Mamici de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ce garnicutze sunteti la scris. Felicitari pumpkin pentru fetitza. Si noi mergem azi din nou la eco pentru TT si poate doar doar s-o vedea si pasa a lui bebe si nu putzulica. Si noi ne dorim mult fetitza mai ales sotzul meu. Ma simt ceva mai bine, acum sunt inca sub tratament si sper ca de saptaman viitoare sa vin cu vesti bune. Zicea cineva la un moment dat ca in Municipal umbla virusul Streptococ B? Cat de veridica e informatia. Stiu ca la un moment dat maternitatea a fost inchisa. Eu am fost depistata cu acest virus inca de la inceputul sarcini si mi s-a spus ca nu este ceva grav si ca nici pe bebe nuil poate afecta, daca mi se administreaza tratament. Fetelor eu nu mai pot cu atatea ganduri negre. Daca nu e una e alta. Si cand o sa fie bebe, cred ca o sa fiu si mai stresata. . Eu cred ca ma inscriu si eu in clubul mamelor denaturate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

vai, fetelor, mi-ati facut de cartofi prajiti(desi m-am lasat de 2 sap de ei), or fi nesanatosi dar e ceea ce puteam manca, probabil datorita grasimii mai potoleau stomacul;
mada_mxm, lauda-l, indiferent cum a iesit mancarea sau altceva,ca altfel a doua oara nu-ti mai face daca-l critici(asa m-a invatat o doamna cu experienta);

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Eu nu simt deloc fluturasi deci cred ca e cam devreme. Pumpkin ce frumos ca e fetita felicitari!!!!!!!!
Anasia tu cate saptamani ai ca eu ma gandesc ca fluturasii aia pe care ii simti sunt niste salturi ale lui bebe prin lichidul amniotic.Ce placuta trebuie sa fie senzatia.
Mada_mxm nu mai ai mult si ai sa vezi ca o sa te simti mult mai bine. Iar apropo`de cartofi prajiti eu una eram mare fun inainte dar acum de cand am ramas insarcinata nu mai pot sa mananc deloc nici cartofi si nici mezeluri de nici un fel.Aaaaaaaaaa si nici carne de pui sa nu vad in fata ochilor.
Sabana eu zic sa faci tot posibilul si sa nu te mai stresezi. Eu vorbesc?! Ca si eu ma gandesc la toate alea dar stiu ca nu e bine si sunt convinsa ca nici 1% din temerile noastre nu au nici o baza reala. Asa ca mai bine sa ne gandim la cum o sa ne tinem bebeii in brate nu????
Am si eu o intrebare. Voi cand ati inceput sa luati materna? Ca mie doctorita mi-a spus ca deocamdata nu e necesar ca m-as ingrasa inutil. Adevarul e ca nu ma simt slabita in nici un fel dar unghiile au inceput sa se exfolieze rau si ma gandesc ca asta ar fi un semn ca nu stau tocmai bine cu calciul.
Voi ce ziceti??

Mergi la inceput

Sabana, poti sa citesti la nasterea pe glob - O poveste trista sau cu final trist nu mai stiu exact si ai sa afli mai multe amanunte despre ce s-a intamplat(nu cred ca sunt scorneli); nu te speria, daca faci tratament sunt sigura ca sa va rezolva;

anasia

Mergi la inceput

poliana sunt in sap 12 si sper sa fie salturi ale bb-ului, desi cred ca e inca devreme, dar e o senzatie foarte placuta;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, fetelor

felicitari Pumpkin, Kehleyr si Irinuca pt fetitze daca am facut vreo gafa, va rog sa ma iertati, dar io asha am inteles

Mada, pe Renie pe prospect scrie ca se poate lua in timpul sarcinii. eu pana acum am luat cred ca de 2 ori.

mai, Andreea :) nu ne lovim numai la DPN, ci si la planuri de nunta :d doar ca la noi se intampla un pic mai... diferit. intrucat ne casatorim in ambsada romaniei din tara vecina [lituania], desi normal ar trebuis a asteptam termenul de minimum 10 zile [ e termen diferit pt ambasade], consulul era gatas a ne cunune cand ne-am prezentat la depus actele ashe ca deshi initial cununia ne-o planificam pe vinerea viitoare [ tre sa fie zi lucratoare], am stat si ne-am gandit si ne-am hotarat sa o comitem vinerea aceasta. fiecare zi castigata e f bine pt actele mele - ca imi schimb tipul de permis de sedere ca sotie de cetatean si automat primesc permis de munca fara nici un fel de restrictii.

asha ca, in concluzie, noi dam cu subsemnatul la ambasada vinerea asta. insa inelele din romania vor ajunge abia sapt viitoare. si petrecerea cu prietenii va fi tot in we urmator, pt ca pt atunci rezervasem casa de oaspeti si nici timp de pregatiri acum nu aveam.

asha ca... ca la noi la nimenea iar cununia religioasa va fi in romania, cand vom avea timp si vom putea. am eu asa un sentiment ca vor fi in aceeasi zi si cununia noastras i botezul la bebe.

intrucat aici era foiala mare cu achizitionarea de asigurari de sanatate pt angajati si trebuia sa ne alegem ce vrem, am deciss a le spun ca sutn insarcinata inainte de a mai face cheltuieli cu mine. am considerat ca e chestie de etica si respect reciproc. ashe ca am avut o discutie cu sefa mare in care i-am spus vestea. si, in locul unei atitudini rezervate, am avut parte de o serie de exclamatii si felicitari si planuri pt bebe2 si glume la cat de tari suntem si ca ar trebui sa facem un club al mamicilor: fiica ei e insarcinata. o angajata e in CIC si alta e in cca 5 luni si jumatate cu burtica. deci, va dati seama

toate ca toate, dar mie mi s-a luat o mare piatra de pe inima acum.

gata, va pupacesc si fug ca am o intalnire in 20 min.

one more thing: iubia re ins eara asta petrecerea burlacilor. iar eu stau si imi dau in bobi cate stripteuse ii aduc baietzii dar maine e randul meu sa imi iau revansa ca fetele sepregatesc de zor

gata, am fugit!

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Poliana, eu iau Materna inca de la inceput si numai Materna...tu stii ca ingrasa, face pofta de mancare sau ce anume? Eu am pus aproape 2 kg in 15 saptamani si mananc normal, adica nu ca lupul...

Cinta, felicitari, casa de piatra si bebe sanatos, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu!
Sotul tau e lituanian?
Bine ca ai rezolvat si cu sefii, esti un om fericit acum
Asteptam poze de la cununie

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor nu ca ma laud acu , dar logodnicul meu este tare harnic si ma ajuta cu orice am nevoie. Ptiu, ptiu sa nu-l deochi. Prietena mea cea mai buna il tot intraba daca nare o clona sau ceva ca ar vrea si ea unul asa. Da gata cu laudatul....
Cristina , Poliana de ex mama mea cat a fost insarcinata cu mine nu a reusit sa manance decat cartofi prajiti cu mujdei. Nu or fi ei printre cei mai sanatosi dar credeti-ma sunt mai sanatosi decat mancarea de aici unde cartofii sunt gata congelati si tratati si etc deci prefer cartofii nostri romanesti.
Cinta mersi de informatie.Eu am Rennie in casa dar nu mai aveam prospectul asa ca am zis ca mai bine va intreb pe voi dragutzele.
Cinta tot pt tine: Casa de piatra si sa fiti cat mai fericiti posibil toti trei!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai fetelor ce-i cu netul asta? Ultimul mesaj la scris chiara.2005 si a aparut mesajul ei la inceputul paginii si tot al meu era ultimul. Daca nu ma uitam in urma nu-l vedeam.
Chiara.2005 ti-am dat un mail cu reteta. Cine mai vrea sa dea un shout.

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor am venit de la doctor dar nu prea sunt vesela. Dupa masurarea translucentei nucale( iertare daca spun prostii) m-a trimis de urgenta maine sa fac triplul test desi eu abia am implinit 27 de ani. Valoarea e de 1,3 si zice doctorul ca e prea mare si ca e semn de malforamtii. Nu stiu ce sa mai zic. Maine dimineata ma duc la Medsana sa fac TT si e gata in 2-3 zile.
VOI STITI CARE E VALOAREA NORMALA PT ANALIZA ASTA?????
In rest nu mi-a zis absolut nimic despre bebe. A zis ca mai stam de vorba dupa ce avem rezultatul de la TT. mi sa parut aiurea dar eram prea ravasita oricum...

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput