Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 10

mikka spune:
'Neatza! Sa ne traiasca aniversatii/aniversatele!
Subscriu si eu la povesteas cu agitatul la masa... oricum, dupa cateva zile de foit in toate partile am decis ca am nevoie de o bavetica de vreo 2 metri patrati... si i-am, pus o carpa mare, de bucatarie, si nu prea mai avea loc de miscat cu ea... am avut succes temporar...
Oricum a fost o zi obositoare ieri, ca i-am facut gris cu lapte, a ras primele 10 linguritze dupa care s-a pus pe urlat de m-au luat toti nervii. Iar seara taica-su ii facea masaj, si cind am aparut si eu in camera s-a uitat la mine foarte candida si mi-a spus 'ma-ma' 'ma-ma-ma-ma' de m-au luat toate caldurile si mi-au dat lacrimile de emotie... Va dati seama ca mi-a trecut supararea instant. Na, ne smecheresc puradeii cum vor ei.
&Ioana

ChrisDun spune:
'Neata mai pe la pranz!
Stefania, sunt ok, multam' de intrebare.
Ai incercat sa-i dai Bumbutei cereale de la Nestle - cu orez si roscove? Carina rade un castronel piure dintr-asta, facut cu 200 ml de apa. Ii plac la nebunie! Si ma gandeam ca daca ii plac cerealele Bumbutei, poate ar mai pune ceva pe ea... Intreb si eu, ce sa fac. Noi i-am servit Carinei cereale de prin noiembrie, si am trecut de 7 kg. Sper ca am fost suficient de coerenta...
Meyy, sotul meu isi doreste sa mai prinda un moment ca asta , dar n-are nici o sansa
Am reusit si noi un mic progres - de fapt, am revenit la normal - sa nu se mai trezeasca zgatia la 5 dimineata. Si asta, din propria ei initiativa
In ce priveste anxietatea de separare, cred ca si a mea a intrat in faza asta: o las in patut si cum ies eu din camera se pune pe un plans mama-mama, parca a picat cerul pe ea. Nu stiu ce sa ma mai fac.
Despre misunatul pe jos: am cam eliberat sufrageria si dormitorul nostru (al ei era oricum mai golas ) - in ideea in care am inghesuit mobilele pe laturile camerei, asa incat ii ramane Carinei spatiu de manevra. Nu are nici sertare de agatat, nici perdele de tras, in schimb aproape ca incape sa intre sub masa si se loveste la cap
Multa sanatate tuturor bebelacilor!

elisor spune:
Buna!
E a 3-a noapte cand doarme, doar ca eu tot tarziu ma culc ca deja mi-am facut obicei, cand ma obisnuiesc sa ma culc ca oamenii normali se va trezi probabil din nou
Nu avem inca dinti, prea mult se lasa asteptati.
O pun in patutul de zi si sta cu zecile de minute in fundulet si se joaca in legea ei, mai arunca un ochi la desene (cam des) ca ii pun ca sa aiba companie sa mai pot face si eu cate ceva, dupamasa nu mai e chiar asa roz situatia ca se miorlaie des, probabil si oboseala e mai mare, ca acum avem doar un somnic pe zi, tocmai in ideea sa o obosesc, aseara era asa obosita ca dupa baie mi-a papat doar 90 de lapte si a adormit, dar m-am consolat cu gandul ca i-am dat in cursul zilei branza de vaci dietetica (din comert) cu iaurt bifidus, moama ce i-a placut.
Am bagat curatenie de dimineata, ii place sa ma vada cu aspiratorul, nu are nici o teama de el, dar nu e calare pe el (nici nu are cum) ca Irina
Mai fetelor ma dispera praful asta, acum il sterg, acum e la loc, cu toate termopanele lu' peste.
Azi avem program de iesit afara ca se pare ca-i mai bine, cel putin e soare.
Eli, Bianca & Andreas

loreen spune:
Neatza...
LA MULTI ANI GASTII DE PE 18: Alexandra Elena,Irina,Maya MAria, Alexandra Sophia,Mara Ioana si Alesia Claudia...sa cresteti mari frumoaselor...
Zi imbelguata pe 18 numai fete...si numai in mai...
Beatrice stai linistita ca nu conteaza unde mergi,el oricum nu stie...e un sentiment al lor care se pare ca apare in jurul varstei de 7-8-9 luni...Iar cu linistea la masa i-ati gandul...a mea-i legata de scaun si tot de pomana...gaseste ea ceva sa-mi traga cate una in farfurie,peste mana sau pur si simplu sa intoarca capul ca girofarul...
Stefania iti dau un pm cu fasolea...iar cu ochii fain si verzi...io tot trag nadejde la Delia ca se inverzesc,daca tot seamana cu tata sa fie tot tacamul...
Si-a mea a avut bazdaci azi noapte pe la unu si jumate si pana nu am luat-o in pat cu mine neam sa taca...numai somn nu a fost pentru mine toti trei in pat...asa ca astept somnul de pranz
In timp ca ma chinuie talentul am avut musafiri...Oana cu Alex...m-am uitat la Alex cum mananca si am innebunit...asta a mea sclifosita la greu,iar Alex fara nici un fel de greturi a mancat o ditamai bananoaie cu o portocala si un danonino...macar jumate sa pape Delia si ma imbat...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

elisor spune:
Cloreta merci de raspunsul cu termenul limita, azi imi depune si mie sotul si sunt curioasa ce-i zice, nu mi-am gasit contul iban si a trebuit sa bifez mandatul
, nu-mi era ca nu-i primesc din urma, problema e ca daca nu-i iau in februarie sunt in plop si plopu-m aer.
Floerntina ii dau 1/2 usturoi cu avocado sau ce se mai preteaza la el cam de pe la 5 1/2 - 6 luni si nu am avut probleme sa o doara dupa masa burtica, eventual niste parturi mai...aromate si stiu ca face bine la multe, asa ca de ce sa nu o obisnuiesc de mica
Stefania si mie imi place mult poza unde doarme Bumbu pe tati, e o scumpete, e adorabila si-mi place si unde o imbratiseaza "blanosul"...si alte...si alte
Lucas felicitari pentru chestia cu lumina, chiar e o realizare, mi-ai dat idei. Spune-mi cum se "traduc" initialele TCM, ca si eu am vazut magazine cu marfa nemteasca pe-aici. Ziceai ca poate vii la Brasov?!
Revin...
Eli, Bianca & Andreas

ioanailincam spune:
Alo, ce e cu linistea asta pe aici! Se vede ca nu mai sunt eu pe felie sa va impulsionez cu povestile mele.
Iaca fusei o tura pana la Unirea, dar cizmele visurilor mele nu existau acolo, asa ca imi ramane probabil sa ma intorc diseara la Mall sa le iau de acolo (asta daca nu ma bata barbatul ca iar plec de acasa la 8.30 si ma intorc la 11, dar nu mai faaac).
Eu nu i-am dat lui Mogaldea gris cu lapte, poate ar trebui, seara in loc de cereale. Ia sa incerc intr-o seara. Frate, mi se rupe inima de voi cand imi spuneti ca bebelusii nu stau la mancat. Ana rupe scaunul de nervi daca nu vine lingurita mai repede; mai are si ea tentative de bagat mana in ligurita, dar daca ii indisponibilizezi mainile nu se supara. Si nu va mai zic de viteza: in 7-8 minute da gata 250 g de piure si ar mai baga la cat e de hapsana, dar pe urma il boraste. De-asta imi e mila de ea, ca in loc sa-i cultiv gusturile dandu-i mancarici cat mai variate, eu ii dau inainte cu piureul de toate legumele, fructe sau cereale. Gata, in week-end macar promit ca fac la copil bunatati.
Va pup si sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Stefania Nicolae spune:
Buna la fete.
Alexandra Elena, Maya Maria, Irina, Mara Ioana si Alexandra Sophia, sa cresteti mari si sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii.
Multumim pt. urari.
Chris - cu cereale abia ce o pacalesc sa ii pun in bibul de seara o masura de din aia de lapte de la humana, am in momentul asta 3 soiuri de la nesstle (5cereale cu 8 vitamine, orez cu 8 vitamine) si de la humana (capsuni cu nu mai stiu cate vit. parca 13), eu le ador si din nefericire ficamea nu le papa si mami - da. Pai nici tati in ultima vreme nu mai are succes cu nani la fata dar atunci a stat el foarte mult in ziua aia cu ea, eu prestant activitati casnice.
Bea - pai nici eu nu pot spune ca plec, dar nu vrea sa se mai dea maimuta jos din pom (pomul fiind eu). azi abia am pacalit-o sa-i pot pune de un piure si sa bucatesc un pieptut pt. gratar, si asa cred ca ori fac muschi la mana stanga ori imi cade mana.
Elisor - saru' mana de laude, subscriu si eu la faza cu praful trageam speranta ca acum fiind iarna sa fie mai putin dar canci, cad despre aspirator si bumbuta mea e incantata. In legatura cu indemnizatia, pai mie mi-a zis ca degeaba am trecut contul ca tot prin posta ii trimit ca nu au facut inca contracte cu bancile.
Va pupam si va dorim sa aveti o zi buna.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

elisor spune:
Cica am mancat, chiar asa Beatrice nu stiu ce praf de prici au in fund de tot mai greu ii alimnetam, am crezut ca gasisem solutia cu mancatul (sa le dau la copii impreuna sa pape, ca Bia daca il vede pe fratelo sa deschida si ea cioculetul).
Biberonul cu lapte a devenit un chin pentru mine, o placere pentru ea ca se lasa in fund sa alunece, nu stiu cum sa descriu exact, apoi isi roteste capul in toate partile sa fie sigura ca nu s-a schimbat nimic in lipsa ei, mancarea solida e si mai rau ca tre' sa controleze lingurita sa vada daca-si face treaba (isi baga mainile in gura si-mi scoate mancarea).
De cand o alimentez solid n-am avut experiente traumatizante, dar azi se impunea sa avem si noi, mi-a dat peste blid de mi-a zburat spanacul pe perdea.
I-am facut 3 cubulete de spanac, fierte in lapte facut din lapte praf, cu pulpita de pui (copanele), galbenus de ou si parmezan, yamy ce bunatate, se pare ca ma laud singura ca ea nu prea a fost de aceeasi parere. Tre' sa-mi scarpin intelectul sa vad ce sa-i mai gatesc, am timp la noapte.
Eli, Bianca & Andreas

patriciaRO spune:
Stefania, eu nu prea il iau in brate pe Alex, il las sa planga, dar nu prea stau cu el in brate. Il pun in premergator si se plimba dupa mine prin casa...
Beatrice, mami de Alex pifos

Florentina G spune:
Noi am avut ieri o zi tare agitata.
Pe negandite am ajuns sa-mi scot maseau acare imi dadea de furca inca de cand eram gravida. L-am intrebat pe dr. pest ecat timp pot sa alaptez dupa anestezie si mi-a spus ca dupa 3-4 ore e OK. Insa a trebuit sa-mi administreze o doza dubla de anestizic pentru ca era cu cantec... puroi si alte nebunii.
Mi-a spus ca in conditiile astea 12 ore sa nu mai alaptez! Asa ca vin frumos acasa, hotarata fiind sa stea mama cu Maya in timpul asta sa nu ma vada si sa ceara tzitzi. I-a tot dat sa manance, iaurt, cereale, i-am facut si un pire cu cartof copt si ou dar nici nu vroia sa le vada! Urla fata mea ca nu stiam ce sa-i mai fac. Dupa vre-o patru ore ne-am hotarat sa o scoatem afara, poate o ia somnul... de unde?! urla in continuu.
Apoi imi vine minunata idee sa mergem cu ea la prietena mea care are o fetita de trei luni si pe care inca o alapteaza. Zis si facut. Cand am ajuns la ea in fata blocului a luat-o somnul pe Maya. Ne-am dus sus, am lasat-o sa doarma vre-o 45 min si cand s-a trezit s-a asezat prietena mea langa ea cu gandul sa-i dea sa pape. Adormita cum era a luat tzatza in gura, a simtit ea ca nu e la fel si cand s-a uitat spre ea si a constatat ca nu sunt eu s-a pus pe un urlat..... Am potolit-o noi si dupa ceva timp am incercat din nou. Daca o vedeati pe Maya mea cum ii impingea tztza prietenei mele si ce priviri ii tragea, mureati de ras!
In final am ajuns acasa, am pomapat tot laptele "anesteziat" si i-am dat sa suga dupa, trecusera numai sapte ore de la anestezie. Sper sa nu se intample nimic desi azi-noapte a avut un somn foarte agitat, ca niciodata.
CA sa nu mai spun ca si eu m-am simtit foarte rau, am avut niste dureri ingrozitoare de cap , plus ca ma durea locul extractiei.
Azi suntem mai bine amandoua, desi ea nu prea a vrut sa manance. Acum ma duc sa-i prepar un avocado sa vedem daca ii place!
Va pupic pe toate!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra