Mamici de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

noa... ca sunt acasa singurica acasa de la orele 7 seara.

i-am transmis domnului logodnic sa tina cont doar de o singura chestie: cum ma va respecta el in seara asta, asha voi fi eu respectata in grupul nostru comun de amici. asta ca si principiu. si apoi, de cate ori a fost vreun dezmat la vreo petrecere de asta am stiut imediat, desi teoretic se tinea secret. asha ca se subantelege si partea practica mesajului meu.

in rest, nu ma intereseaza cate balerine/ stripteuse, etc i se ofera de catre amicii binevoitori. ba chiar am insista sa isi ia aparatul foto sa faca poze. eu sunt convinsa ca altfel mai tarziu ne-ar parea raus a nu avem poze si de la... ultima nebunie burleasca. eu una sper sa fac poze faine maine seara

multumesc mult de urari.

acum mai ramane inca un hop: sa anuntam parintii ca vor fi bunici. tare mult mi-as fi dorit sa le zicem doar cand vom sti si sexul bebeului, insa ma hotarat sa anuntam la petrecere sa anuntam pe toata lumea prezenta ca vom fi parinti. asta pt ca ma scot din sarite barfele pe la colturi si nu vad de ce am ascunde un astfel de lucru. astfel, vom avea motiv dublu de sarbatorit in noaptea cu pricina

acum, revenind mai in linia subiectului:
mey fetelor, io cetisei pe site'ul ala cu pregnancy track un sfat pe care am cam vrea sa il punem in practica; la fiecare salariu sa cumparam macar un pachet de scutece. acum, intrebarea mare este: de care? ca vad ca mamicile au o mare polemica pe marginea acestui subiect. ceea ce imi cam da peste cap planurile, ca nu mi-as permite cate un pachet din fiecare marca.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Cornelia Laura, translucenta nucala crescuta e la peste 3 mm. Uite si aici un link cu mai multe informatii: http://www.umft.ro/ro/noutati_medicale/1997-1998/102.html

Normal este pana la 2 mm la 11 sapt si pana la 2,8 mm la 13 sapt si 6 zile. Si aici inca ceva, cu tot cu imagini de la ecografii: http://www.babycentre.co.uk/refcap/544491.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

cornelia_laura, speram ca totul va fi bine. cel mai bine e sa faceti toate testele si sa ascultati de ce spune nenea doctorul.

poate alte fete vor sti saiti raspunda si la intrebari.

oricum, suna aiurea in conditiile date, dar incearca sa nu va stresati prea tare

Cristina, viitorul [ inca ]meu sot este letonian. locuim in letonia. insa pt ca ar fi fost pre complicat in conditiile in care eu imi schimbam jobul sa ma duc in tara sa imi procur actele legalizate [apostilate pt cunoscatori] am ales varianta de compromis: casatoria in ambasada romaniei. astfel, io nu am nevoie de respectivele acte, ci dumnealui ca si strain. insa astea au putut fi procurate relativ ieftin si fara sters, fiind aici pe loc. si cum in letonia nu exista o ambasada a romaniei, ne vom deplasa cu martorii la pachet in lituania, la vilnius.

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Si eu am fost astazi la eco pentru TT. La ecografia de saptamana trecuta translucenta nucala a lui bebe era de 1,2 mm si astazi era de 0,83 mm. Abia acum mi-a picat fisa de diferenta. O fi bine, o fi rau? V-am spus eu ca dam din una in alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Poliana multumesc pentru incurajari! Abia astept trimestrul II, daca spui tu ca va fi mai bine. Salopeta pe care am luat-o era masura 34(cea mai mica, mai sunt 36 si 38), daca te ajuta cu ceva la cumparaturi.

Cornelia Laura eu zic sa nu te ingrijorezi inca si sa iti spun si de ce: eu la Odiseea sarcinii in 40 de sapt. de pe site am vazut asa ca la inceput capul este cel mai mare, mai mare decat corpul apoi el se micsoreaza si ia forma mai umana odata cu inaintarea in sarcina. Teoria asta mi-o confirma si Sabana care spune ca la o echo avea 1.2 mm la distanta aia nucala sau cum ii zice apoi la urmatoarea echo mai tarziu avea 0.83 mm.Deci a scazut, daca s-a micsorat si capul... normal. Eu cred ca doctorita ta s-a apucat sa masoare chestia asta prea devreme.

Asta e teoria mea incerc sa fiu de ajutor! Nu te supara.

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cornelia ce sa-ti spun,incearca sa te linistesti desi stiu ca e greu,asa cum au spus fetele valoarea nu e foarte mare,poate e totusi prea repede pentru masuratori,zic si eu! Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic,doar o greseala de interpretare.
Si eu astazi merg la doctor,sper sa vin cu vesti bune.
De aseara m-au luat din nou niste greturi urate de tot si nu vor sa ma paraseasca nici acum.
O sa intru mai tarziu sa va spun ce am facut la doctor!

Stefania 12+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Poze de la Disneyland!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Asa e, emilia si Sabana. Translucenta scade pentru ca lichidul respectiv incepe sa se absoarba in sistemul limfatic (care tocmai se dezvolta).

Are cineva nevoie de vitamine prenatale? Eu mi-am cumparat o cutie, dar nu vreau sa le iau - daca le vrea cineva, le trimit free prin posta, nu vreau sa le tin aici degeaba, ca imi pare rau sa stea nefolosite. Daca vreti dati mesaj, mi-am activat pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cinta
mai, Andreea :) nu ne lovim numai la DPN, ci si la planuri de nunta :d doar ca la noi se intampla un pic mai... diferit. intrucat ne casatorim in ambsada romaniei din tara vecina [lituania], desi normal ar trebuis a asteptam termenul de minimum 10 zile [ e termen diferit pt ambasade], consulul era gatas a ne cunune cand ne-am prezentat la depus actele ashe ca deshi initial cununia ne-o planificam pe vinerea viitoare [ tre sa fie zi lucratoare], am stat si ne-am gandit si ne-am hotarat sa o comitem vinerea aceasta. fiecare zi castigata e f bine pt actele mele - ca imi schimb tipul de permis de sedere ca sotie de cetatean si automat primesc permis de munca fara nici un fel de restrictii.
asha ca, in concluzie, noi dam cu subsemnatul la ambasada vinerea asta. insa inelele din romania vor ajunge abia sapt viitoare. si petrecerea cu prietenii va fi tot in we urmator, pt ca pt atunci rezervasem casa de oaspeti si nici timp de pregatiri acum nu aveam.
asha ca... ca la noi la nimenea iar cununia religioasa va fi in romania, cand vom avea timp si vom putea. am eu asa un sentiment ca vor fi in aceeasi zi si cununia noastras i botezul la bebe.

Felicitari pt nunta. Sa fiti fericiti si sa aveti BB frumos si mancacios. La tine pregatirile de acum sunt mai simple decat la mine....cred ca stii ce inseamna sa pregatesti o nunta in Romania, cand o faci pe cont propriu. dar pana la urma ne descurcam noi. Mai avem 5 saptamani.

9+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelapop

salutare fetele!
sunt si eu noua printre voi
va urmaresc de ceva timp si am incercat sa imi fac cont dar se pare ca mai aveam si am uitat tot si parola - doar ca adresa de mail era deja in baza de date si acum m-am hotarat sa mai imi fac una ca sa ma pot loga si eu
va doresc sarcina usoara (ca si mie) , bebeii frumosi si sanatosi si cat mai putine kg
13+

Sa ai o sarcina usoara, BB frumos si mancacios.

9+

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Fetelor am venit de la doctor dar nu prea sunt vesela. Dupa masurarea translucentei nucale( iertare daca spun prostii) m-a trimis de urgenta maine sa fac triplul test desi eu abia am implinit 27 de ani. Valoarea e de 1,3 si zice doctorul ca e prea mare si ca e semn de malforamtii. Nu stiu ce sa mai zic. Maine dimineata ma duc la Medsana sa fac TT si e gata in 2-3 zile.
VOI STITI CARE E VALOAREA NORMALA PT ANALIZA ASTA?????
In rest nu mi-a zis absolut nimic despre bebe. A zis ca mai stam de vorba dupa ce avem rezultatul de la TT. mi sa parut aiurea dar eram prea ravasita oricum...

Imi pare tare rau. Eu chiar nu stiu care e valoarea normaala pt analiza asta. Sa speram ca e doar o greseala si totul e in regula cu BB.

9+

POZE

Mergi la inceput