Mamici de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Dragele mele viitoare mamici, cu siguranta m-ati uitat ca tare de mult timp nu am mai dat nici un semn de viata. Sunt bine si eu si bebele, si daca vreti sa completati si la mine dr Ioana Lutzescu, iar varsta mea: 29 de ani, data nasterii 21 august 1976. V-am citit pe cat posibil in toata aceasta perioada sa stiti si am trait greturile alaturi de voi. Eu am acum 14 saptamani si ma simt mult mai bine. Mai am din cand in cand gustul ala amar in gura si chiar greata cateodata dar e mult mai bine. Intre timp am facut si testul combinat pentru depistarea sindromului Down si a altor probleme de acelasi fel dar inca mai astept rezultatul. Burtica a crescut si ea un pic si ma imbrac de ceva vreme cu o singura pereche de blugi din aia cu burta. Nici nu stiu ce sa va mai zic. Emiliapop vreau si eu cat mai curand sa imi iau salopeta de gravidutza dar am tot amanat momentul din acelasi motiv, ca imi era teama sa nu imi fie mare ca eu sunt o mana de om la 1.50 si de ingrasata abia un kg am pus( am inceut sarcina la 48 si acum am 49 de kg).Dar daca zici tu ca e posibil sa imi vina ma duc sa probez macar. In legatura cu frecventa ecografiilor am intrebat-o si eu pe d-rita mea si mi-a spus ca nu e cazul sa imi fac griji. Mi-a explicat de asemenea ca ecografele de generatie mai noua au un niste filtre speciale astfel incat bebelusii abia daca mai aud ultrasunetele.

Poliana cu bebel de 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Poliana, te pup!
Chiar ca nu ai mai dat nici un semn de multicel, chiar ma intrebam ce e cu tine...
Ma bucur ca bebelul e ok, si eu la fel am aflat ca ecografiile astea nu dauneaza in nici un fel fatului, ca au filtre speciale...
Nu stii inca daca e baietel sau fetita, nu?
Eu astept cu sufletul la gura ziua de luni sa ma duc la eco, sunt sigura ca se va vedea ceva, abia astept...

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce bine ca nu e periculos sa iti faci eco des. Eu eram putin speriata, ca am facut 3 eco pana acum, rpimul cand s-a constatat sarcina, iar celelelte 2 la interval de 2 saptamani, cand am avut dureri groaznice de burta. dar daca voi ziceti ce nu e nici o problema..m-am mai linistit si eu acum.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Cristina_Ioana esti mai avansata ca mine si cred ca ai sanse sa afli nu stiu. Eu ultima ecografie am facut-o la 13 saptamani si 2 zile si mi-a spus dr ca e prea devreme sa isi dea seama. Oricum am trait niste emotii de nu va pot explica la aceasta ecografie pentru ca l-am vazut rima oara pe bebe cum misca. Mai fetelor si cand l-am vazut cum facea bicicleta cu ambele picioare si eu si al meu sot eram cu lacrimi in ochi. E minunat si cu siguranta intelegeti f bine ce zic..Tot la ecografia asta a masurat pliul nucal( care sincer nu am inteles foarte bine ce este dar stiu ca daca are peste 3 mm e risc de sindrom Down. Slava domnului avea 1mm.
Emiliapop voiam sa iti mai spun ca la mine chiar s-a simtit inceputul semestrului al doilea. Mai ai un pic de rabdare( vreo 2 saptamani) si ai sa vezi ca cel putin oboseala nu va mai fi la fel. Vei avea mai multa energie- cel putin la mine asa este. Si cu greturile de asemenea situatia s-a schimbat radical.Nu au disparut ca prin minune dar imi este mult mai bine. Fetelor l-a simtit cineva pe bebe?? Ca eu nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burticutelor!
pumpkin, felicitari pt fetita,sa fiti amandoua sanatoase! si noi de dorim la fel, dar pana la urma sanatos sa fie, ce-o fi;
Kehleyr, multumesc pt informatii, ma bate si pe mine gandul sa fac TT in doua locuri, desi incertitudinea, procentele si practic faptul ca nu e nimic sigur ma pun pe ganduri daca sa fac TT sa nu;mai am timp sa ma gandesc;dr chiar eco morfo m-a pus sa fac cu Doppler, dar nu-i nimic mai fac una si pe la 22 sap;
cat despre ecografii, la fel m-a intrebat si med de familie(daca nu dauneaza bb- este homeopat), dar am linistit-o pt ca am vazut si citit ca nu dauneaza;parerile sunt impartite;
stiu ca suna ciudat, dar simt niste fluturasi din cand in cand in burtica si am senzatia ca este bb;pupici

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna nicole!
Eu merg la Targu Mures.Am luat aceasta hotarare deoarece in urma cu un an jumate am pierdut o sarcina de 8 saptamani.Si am o experienta tare neplacuta in ceea ce priveste medicii si spitalul din Alba.
si 10+

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mama-mia fetelor ce viteza aveti la scris!
Pumpkin felicitari pt fetitza. Si noi tot fetitza vrem.
Valentina: Naughty, naughty! Ia-o mai usurel.
Despre mine ma intreba cineva cate sapt am de imi este asa rau, pai am cam 10-11 sapt. Ca eu tot n-am priceput care dintre cele doua date este cea corecta si cea pe care s-o zic la lume daca sunt intrebata.
De rau tot rau dar aseara am reusit cu success sa pap niste cartofi prajiti si niste pui cu sos de hrean si smantana. Si tin sa va spun ca papa a fost facuta de logodnicul meu cu indicatiile mele bineinteles. Am murit de ras cand a ajuns sus cu mancarea se uita la ceas si zice vai cat timp a trecut. Cartofii au iesit buni carnea sa cam ars un pic ca lui i s-a parut ca are prea multa zeama si a scurs-o si apoi cand a invartit in tigaie se arsese un pic deja. Dar a fost simpatic, macar s-a chinuit.

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Mada draga...stiu ca nu e forum de gastronomie...dar adevarul e ca mi-ai facut o pofta cu acel pui cu sos de hrean si smantana incat te rog sa imi scrii si mie reteta. Daca fetele nu o vor mi-o poti trimite pe chiara.2005@yahoo.com .
Am o scuza...sunt insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Poliana, eu l-am simtit pe bebe, povesteam intr-un capitol trecut ca e o senzatie tare placuta, chiar daca se simte un fal fal slab, nu exista dubii, e clar ca e bebica...de la dr am inteles ca pe la 18 sapt incepe sa se simta ca lumea..

Mada_mxm- culmea este ca si eu, cu tot raul pe care il aveam, reuseam sa pap cartofi prajiti, imi si plac fff mult iar acum incerc sa nu exagerez cu ei, ca nu sunt deloc sanatosi...
Foarte dragut logodnicul tau ca se implica si agita, apreciza-l si nu il critica prea tare -gestul conteaza foarte mult acum...si faptul ca e langa tine si te ajuta

Eu am energie nevoie mare azi, m-am apucat sa fac tochitura (ii place mult sotului) si cartofi taranesti, salata de ton si de cruditati...

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

salutare fetele!
sunt si eu noua printre voi
va urmaresc de ceva timp si am incercat sa imi fac cont dar se pare ca mai aveam si am uitat tot si parola - doar ca adresa de mail era deja in baza de date si acum m-am hotarat sa mai imi fac una ca sa ma pot loga si eu
va doresc sarcina usoara (ca si mie) , bebeii frumosi si sanatosi si cat mai putine kg

13+

Mergi la inceput