Mamici de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
N-am mai scris de mult aici, dar nici noutati nu prea am. ieri l-am plimbat pe BB prin Bv toata ziua, dar a fost tare cuminte, ca stie ca mami si tati au nunta peste 5 saptamani. A fost prima zi in care nu m-a durut deloc burta, doar cand am ajuns acasa am avut niste contractii si am luat nospa.
In schimb am febra musculara de la atata plimbat...ca e mare Brasovul. Am vazut un patut care mi-a placut foarte mult, dar inca nu ne gandim la astfel de cumparaturi. Am mai vazut si carucior frumos si o multime de hainite pt BB. Eu cautam lucruri pt nunta si tot la raioanele pt BB ajungeam.
Bun venit noilor burticutze, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

geliza, stiu cum e dupa ce iei utrogestanul oral asa ca te inteleg perfect. De obicei starea asta trece dupa 1-2 ore. Incearca sa bei nitica cafea si sa mananci ceva. Si multe lichide. Oricum pana nu-ti revii nici sa nu te gandesti sa te urci in masina.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

a.cicel, ce poveste frumosa aveti voi, demult vroiam sa-ti spun. Ai sa vezi ce mireasa frumoasa ai sa fi si ce fericita! Noi am facut botezul si cununia religioasa in aceiasi zi si bucuria a fost imensa. Cand te gandesti ca bebe va fi langa voi in ziua nuntii(chiar daca e in burtica), ce poate fi mai frumos??? Iti doresc din suflet sa ai nunta ca in povesti si sa fie o zi pe care sa nu o uiti toata viata. Poate doar ziua nasterii puiului vostru va fi mai frumoasa ca asta.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelia_laura

a.cicel, ce poveste frumosa aveti voi, demult vroiam sa-ti spun. Ai sa vezi ce mireasa frumoasa ai sa fi si ce fericita! Noi am facut botezul si cununia religioasa in aceiasi zi si bucuria a fost imensa. Cand te gandesti ca bebe va fi langa voi in ziua nuntii(chiar daca e in burtica), ce poate fi mai frumos??? Iti doresc din suflet sa ai nunta ca in povesti si sa fie o zi pe care sa nu o uiti toata viata. Poate doar ziua nasterii puiului vostru va fi mai frumoasa ca asta.

iti multumesc mult. Eu sunt asa de fericita acum...parca toata lumea e a mea. Chiar daca sunt foarte obosita, chiar daca am impresia ca au intrat zilele in sac si nu mai am timp sa fac nimic, stiu ca totul va iesi foarte bine si BB va dansa la nunta noastra.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Salut fetelor.Va rog sa imi spuneti cu ce va ungeati voi burticutzele pentru a nu face vergeturi. Stiu ca s-a discutat dar atunci nu mi-am notat.
Plus mai stie cineva unde gasesc instiintarea aceea pe care a redactat-o una dinre fete , instiintare ce trebuie dusa la serviciu?
Eu am tot intrat pe discutii mai vechi ale mamici de iul-aug dar nu mai gasesc.
Va pupic si bun venit noilor burticutze!
Cristina_p76 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

'Neata la burticute!!!
Geliza, din pacate, pana nu trece efectul utrogestanului nu prea ai ce face. Bea lichide multe si nu te urca in masina pama nu trece. Iti spun din proprie experienta ptr ca eu nu am inteles de la inceput cum se ia si l-am luat oral 2 saptamani de am crezut ca mor.Nici nu mai stiam ce-i cu mine. Si conduc zilnic ca eu nu ma descurc fara masina. Inca nu mi-am facut programare dar cred ca pe la 19 asa ca imdiat cum aflu iti spun si poate ne vedem acolo.
Pupici la toate burticutele si o zi usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

quote:
Originally posted by adina nicole

Buna Nicole25!
Tot di alba esti si tu?
La ce medic mergi?Si eu sunt tot din alba
Iti doresc sarcina usoara in continuare
Adina si 9+

adina

buna adina
eu am mers la inceput la dr olteanu la sebes dar am auzit numai lucruri rele de maternitatea din sebes asa ca la ultima ecografie am fost la dr frum.
ca medic cred ca e mai bun dr frum dar dr olteanu are ecograful mai performant.oricum la dr frum merg in fiecare luna iar la olteanu o sa merg pe la 20 de saptamani inca o data.
tu la ce medic esti?
Sarcina usoara si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Cristina_p76, intra la profilul tau si activeaza PM (mesaje private) pentru a putea primi mesaje...
eu am formularea aceea, luat tot de pe forum si salavata in calc, si uite o mai scriu o data aici...sper ca fetele sa nu se supere:

IN ATENTIA DEPARTAMENTULUI RESURSE UMANE

D-le Director,

Subsemnata, ............., angajata a SC ........... in functia de ........., Departamentul .........., in conformitate cu prevederile art.2, lit.c, din O.U.G. nr.96 din 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv H.G. nr. 537 din 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 96/2003, va instiintez ca in urma unui control medical de specialitate s-a constatat ca sunt insarcinata, varsta sarcinii fiind de X saptamani in prezent.
Mentionez ca nu necesit masuri speciale de protectie.
Anexez la prezenta copii ale actelor medicale care dovedesc cele mentionate mai sus.
Va multumesc.

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_p76

Salut fetelor.Va rog sa imi spuneti cu ce va ungeati voi burticutzele pentru a nu face vergeturi. Stiu ca s-a discutat dar atunci nu mi-am notat.
Plus mai stie cineva unde gasesc instiintarea aceea pe care a redactat-o una dinre fete , instiintare ce trebuie dusa la serviciu?
Eu am tot intrat pe discutii mai vechi ale mamici de iul-aug dar nu mai gasesc.
Va pupic si bun venit noilor burticutze!
Cristina_p76 12+

Nu mai stiu unde e acea instiintare, dar si eu o facusem la fel, asa ca iti scriu aici:
Catre, Conducerea......
D-le director
Subsemnata..............., angajata a ............., la departamentul ..........., in functia de ........, in conformitate cu prevederile art. 2, lit. c din OUG nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, respectiv HG nr. 537/2004 pt aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG 96/2003, va instiintez ca in urma unui control medical de specialitate s-a constatat ca sunt insarcinata, varsta sarcinii fiind de ... saptamani in prezent.
Anexez la prezenta copii ale actelor medicale care dovedesc cele ami sus mentionate.
Va multumesc.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by anasia

kehleyr, pe mine dr m-a trimis la Genetic Lab, dar sunt interesata sa citesc despre ei, numai ca nu am gasit unde;cat despre eco tot dr ma trimite, nu-i mai bine sa stiu din timp dc totul este ok?

Stai ca nu ne intelegem . Ecografii se fac de mai multe ori, dar asa numita ecografie morfologica este una foarte detaliata, care dureaza mai mult (cam 45 de minute) si unde masoara absolut tot ceea ce se poate masura ca dimensiuni la bb: lungime organe, diametre, etce tc. Se mai fac masuratori din astea si la celelalte ecografii, dar ideea este ca la 20-22 de saptamani se vad cel mai bine toate organele deja formate. La 14-16 inca nu e bb suficient de mare incat sa se vada totul bine.
Cat despre Genetic Lab, poti sa te uiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21828" target="_blank">aici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=41602" target="_blank">aici... astea-s numai parerile contra. Nu ma intelege gresit, tu trebuie sa ai incredere in doctorul tau, dar trebuie sa te si informezi pe cat posibil.

Intreba cineva de Institutul de Ocrotire... Este fostul Emilia Irza, bd. Lacul Tei 120; nu stiu daca toate investigatiile sunt gratuite acolo, pe mine m-a trimis doctorita numai pentru triplu test, care nu se face chiar la orice laborator.

Kehleyr 15+

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput