca daca nu, se agiata, isi trage cate o karata peste ochi (vorba lui tati), si se trezeste singur, tapand de parca l-a caftit careva.imi pare rau de mama ta, pacat sa se suprapuna asa un moment trist cu bucuria de a avea un bebe.
la botez, o sa tin si eu minte pentru sambata sa-l rog pe popa sa nu-l bage cu capul inainte; preotul ala facuse probabil scufundari in tinerete.

referitor la diversificare - nici eu nu ma apuc inca, dar - de exemplu m-am hortarat ca in loc de lamaie sa ii dau portocala atunci cand sughite - ii trece la fel de repede, insa portocala ii si place.
deocamdata e mai simplu sa-l alaptez, insa imi place sa ii mai dau din cand in cand pe la gurita cu diverse, sa simta si el gustul, chiar daca nu inghite nimic; cred ca la primavara incepem si noi sa bagam si altceva.

In alta ordine de idei - puiutul meu e bolnavior momentan; s-a stricat iar la burtica cam rau de data asta, si e cam abatut, iar cand are crampe, tipa de-a dreptul, nu plange.
chestia e ca nu stiu de la ce e; portocala i-am dat ultima oara acu vreo 2 zile, si oricum, cateva picaturi doar, si nici macar ceai n-a papat de curand ...
doctora m-a pus sa ii dau smecta, dar eu ii dau si niste zeama de orez fiert cu un picut de glucoza, sa vedem rezultatul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
eu cred ca voi face in cele din urma ca gandacel, adica nu voi mai dormi cu Ilinca in camera. Pai nu pot fetelor sa ma odihnesc si eu ca lumea, ma scol la fiecare scancet al bb-ului! Sunt zombi.
Plus ca azi-noapte Ilinca s-a trezit si la 2 si la 5,30 ca sa pape

Ina eu chiar vreau sa ma duc la mare in format complet (eu, Doru si Ilinca) inca de prin iunie, cand al meu sot va merge la un congres la Neptun. Cred ca nu ii poate face decat bine aerul de mare. Niste prieteni si-au dus baietelul la inca de la 2 luni. Nu-ti face probleme!

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

ioana 77, bine ai venit!!

fetele, verificati mailul... cel trecut in agenda!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si noi plecam la mare, dar prin august... ar fi a doua "mare" la iris, ca a fost si la 5 luni in "burtica". na, macar sunetul valurilor o sa fie ceva cunoscut.

gandacel.. nu ai mailul in agenda.. trimite-mi un mail la chornoiu@rdslink.ro

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua mamici!!!

Xandra La multi ani!!!!

Lavi02 citisem de ceai de musetel dar voiam sa fiu sigura si am mai intrebat o data!!! O sa incerc si cu apa plata!!!

Azi, adica peste cateva minute asteptam doctorul sa ne faca vaccin si o sa-l intrebam si pe el ca sa ne hotaram daca mergem pe ceai sau supozitor. O sa intru sa va spun ce sfat profesional am primit da?

Fetelor ce bbi frumosi aveti, sa va traiasca !!! Si noi pe langa voi!!!

Acum plec si astept nerabdatoare!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ioana77 bine ai venit printre noi!!!

Cristina eu sunt de acord!!!Sunt superbe!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

e ca sa vedeti ca anul asta chestia cu dosarele nu e singura bazaconie...

dupa ce v-am zis ca sapatamana trecuta imi cautau fata d ela protectia copilului, acum ma suna asistenta noastra. puntul 1, ca maine sa nu ne amanam programarea
punctul 2.. stati jos...

ca au primit la cabinet instiintare ca fata mea e inscrisa la alt dr, mocanu-dracu-s-o-ia din sectorul 2, ca figura nu stiu cum pe lista de lapte praf... io i-am zis ca nu cunosc, ca stau in sect 3... ca n-am nici o treaba cu individa asta. ii zisei si de aia de la protectia copilului, ca io chiar la ei nu figuram pe lista nimanui.
asta partea frumoasa, cica a verificat cnp-ul lu fi-mea, de ea era vorba...
apoi chestia care m-a lasat ca la dentist e ca a doua sesisare era ca mai e un copiul cu acelasi cnp!!!! mai da ea azi niste telefoane, spe5r sa rezolve... ca de nu, presimt ca ma asteapta niste drumuri luuuungi, ca stiti cum e cand se greseste in acte...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna fetele,mai ma tineti minte??
Nu prea am mai intrat pe net,adica am intrat dar nu prea am mai scris,ptr ca sunt prea obosita,off,ma cam vait,nu?
Eu dau aproape toate masutele lu'bebe cu laptic praf,asta e...
Aproape ca nu mai suge asha puternic la san,s-a lenevit,manca-l-ar mama!
Sunt prima mamica nu??Care da aproape numai laptic praf!!!
Sau parca Bic mai da,nu-i asha?
felicia,joy,voi cum mai stati cu lapticul de la tzitzi??
La mine nu prea mai vine,cu tot cu berici,nutrinatale,si galactogil
Am renuntat si la a bea atat de multe likide,nu mai pot sa beau atata!
dar,cu tot cu laptele praf,credeam ca se digera mai greu,tot la 3 ore juma-4 ore se trezeste!
Tu,dienutzo,parca ziceai ca doarme de la 10 seara la 6.30 dimineata!
Doamne,da'doarme,nu gluma!
Si dup'aia cum ii faci 6-7 mese pe zi??

Pupic
am vazut linku'cristinei cu bebeii:ce frumuseti,ce ingerasi acolo,sa ne traiasca!

Mergi la inceput