Yves Rocher
Raspunsuri - Pagina 3
mihaser spune:
Salutare tuturor!
Si mie imi plac majoritatea produselor Yves-rocher...Profit de faptul ca sotul merge in delegatie in Germania la cateva luni sa imi fac stoc de geluri de dus, creme, produse ptr machiaj. In Romania sunt mult mai scumpe decat in Germania si la salariile noastre nu as fi indraznit sa incerc atatea produse.
Eu sunt foarte multumita de gama Nature, Pur Desir, Jardins du Monde, Yria. As fi vrut sa cumpar si ceva parfumuri sa le dau cadou...dar m-am razgandit dupa ce am citit parerile de pe forum. Oja nu ma incanta nici pe mine...in schimb creionul de ochi din gama yria m-a cucerit la prima utilizare.
Am primit produse yr cumparate din Romania si au aceeasi calitate cu cele achizitionate din Germania, doar pretul difera...
Succes la cumparaturi!
Mihaela
cait spune:
Nu mai stiu cine a intrebat cu plata in 3 luni..Adica comanzi azi si poti plati peste 3 luni fara nici un card de la ei fara nimic.Eu chiar ma gandeam cata incredere au pentru ca in acest timp poti sa-ti iei zborul din tara unde ai comandat si nu te mai gaseste nimeni.
Pentru cele care cumparati din Romania atentie sa nu fie facute in Ungaria pentru ca asa se mai pocedeaza.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Siminaf spune:
Eu intrebasem, pentru ca nu vreau sa aplic acum pentru un nou credit card. Dar daca e fara, acum sun la ei!
Multumesc de raspuns! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Allure spune:
Mie nu-mi plac cremele si produsele lor de machiaj. In schimb imi plac gelurile de dus...au niste arome mortale iar preturile sint campioane in perioada de reduceri!
Mi-a placut mult si deodorantul cu bila "Hamamelis" pe care am incetat sa-l folosesc cind am constatat ca are "aluminium clorhidrat" care cica e in strinsa legatura cu cancerul de san.
Super parfum mi s-a parut "Comme un evidence" (ma mir ca nu zice nimeni nimic de el!) decit ca nu stiu daca rezista in timp... Deocamdata nu mi-l cumpar pina nu termin liota de "chaneluri" si "dioare" ce le am.
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
Christel spune:
Daaa, miroase super Comme un evidence. Eu am parfumul Yria, Neonatura si apa de toaleta cu miros de liliac nu pot sa spun decat DIVIN!
Iar din cele barbatesti mie imi plac cum miros cele din gama Eryo.
Acum am comandat de 35 de euro si am primit cadou o crema serum vegetal de 30 de euro(cadou de Valentine Day).
cait spune:
Comme un evidence eu mi-am luat tubul mic de geanta pe care l-au scos de sarbatori si e super..pai la 35 de euro sincer ti-au dat putin..eu anul trecut comandam 2 geluri de dus si alte nebunii de max 10 euro si mi-au trimis serul apoi nu stiu cate foi ca dak raspundeti in 10 zile va trimitem creme, etccand a plecat mama de aici ii dadusem vreo 4 si cand s-a uitat in Bucuresti erau 800 de mii.
Cait
Christel spune:
Ei, super Cait, aici am mai primit anul trecut tot asa o crema de 20 de euro,acum niste mostre de rujuri pe langa aceasta crema de 30 de euro, in rest primesc din astea-gentute de cosmetice, mostre de creme si parfumuri, masti si alte kestii dar oricum eu sunt multumita. Eu comand odata de o suma mai mare, sa nu mai platesc transportul(peste 34 de euro e gratuit).
Poate sunt mai darnici acolo in Franta, ca doar acolo se fabrica!
BraveGirl spune:
Numai la noi in Romanica au niste preturi ...f mari in comparatie cu catalogul lor si cu ce am vazut pe net....iar cadouri ioc...adica au un card de fidelitate unde primesti o stampila pt cumparaturile care depasesc parca 30 RON si la nu stiu cate stampile iti da un cadou...
dar slabut rau.Dar eu tot cumpar, chiar daca mi se par ca sunt nesimtiti si isi pun adaos mare.Eu chiar nu inteleg de ce mai imi dau si catalogul daca ei nu respecta preturile de acolo?
Corina
Albumul meu
cait spune:
Normal ar trebui s arespecte preturile din catalog cel putin aici asa este.Si eu am vazut preturile din Plaza si m-am ingrozit.cam exagerate.
Cait
Loma spune:
Comme un evidence
cum e parfumul asta, dulce, amarui, floral, suav... vreau detalii... va rog
Loma