Mamici de iulie - august 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
pumpkin spune:
Eu am fost ieri la eco la Dr. Herghelegiu si...
nici urma de putza...e FETITZA ! 

FATA mea
are 16 saptamani si 4 zile, lungimea CRL 10.68 cm, greutate 168 g, frecventza cardiaca 157 batai pe minut si se incadreaza bine in graficele de crestere.
Kehleyr, si ecografia asta de 16 saptamani a fost cu morfograma fetala, dar sunt aspecte care nu se pot vedea pana la 22 saptamani! Mie mi-a scris pe raport "morfologia cordului si morfologia de detaliu a buzelor si nasului de evaluat dupa 22 saptamani". Mi-a confirmat si ca urmatoare ecografie e ok la 24 saptamani. Astazi dupa 12 trebuie sa dau telefon la IOMC sa vad daca am avut noroc si mi-au lucrat si mie triplul-test.Tine-mi pumnii...
P.S. Pentru ca intre ecografia de sambata si cea de ieri diferentzele au fost cam mari m-am decis sa fac triplul test si la Sanador, parca am mai multa incredere in ecograful si in ochiul dr. Herghelegiu. Iar acum ma simt putin paranoica...cine a mai pomenit sa faci triplul test de doua ori...
Nu mai pot sa vin cu baietzelul in petit dar pot sa vin cu fetitza sa ne jucam cu papusile ![]()
Olguttza, la IOMC poti sa faci gratuit triplul-test, iti trebuie doar o trimitere de la medicul obstretician. Despre toxo, lysteria, cmv, nu stiu daca se pot face gratuit. Poti sa suni sa intrebi : 2422713.
Huacin,
stii tu de ce... ca sa nu te mai epuizezi... 
Miky
16+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW
Albumul BURTICILOR NEW
Kehleyr spune:
Pumpkin, 

. Sa-ti traiasca printesa, atunci
. Sa stii ca si pe mine m-a batut gandul sa imi fac TT in doua locuri... asa ca nu esti singura. Mai ales ca de dimineata citesc pe forum numai despre tt si vad cate rezultate fals pozitive sau neinterpretate sunt ![]()
si ma tem ca o sa aflu rezultatul si o sa am alta dilema, amnio sau nu?... In fine... o sa vad si ce imi zice maine la eco, parca imi pare rau ca nu ma duc la Iosup, dar am inteles ca si doctorita asta e buna si o sa o rog sa se uite la tot ce e de uitat. Iti tin pumnii sa iti dea rezultatele azi, dar mai ales sa fie bune!!! Ce diferente mari au fost intre ecografii?
Kehleyr 15+
geliza spune:
Pumpkin,
, felicitari

...cea mai mare dorinta a ta s-a indeplinit...sa ai o papusica frumoasa, mancacioasa si cuminte...iti tin si eu pumnii pt triplutest...dar de ce zici ca au fost diferente mari intre cele 2 eco? ca imi propusesem sa ma duc si eu la marimed la eco...asa de sanchi...sa vad ce-mi zice...m-ai pus pe ganduri...
asteptam raspunsul de la IOMC
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mamaluidavid spune:
Pumpkin felicitari pentru fetitza
,sper ca peste ceva timp sa vin si eu cu aceeasi veste! Fara putze! De data asta nu vrem putza ci pasa ![]()
Cornelia te asteptam cu vesti bune de la doctor!
a.cicel si eu l-am avut pe David in burtica (virgula) cand am facut nunta in tzara,noi mai intai ne-am casatorit legal aici si dupa 2 saptamani l-am conceput pe David ![]()
A fost frumos la nunta insa eu fiind mai zbenguita de felul meu,a trebuit sa o las mai moale,doar aveam comoara in pantec.
Aaaaa si dupa cateva luni,cred ca aveam vreo 6 luni jumate s-a trezit soacra-mea ca vrea sa facem si aici nunta.
I-am facut pe plac,noroc ca rochia o luasem un pic mai mare si a intrat burtoiul care era mare de tot.
Noroc ca aici nu se face nimic la nunta,decat se sta la masa,mancat,baut.Toata nunta tine 2 ore!
Dar a fost interesant,mai ales ceremonia,neintelegand ce spune ala,mie mi s-a parut ca ne certa,asa un ton avea 
Chiar nepotelul meu de 3 ani pe atunci a inceput sa planga,spunand ca ii este frica.
Ce amintiri frumoase!
Stefania 12+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Poze de la Disneyland!
norocuta spune:
Doamne cat de mult ati putut sa scrieti fetelor...in cateva zile si am pierdut firul.
Nu apuc sa scriu mult, dar va citesc cu mare placere...va prind eu din urma.
Din pacate eu nu stau bine cu timpul pentru Internet, pustiul meu este in vacanta si in momentele in care nu ma "tin eu de capul lui", se tine el de capul meu si uite asa...mai trece o zi. Plus ca biroul in care am calculatorul este rece ca un frigider si sunt zile in care refuz sa stau acolo din acest motiv.
Hannen, pomeneai candva de "pastrama ,foul,tameya,hawaushi...", ma voi gandi la tine, sa stii, ori de cate ori voi manca (si mie imi plac de mor, dar sunt cam grele si stomacul se cam supara cand il incarc, ori la BB nu-i place).
Daca am inteles eu bine tu ai nascut o fetita aici, in Egipt....indraznesc sa te intreb, tu cum ti-ai ales medicul cu care ai nascut?!
Pumpkin felicitari pentru vestea ca e fetita! Al meu sot a visat la fel, ca vom avea fetita...asa ca daca va fi sa fie...eu accept de pe acum invitatia ta sa ne jucam cu papusile.
pumpkin spune:
Kehleyr,Geliza, Stefania, Norocutza, multumesc pentru felicitarile pentru printeza
.
Din pacate am sunat la IOMC si TT meu intra in lucru abia lunea viitoare
. Dar, nu-i nimic, o sa am mai repede rezultatele de la Sanador, poate chiar vineri. ![]()
Diferentele intre cele doua ecografii sunt maricele si probabil sunt date de diferentzele dintre ecografe, dar in cazul interpretarii TT fiecare zi conteaza. La Marimed sambata varsta data de UM era 16w0d iar varsta data de ecograf(US) 15w5d. La Sanador marti varsta UM este 16w3d si US 16w4d. Deci la Marimed bebele era "in urma" cu 2 zile si la Sanador "inainte" cu 1 zi , si nu cred ca fica-mea e Fat-Frumos sa creasca in 3 zile(de sambata pana marti) cat altii in 6 (3 de sambata pana marti +2 cu care era in urma sambata +1 cu care era inainte ieri)...si mai sunt si diferentze intre masuratori, poate nu sunt mari dar pentru o mamica stresata de TT fiecare mm conteaza.
Ce fac daca intalnesc urmatoarea situatie : analizele de la IOMC sunt pentru 15 saptamani si 5 zile(eco marimed). Daca iese un rezultat prost pentru 15 saptamani dar care ar fi fost bun pentru 16 saptamani ? Pentru ca bebele meu sambata ar fi avut 16 saptamani fix dupa UM si 16 saptamani si o zi dupa US(eco sanador).
Kehleyr, tu asa ai patit cu AFP, nu? Sa speram ca nu o sa ajungem la decizia legata de amnio.
P.S. Sper ca nu v-am zapacit cu calculele
Norocuta, unde ne jucam cu papusile? In Cairo sau Bucuresti? ![]()
Miky
16+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW
Albumul BURTICILOR NEW
Cristina_Ioana spune:
Huacin 

- stii tu pentru ce....uitati de ce nu mai scrie ea, de imi faceam griji...tztztt, si tocmai ea ne spunea sa ne odihnim, sa avem grija de noi si de bebei...mama-mama ce iti faaaaaaac !
Pumpkin- felicitari pentru
, ma bucur tare mult ca stiu ca asta iti doreai...sper sa imi spuna si mie la fel Iosup pe 23 
A.cicel-ma bucur pentru starea ta de beatitudine, e tare frumu sa iti organizezi nunta, dar sa mai ai si bebele cu tine acolo...sa ne trimiti poze sa te vedem miresica...stiu cum e ca tot la magazine de bb ajungi, si eu sunt taaaaaare tentata sa cumpar de toate, ca sunt asa de frumuseleeeee...dar mai asteptam putin, si-asa am 2 saci plini cu lucrusoare, luasem la sarcina trecuta dar n-a fost sa fie..,
Eliza- si eu am un stres micutz cu kilogramele, adica sa nu ma duc la vale rau rau si sa am un oarecare control..dar sunt atat de fericita de sarcina asta ca ma gandesc ca nu ne fac pe noi niste kg, lasa ca le dam noi jos...
Cristina 15+
a.cicel spune:
pumpkin felicitari pentru printesica. Si noi tot asta vrem Poate inainte de nunta aflam ce e, desi atunci voi avea 15 saptamani. Dar...cine stie....
9+
POZE
she_wolf spune:
Buna fetelor!
Cornelia sa stii ca dupa cat lapte am baut in sarcina din cauza arsurilor, dupa ce-am nascut a trecut muuult timp pana sa mai pun gura pe un strop. Ma bucur ca are efect si la tine. ![]()
Geliza, stiu ca eram colege de Monti si probabil ca o sa mai fim dupa ce vom naste.
Eram si eu mai slabuta atunci. Eheheeee...vremuri! ![]()
Pumpkin
felicitari pentru fetita!
Eu am ajuns intr-o faza de as dormi toata ziua, dar nici o sansa.
Claudia
(9+) si
Cristi (16.12.2002)
emiliapop spune:
Buna fetelor,
Sunt asa de fericita!
Ieri m-am luat salopeta de graviduta si credeam cand am probat ca o sa fie mare dar e numai buna. Vineri fac 12 sapt. ce greu trece timpul!
Cine zicea ca ne revine energia dupa primul trimestru ?
Ca eu inca ma mai lupt cu somnul si ametelile si iau la vitamine!!!!!!
Mai visez si aiureli din cand in cand.
De mancat, mananc bine ca nu mai am greturi. Poate ma aud greturile si revin
!
Mi se pare mie sau faceti cam multe echografii?!? Cate una pe saptamana? Nu ii faceti rau lui bebe?????
Lasati-o mai usor!
Emilia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png