Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 9

loreen spune:
Stefania uite falcute..dar si ochi albastrii...si noi nu avem
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Buna, fetili! Azi a fost o zi tare agitata - acum vin din Mall unde mi s-au scurs ochii dupa niste cizme + geanta la Musette, dar de, buget de austeritate. M-am multumit cu nite bluzite, ca n-aveam destule. Dar maine ma duc si la Unirea la Musette poate gasesc altceva acolo, ca ma tentau mai degraba niste pantofi misto.
In rest suntem bine, Mogaldea doarme dusa de la 20.30.
Ma duc sa fac si eu ceva de mancare pentru maine. Sper sa scriu mai mult maine, de la birou. Sa aveti o noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Stefania Nicolae spune:
Buna seara (noaptea).
Mai fete eu nu o mai pot lasa pe bumbu nici in patut, unde sta cam 10-15 minute si se joaca in general in picioare cu jucariile pe masa de infasat, isi arunca jucariile jos si se apleaca dupa ele, e de groaza si nici nu-i pot lasa patul mai jos ca abia acum am constata ca raman niste fiare de la nivelul la care e acum salteaua si cred ca noaptea si-ar sparge capul in ele, pe jos e iar un pericol ca atunci cand merge dea buselea si e super repezita ii ramane o mana in urma si da cu moaca de podea, cum o dai nu e bine.
Saru' mana de complimente, Bea si Loreen.
Loreen - zi si la mine reteta de fasole verde cu smantana, am incercat o data si mi-sa taiat(branzit) nu stiu cum sa-ti explic, cred ca nu am pus cand trebuia smantana, poate papa si bumbu (ca ii place smantanica), azi pana nu i-am pus iaurt in ciorbita de rosii nu mi-a mancat. A, pai tu te plangi ca ai doua perechi de ochi si una e super albastra iar la noi au inceput sa bata in spre verde si tare imi e ca ajung ca ai mei (caprui) ca as muri de ciuda.
Bea - pai in faza asta suntem si noi de ieri, nici nu a vrut sa stea cu mama sau tata (care e favoritul ei dupa tacsu), asa in cat am stat cu i-a in brate, sau dupa fundul ei la fiecare pas, nu mai vrea sa stea nici in premergaret vine langa mine si se agata de mine si incepe sa se jaleasca, sper sa-i treaca sa nu ajunga ca nepotelul meu, ca nu se poate duce cumnata-mea nici la wc ca el pazeste usa si plange langa ea "mami, mami" si are 1 an si jumate.
Andreeaatan - felicitari pt. reusita.
Chris - ce mai faci cum iti mai e? Sanatate.
Pisik4ever - pe unde esti?
Olga - sper ca sunteti mai bine, ne mai spui o vorbulita?
Elisor - ma topesc dupa poza asta,pai ce faci mama, nu ti-au dat drumu la gaze?, ai inghetat sau intri cu mine in tura de noapte?
Pupici la puiuti bolnaviori spre vindecare, sa se repare mai repejor.
Hai sa aveti o noapte linistita si odihnitoare.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

mygirl spune:
Neatza la fete! Azi noapte am inregistrat prima victorie (sper sa nu ma bucur degeaba) cu somnicul si papa noaptea. A adormit pe la 21, s-a trezit pe la 1,30 si a inceput sa miaune in patut. Am lasat-o un pic, apoi m-am dus la ea, i-am pus cantece de leagan, i-am dat apa si am inceput sa o mangai pe cap. Ea obisnuita sa o iau in brate si sa o conectez la tzatza, a inceput sa planga, sa se arcuiasca, a facut cateva ture prin pat pe spate, pe burta, se agata de mana mea...mi-era mila dar n-am vrut sa cedez. Adormea, dar cum plecam de langa ea parca avea senzori, se trezea din nou. A tinut-o asa cam o ora si intr-un final a adormit bine, si din cand in cand mai tragea cate un suspin de mi se rupea inima. Dar este spre binele ei (doctora mi-a spus ca e bine sa se odihneasca stomacelul, sa faca o pauza de papa cel putin 6 ore pe timp de noapte) si al meu, ca din dragul de a sta in brate la tzatza se trezea la 2 ore. Normal, dupa experienta asta mi-a pierit somnul pana la vreo 4, mergeam mereu sa vad cum doarme, ca o auzeam cum se foieste in patut. Si m-am trezit la 8...speriata sar la fata, ca nu auzeam nici o miscare, neobisnuit ptr ea ca la 7 imi dadea inviorarea. Alex, somn de voie. Normal, si de data asta au functionat senzorii si cum m-a simtit langa patut s-a trezit. V-am povestit atat ca poate va e de folos, pentru cele care sunt chinuite noaptea de puiuti.
Si a doua victorie - de luni pana acum am slabit de la 63,7Kg la 62,1 Kg (de ambele dati cantarita dimineata, pe stomacul gol).
La Multi Ani fetelor IRINA, MAYA MARIA, MARA IOANA, ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CLAUDIA si nu in ultimul rand printzesei mele ALEXANDRA ELENA , sa aiba o viata frumoasa!
O zi buna va doresc!
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

andreeaatan spune:
LA MULTI ANI pentru ALEXANDRA ELENA, IRINA, MAYA MARIA, MARA IOANA, ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CLAUDIA!
Ieri dimineata am fost sa fac niste analize pentru mine, mi-e groaza de cum va arata glicemia, dar sper ca nu e grav.
Azi cobor in oras ca am multe de rezolvat la 2 banci si la doctorita lui Thomas si la Leonardo sa vad niste papuci de umblat pentru Thomas.
Ioana-bravo, draga, ia-ti Musette, ca daca tot te-ai jertfit si mergi la job sa te simti si sa arati bine ...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

gabitzam spune:
Am terminat si eu in sfirsit "dosariada". V-am mai zis ca la mine e un caz particular, ca eu sint in CIC dar am si venituri profesionale impozabile. Prin urmare nu stia nimeni de fapt unde depun dosarul. In final l-am dus tot la directia de ocrotire a copilului. Aia de la servici au faut doua rinduri de dosare ca nu le era clar nici lor unde duc dosarul. Asa ca se duc si ei cu un dosar nu stiu exact unde. In prima faza imi adusesera dosarul incomplet, fara adeverinta de venituri. Am sunat la personal habar n-aveau, aia de la financiar facusera adeverinta de venituri dar astia nu stiu unii ce fac altii.
Am senzatia ca Andrei incepe sa se prinda care-i treaba cu ma-ma. Cind e suparat si plinge imediat se uita la mine si zice ma-ma.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

fran spune:
Buna !
Monu-merci de raspuns. Vad ca nu a mai sunat nimeni de la cabinet si am lasat-o si eu moarta cu vaccinul.
Cloreta- nu-s reactii nasoale la antirujeolic-un fel de raceala ...Din cate am prins eu pana la urma sub 9 luni nu se facea pt. ca nu prea dezvolta imunitate la el- de asta se si repeta la 18 luni...Noi nu-l facem pt. ca Iepu' nu vine in contact cu copii iar daca face febra dupa el nu mai haleste ...si la 7 kg ale ei conteaza...
Mey, ce fel de cereale mai papati voi? Ca Iepu' nu mai vrea de nici un fel- mai ales seara face un scandal monstru. Ziua, pe la 10 haleste 2 mere cu 3 biscuiti Hero- da' simple sau in lapte nu le mai vrea deloc Si mai ales, care sunt mai putin dulci? Ca noi suntem fani Ca gluconic si nu suportam gustul dulce?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

ioanailincam spune:
Neata, mai!
Eu sunt varza. Am adormit aseara pe la 1, iar Mogaldea si-a facut iar rondul intre 3 si 4. Numai ca de data asta a fost cu urlete, de a trebuit sa o adorm in brate. Nu stiu ce se intampla de si cei mai cuminti copii sunt maraiti. Din 2 una: ori sunt dintisorii (i-am dat cu Dentinox, dar nu mi s-a parut ca se linisteste) ori ii face femeia ceva de se trezeste copilul urland (brr, mi se face rau doar cand ma gandesc) - hotarat lucru trebuie sa ne miscam mai repede cu web-cam-ul pe care vrem sa-l achizitionam.
Si ca sa fie totul perfect m-am pus pe niste tocuri imense, era sa cad deja de vreo 3 ori pana la ora asta. Si totul va culmina cu sedinta pe care o avem azi la ora 3, care de regula se prelungeste pana in creierii noptii (pentru ca evident ca nu incepe chiar la 3). Ce sa mai, daca scap cu binede ziua de azi diseara ma culc la 10 (da, da, vezi sa nu).
Hai sa aveti o zi buna!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

ioanailincam spune:
A, da, am uitat ceva.
Mygirl - Si eu tin socoteala varstei Anei in saptamani. Azi de ex. implineste 30. De aceea si cantaritul il facem miercurea, ziua in care s-a nascut.
Lucas- apropo de TCM si Quelle (e un subiect si cu ei pe forum). Vine ieri o colega la mine cu un fluturas de la Quelle f revolata ca nimeni nici una dintre celelalte colege nu a auzit de ei. Si incep sa-i fac eu teroria comandatului pe Internet, ca produse de la ei se gasesc si la magazinele TCM etc. Se uita saraca la mine socata cum am inceput sa-i torn aceste informatii, pe care aproape incepuse sa-i para rau ca le solicitase. Si mi-am dat seama ca desi am lipsit din viata sociala aproape 7 luni nu am pierdut mare lucru, ba chiar se pare ca am castigat.
Acum chiar pa!

patriciaRO spune:
La multi Ani!
prietenei noastre ALEXANDRA din Constanta, IRINA, MAYA MARIA, MARA IOANA, ALEXANDRA SOPHIA, ALESIA CLAUDIA! Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase!
Stefania, Loreen, mai nu stiu care e faza cu Alex, ca de despartit de el nu ma despart, ca nu ma duc la serviciu. El nu are treaba cu faze din astea, adica vine dupa mine cand fac treaba, sta cu mine, dar nu plec nicaieri si mie se pare tare suspecta faza asta! Om mai vedea, sper sa fie doar o faza!
Andreeatan, felicitari pentru ridicat in picioare. Avem copii mari, mai...
Elisor, pe unde esti frate? Stai la coada la gaze? Ti-au dat drumul astia? Mai rezisti? De la noi sa te incalzesti!
Aseara i-am dat cereale cu banana si a mancat cateva linguri si apoi a trebuit sa-i bag in biberon, ca sa-l bea, ca se inmuiasera...
Mai eu nu stiu exact de ce copii nu vor sa manance linistiti la masa si pentru ce se zbat cand le dai sa pape?... Asa ceva... Ca nu mai stiu ce sa-i fac ca sa-i captez atentia si totodata gura, ca zici ca-i avion, nu alta... Si foame ii este, ca asa iti haleste 1 borcan...
Beatrice, mami de Alex pifos