Yves Rocher

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Loma

Comme un evidence

cum e parfumul asta, dulce, amarui, floral, suav... vreau detalii... va rog

Loma

Greu de descris...original si foarte feminin...sexi...dulce-fresh..mmm..

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Comme une evidence

mi l-am comandat si eu, am mai facut un nou order am cam intis coarda iara insa daca e dulce nu prea ma incanta eu le prefer pe cele florale spre fresh ..... sau un pic spre amarui... las ca vad eu...

multumesc Allure

deocamdata nu am primit nimic, vorbesc de prima comanda, abia a trecut o sapt. probabil e pe drum...

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Loma si eu o sa cumpar Comme une evidence...eu stiu cum este laptele de corp...mie nu mi s-a parut dulce ... e un miros destul de fin...si mie imi plac parfumurile fresh ... eu am Kenzo parfum d`ete
Oricum am facut si eu o comanda de 50 de euro...la sot. Sper sa-mi gaseasca tot ce e pe lista. O sa iau si Eryo blue apa de toaleta...desi mi se pare cam scump...O sa mai incerc si ceva farduri Luminelle. Sper sa nu ma dezamageasca! Si sper sa primesc si ceva cadouri !
la ultimele achizitii mi-au dat decat ceva servetele parfumate cu eryo blue, nature si neonatura (cred!!!) si am cumparat de 70 de euro. Mai bine le comandam pe net si le primeau la firma sotului meu.
Ce parare aveti de deodorantele crema din gama Pur Desir? mie imi plac cele de liliac si gardenia, chiar daca si aste au aluminium clorhidrat...la noi le foloseste si sotul...daca chiar e adevarata informatia cu cancerul la san o sa i le las lui :(

Bye!Bye!
31

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

daca cumperi asa de mult mai bine faci comenzi pe net pentru ca primesti mai multe cadouri;;in momentul in care cumperi din magazin iti dau doar esantioane..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Himmelsduft spune-mi te rog care e www.yvesrocher.ca/shop_app_CA/app_CA/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=2&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_4&nav=topic&page=2&topicId=347" target="_blank">Pro-retinolul pe care il cumperi si e super bun.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

ieri am primit produsele acasa, sa va spun ca mi-au ajuns cele din comanda a doua, si primele inca nu .... pe langa ce am comandat eu, am primit si cadouri, sa va spun:
- o gentuta in care sa iti depozitezi bijuteriile, dupa mine o mica porcarioara dar necesara, barbatu-meu chiar o gaseste fainuta de tot...
- o crema gel dus, f. bine mirositoare, mmmm...sotul cica parca e serbet de trandafiri ....
- ser vegetal cu hormoni anti-aging.. pe asta nu am desfacut-o pentru ca o marit la socrela mea.

insa o constatare asa la prima vedere: produsele lor nu sunt chiar asa de naturale dupa se lauda ei

Loma

Mergi la inceput

Comme une evidence l-am primit si pe asta, miroase bine, dar nu stiu de ce nu ma prinde .....sau poate eram eu intoarsa ieri,.... sotului ii place, de fapt el e mai incatat decat mine....

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Loma, sint mai naturale decit alte produse. Nu ar putea fi chiar naturale-naturale, gindeste-te ca s-ar strica pur si simplu cremele in citeva zile!

Mie-mi plac, mai ales gelurile de dus, avem vreo 4 numai de la ei (pe linga altele) si cum se termina, sotul meu mi-a adus aminte ca nu am mai comandat demult de la ei...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Am folosit in trecut cateva produse de machiaj, pudra ruj si rimel si n-am fost multumita. Creme n-am folosit, am inteles ca nu-s grozave si mai contin o groaza de substante dubioase.
Cu ani in urma mi-am cumparat cu ocazia unui sejur in Franta cu bursa studenteasca un parfum, "Nuit d'orchidees," minunat, dar l-au scos din gama de produse.
Tot in studentie am mai descoperit un parfum "Shafali-fleur rare" care mi-a placut temporar, acum nu stiu daca mai exista si nu ma intereseaza, raman fidela celor de la Guerlain si Issey Miyake.

Mergi la inceput

Fetelor am primit si a doua comanda... am incercat si celebra crema de fata cu pro-retinol, insa m-a dezamagit, nu e chiar ceea ce ma asteptam... sau nu mi se potriveste mie ... miroase f. f. bine, pielea nu ramane grasa insa dupa ce intra in piele da senzatia de piele uscata si se vad coji si afara la vant nu mi-a placut senzatia, insa e doar prima impresie, ca sa imi fac o impresie totala trebuie sa o folosesc cel putin o saptamana, nu?

printre altele am mai comandat si lotiuni de curatat fata, si nici astea nu m-au dat pe spate, si au chimicale la greu...parca strange un pic fata, si miros a chimicale de la o posta... ca un dispensar pe vremea lui Ceasca..tot mai bune sunt ce foloseam eu.. Neutrogena, care curata si hidrateaza bine, si miros bine.

Mai ramane sa incerc gelurile de dus...si m-am cam lamurit..
Asta e doar impresia mea... recunosc ca eu sunt cam ciufuta...

Loma

Mergi la inceput