Yves Rocher

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Loma si eu mi-am comandat-o si o astept dar sincer am luat-o mai mult ca-ti dadea gratuit esenta de parfum de la Comme un evidence care costa vreo 40 de euro, taxe postale nu platei si in plus mai aveai si serul de ochi tot cu pro-retinol.Merita toate astea 10 euro.
Acceasi senzatie care ai explicat-o tu aici eu o am de la o crema pentru reglarea sebumului de la Vichy.poate si asta e in functie de fiecare ten.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Cait o sa razi de mine, si eu am crema de care zici tu de la Vichi, si la fel aceeasi senzatie am avut-o si cu aia numai ca era un pic mai grasa, acuma ma dau cu ea pe picioare si brate... pe corp..ca de altfel toate cremele care nu imi plac, sfarsesc asa.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dragelor, daca mai vorbiti aici de cosmetice la 10 euro si mai primiti si o groaza de cadouri ...o sa ma aveti pe constiinta ca fac crima...Au astia aici niste preturi de te impusti.I-am luat sotului(care se simtea neglijat ca eu imi iau o groaza de produse cosmetice si el nu are)un set de 3 produse(un balsam, o crema si un gel pt spalat pe fata)si am dat 1,5 milioane...Nu ma mai joc...vrau si eu la voi acolo sa comand ...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

na, ca m-ati facut de am comandat de 40 de dol produse de pe site, si-acu va plangeti ca nu-s bune. hm, eu mai folosisem din ele, cumparate din franta cu ani in urma si mi-au placut, apoi aici nici n-am vazut in magazine. azi am dat cu ochii de subiect pe forum si-am zis hai sa ma uit pe site. imi place ca majoritatea produselor sunt buy one, get one free, am primit si 3 cadouri, plus transport gratis, asa ca...folosesc cardul sotului, ca si-asa nu stia ce sa-mi ia de valentine's day. hehehe, ii fac io surpriza.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

si eu sunt membra la YR de catva timp si s multumita.la inceput i am luat sora mii cate ceva (ea are ten mixt si probleme cu pori,cosuri etc.)si dac am vazut ca i multumita ,mi am luat si eu.ca pret sunt f.ieftini comparativ cu altii si plus ca aici mereu au reduceri si oferte si cadouri ,ca mi se face groaza cand primesc posta:).aici e asa:ai cardul la ei si primesti acasa oferte si te duci acolo la mag.si cumperi de o anumita suma (modica 3-5 euroi,uneori mai mult)ca sa ti iei cadoul.eu mi am umplut casa de flecustete si tot nu rezist .si ti mai pune si stampila pe card si cand se umple mai te lipesti de un cadou pe care l alegi tu.pe de o parte e bine ca exista ca ma scuteste de dat banii pe produse mai scumpe si care au cam acelasi efect(am vazut o emisiune pe tema asta,cica nu conteaza cu ce crema te dai,conteaza sa folosesti ceva)
eu folosesc de la ei:crema de maini lifting serum vegetal,crema de maini anti frig;din gama spa vegetal mi am luat si anticelulita si crema de burta si silhouete de intarirea pielii.crema de ochi+ buze(asta e buna tare si cand racesti si de la suflatul nasului ai probleme),fard de ochi cu efect cooling s.a.toate mi au priit.numai pro retinolul nu l am incercat ,o sa l iau si va zic.
seara buna

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

of, carolada, uite mai aud si pareri pozitive. eu inca n-am platit, stau cu produsele in bag si ma gandesc daca sa apas butonu' sau nu...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

quote:
Originally posted by Loma

Cait o sa razi de mine, si eu am crema de care zici tu de la Vichi, si la fel aceeasi senzatie am avut-o si cu aia numai ca era un pic mai grasa, acuma ma dau cu ea pe picioare si brate... pe corp..ca de altfel toate cremele care nu imi plac, sfarsesc asa.

Loma

Loma si la mine pe moment e uscata si apoi raman urme pe frunte in special.eu o cumparasem ca cik reduce secretia de sebuum..de unde atata.;
Chiar ca sunt scumpe in tara Yves Rocher.
Nu stiu cine vorbea ca au multe chimicale..asa este..aici a fost o emisiune unde au aratat YR si Clarins.Directoarele de centru au zis k nu cunosc cati ingredienti naturali contin iar redactorul a completat ca daca erau naturale trebuiau tinute in frigider.
In Franta exista 2 firme care produc creme naturale si care evident se vand din frigider.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

v-am spus eu ca sunt ciufuta..
revin cu parerea despre produsele Ives Rocher, nu-mi plac... am incercat si gelurile de dus, si ...
am folosit iarasi crema cu pro-retinol, nu m-a incantat deloc, usuca fata, si apar niste cojite iestetice, nu-mi place.

Raman fidela mastilor mele cu argila care nu au moarte...

Crema care mi se potriveste mie, inca nu s-a inventat..., adica da ar fi Gerovital plant hidratanta de zi, insa ma feream sa o mai folosesc ca si aia are chimicale, insa fata de altele faimoase si scumpe, e de departe cea mai buna.... parerea imi apartine, de altfel si pielea mea e un unicat... asa ca voi poate aveti alte pareri...nu va contrazic...

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu am primit un parfum Te Vert, seamana perfect cu Green Tea de la Arden. Atita doar ca nu rezista prea mult (bine, nici cel de la Arden nu tinea prea mult, ceaiul verde e o aroma destul de "fragila").

Oricum, miroase super-bine!

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Loma, si eu am spus ca produsele de "face care" nu sint grozave. Am avut niste creme care si acum zac in baie. Momentam folosesc Gerovital H3 (super buna pentru vreme rece) iar vara Gerovital plant, exceptionala. Ce daca are chimicale? Toate au! Si alea de 300$ borcanul sint pline de substante chimice.

Gelurile de dus nu miros toate bine. De aia imi place sa ma duc la magazin si sa le cumpar dupa ce le miros personal, nu le comand pe net niciodata.

Eu acum de la ei folosesc demachiantul special pentru ochi care are un pret foarte bun (4$ sticluta) prin comparatie cu alte produse similare care costa 10$ la Loreal, de exemplu si nu e cu nimic mai bun.

Nici o gama nu are produse de exceptie 100%. Printre ele sint si bune si rele, noi trebuie sa alegem.

Mergi la inceput