Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 11

ioanailincam spune:
Elisor - ce fel de cubulete de spanac. As fi vrut sa-i fac si eu, dar ala congelat daca l-as fiebe s-ar pierde tot, cred. Si parmezan de unde iei? Si am mai auzit pe cineva ca fierbe ficatelul in lapte. Nu se lipeste laptele pe fundul cratitei?
Noi inca nu am inceput sedinta si cred ca nici in urmatoarea jumate de ora nu e cazul. Pe mine sa ma scuteasca, orice ar fi la 19.30 plec sa alaptez copilul, sa fie clar!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

elisor spune:
Uitai sa zic LA MULTI ANI gastii de printese (hm, nu prea se pupa una cu alta) ALEXANDRA ELENA, IRINA, MAYA MARIA, MARA IOANA, ALEXANDRA SOPHIA si ALESIA CLAUDIA sa cresteti mari sanatoase si baftaose!
Stefania si Andreas cand era bb avea o viteza la mersul in 4 labe si mai mereu isi prindea o mana sub el si da-i plans, prima data m-am speriat ingrozitor ca isi prinsese mana si a dat cu barbia de gresie si i s-au invinetit buzele, s-a linistit si sa-si dea ochii pe spate (cred ca era in prag de lesin), noroc cu sora-mea ca a avut prezenta de spirit si i-a pus gheata, ca eu tremuram din toate partile. Si la vaccine se speria de numai avea aer si trebuia sa-i vorbesc mult si repede sa-l scot din soc.
Ioana se vede ca ai inceput muncile ca nu-ti mai sta capul la hainute de bb visezi Musette , Anei ii iei la reduceri si tu vrei de firma
Andreeaatan felicitari pentru progres, tinem pumnii la analize. Si eu am un fix cu Alias de pe AXN. Curand trec si eu la inregistrari si imi iau o zi concediu si ma uit.
Nasoala treaba cu mandatele si vor veni scarbele alea la usa sau ingrosam coada la posta, ma zbat sa am card sa platesc cat mai multe cu el, sa mi se vireze cat mai multe pe el si acum hop un pas in Evul mediu, buna treaba!
Daca nu mai vreau sa zic nimic merg sa-mi continui muncile de femeie-n casa, sa ling covoarele si apoi sa-mi fac un dus ca am cautat prin sacul de praf neste omuleti de-ai lui Andreas...i-a halit aspiratorul, de-ar smulge si covoarele tot asa...
Eli, Bianca & Andreas

corail spune:
buna la toata lume& multumim de urari!
Sophia face azi 8 luni!! Cum trece vremea!!
Are deja 2 dintisori(aparuti pe la 6 luni), sta in picioare si nu mai este mult si o sa mearga! Ea cam stagneaza cu kg, adica la 8 luni are 8,400 ! Nici nu ma mir ca nu se ingrasa, ca toata ziua se agita si se misca, parca nu are stare!
De abia astept sa treaca iarna asta, ca avem probleme cu aerul uscat din camera! I se usca la Sophia foarte repede gatul, respira noaptea pe gura, face rosu in gat si de aici ...racita!! Desi in camera am pus prosoape umede pe calorifer! Nu mai stiu ce sa ii fac: 3 saptamani e bine, apoi urmeaza o saptamana de curs nasul! Si saptamana asta se nimereste totdeauna cand avem programare la vaccin! Si nu ii face vaccin daca e racita, asa ca tot amanam vaccinul, care trebuia facut inainte de Craciun!
salutari la toata lumea& La Multi ANI pt bebelusii care fac azi 8 luni!

lucas spune:
salutare,
cred ca este timpul trezirilor nocturne!! a miirit toata noaptea si nu cred ca de foame, pe la 10.30 a mincat 330ml lapte cu 2 linguri cereale.
Elisor, habar nu am ce inseamna TCM.site-ul nemtesc este tchibo.de cu ce trebuie in fata. cam alea sunt produsele si la noi.asa scrie pe magazin TCM. sigur exista si in Brasov. cu venitul acolo...era o idee dupa revelion, dar ne-am lasat pagubasi. poate intr-un week-end ceva.
am primit pe mail pasaje din DC de la diverse subiecte!! cu comentarii!! asa ca am decis ca pozele cu Matei sa nu mai apara la semnatura.
Ioana, bafta la cumparaturi, si eu as vrea sa merg dar nu mai apuc.
vroiam sa mai intreb cite ceva, dar am uitat. si cred ca am si racit, ma ustura in git ingrozitor si sunt super ragusita.
nu va pupam ca poate va dau virusi!
Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

elisor spune:
Floerntina nu stiam ca mai alaptezi..pai ca mama nu e nimeni chiar daca ofera acelasi lucru, te-a durut extractia? Sa iei piafen dupa extractie (daca va ma fi cazul).
Ioana pai din ala congelat ii fac si se imprastie atata cat trebuie, controlat mey, pun un pic de lapte si iar mai adaug si tot asa pana iese de consistenta dorita si la foc mic si uite asa faci scurta la mana si apoi arunci cu pietre in mine ...parmezan am luat Megle, Napolact si mai e italian get beget in Carrefour dar e mai scumput, dar asta Megle e la punguta mica 40 gr. Si eu fierb ficatelul in lapte, prima oara l-am lasat sa fiarba si mi-am facut oala praf
dar apoi am stat langa el si a iesit repede si s-a facut ok, in lapte se fragezeste mai bine.
Corail bine ca ai mai dat un semn de viata! Prosoapele se usuca repede si aerul ramane in continuare uscat, cauta chestiile alea (nu stiu cum s-or chema) de pus la calorifer cu apa si alea tin cateva zile pana se evapora apa sau pune un vas pe calorifer cu apa, uscaciunea asta e nasoala, nas infundat si de-aici...Bravo pentru tot ce inseamna progres.
Ziceam ca am treaba si vad ca nu ma dau dusa, dar...nu ma lasati, voi sunteti de vina ...de unde atatea sfaturi pe capul meu, hai spuneti-mi sa ma car ca mi-am facut norma...poate mai apar pe seara
sub clar de luna, apropos nu am iesit cu buflina pe-afar' asa cum imi imaginam eu, ca e ger
Eli, Bianca & Andreas

maysa spune:
Salutare mamici si bebici!
Florentina, prin ce chestie ati mai trecut .. eu am un proverb pentru fi-miu: isi cunoaste cioara cuibul.
Ioana si eu fierb ficatelul intii in apa, pina isi schimba culoarea, si apoi in lapte obisnuit. Iese foarte bun, dar laptele se face amar rau de tot. Eu nu i-am dat cereale dar vreau sa incerc si eu gris cu lapte ca tot mi-ati dat ideea. Nu stiu cum de uitasem ca eu sint mare fan gris cu lapte. Ramine sa-l testez pe Rares, desi a luat o portie zdravana pe vremea cind era in burtik
.
ChrisDun si Androix am reusit sa iau lapticul praf. Multumiri de informatii. A fost destul de usor. Acum astept momentul cind o sa simt ca vreau sa-l intarc. Ca deocamdata nu prea ma simt pregatita.
O seara buna va dorim!

andreeaatan spune:
Vine barbatu-meu acasa si zice: ii stii pe aia? Vor sa vorbeasca cu tine pentru o lucrare. Si urmatoarea fraza: "Au niste gagici acolo in firma, bune rau" si a mai facut un gest, dar nu-l reproduc ca nu e frumos.
No, poftim, acuma ma gandesc si eu la Musette (ca stiu din ELLE cu ce se mananca), desi nu exista in Cluj si nu cred ca au marimi XXXXXXXL. Dar trebe luat un costum serios si niste cizme ca lumea, ca doar nu ma duc acolo la oamenii aia obisnuiti cu asa peisaje sa zica: vai, saraca, are copil mic.
Si acum imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii si sa injur ca de 2 saptamani iau medicamente si nu fac nimic nimic...in afara de treburile cu Thomas...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

andreeaatan spune:
Dar nici Prada nu m-ar supara sau Vera Wang...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

nelia spune:
Mygirl, pe mine ma intereseaza ce ai spus tu, ca eu cam asa patesc cu Tudora noaptea, la fiecare doua ore i se face un dor de tita... Si asa a fost si Agata pina la 15 luni, i-am scos tita de noapte cind a acceptat canita cu cioc. Pentru ca fetele mele nu au vrut, pur si simplu, nici suzeta, nici biberon, nici canita cu cioc. Agata a baut de la 6 luni apa din canita normala si Tudora la fel. Si nu stiu cum sa-i dau noaptea apa, ca simte nevoia sa bage ceva in gurita si sa suga, dar daca ii dau suzeta, tetina, biberon, il scuipa cit colo. Si cred ca nici nu mai are rost sa i le introduc acum, incerc sa o vrajesc cu canita cu cioc. Si tot imi propun sa nu-i mai dau noaptea sa suga, ca ma termina sculatul si suptul ei. Dar zau daca stiu cum sa fac. Mi-e mila sa o las sa plinga, plus ca trezeste toata casa, si tati si Agata au nevoie de somn. Chiar daca dorm in camere diferite si cu usile inchise, Tudora tipa atit de tare ca ii trezeste pe amindoi.
Gabitzam, si eu zic la fel ca tine. Peste tot se spune ca ei nu zic constient... dar eu nu cred, poate asta e valabil pentru 4-5 luni, dar deja de ceva vreme, Tudora spune tata cind il vede pe tata, atata, cind o vede pe Agata, papa cind e in scaunul de masa si mama... cind ii e foame, somn, frig, cald si ii e dor de tita. Ce-mi place, ca daca ma apropii de ea in aceste momente de suparare, nici nu se uita la mine, ci e cu ochii numai pe tricou, ca poate-poate scot ceva de acolo. Si ieri, cind eram la coafor si coafeza o tundea pe Agata (ca stii ca si-a pus guma de mestecat in par, s-a tuns ea, apoi eu, apoi tot eu am incercat sa o indrept si pina la urma am ajuns la coafor sa mai salveze ce se mai putea si asa m-am tuns si eu)si cind i-a udat parul a zis tare si raspicat: a-pa. Bineinteles ca toate aceste silabe le spune si cind se joaca singura, mai zice nana, dada, gaga sau le combina de zici ca ma injura, mai ales cind e suparata. Dar le zice si cu adresa, cel putin eu asa cred.
Beatrice, cind o sa pun pozele (cind?), o sa vedeti cam cum maninca, sau mai bine spus, nu maninca Tudora. Daca i-as da in timp ce patruleaza prin casa, poate ca ar minca, dar cum o pun in scaun, cu bavetica la git... gata, incepe sa urle. Si, mai nou, nu mai maninca aproape nimic. Asa ca, Loreen, acum te inteleg pe deplin cum e sa nu-ti manince copilul. Acum am doua mite: de una ma rog sa nu manince prea mult, de alta ma rog sa maninca macar un pic!
Si Tudora a inceput sa plinga cind o las singura. Adica numai daca o las in patut sau in tarc, ca daca o las pe jos sa patruleze, nu mai are nevoie de nimic, nici de papa, nici de mama, i se rezolva brusc toate problemele.
lucas, ce mesaje cu comentarii, ca nu inteleg. S-a legat cineva de Mateiutul nostru?
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

mikka spune:
Beeey, io nu mai inteleg maimutzele astea... I-am facut Ioanei pui cu smantana, si iar s-a repetat faza cu 10 lingurite rase de ziceai ca n-a mincat de o luna, apoi se pune pe un urlet si incepe foiala in toate partile, arunca jucarelele, pune gura plina de mincare pe toate bucatile alea de plastic de la scaun... Nu mai stiu ce sa inventez. Mie mi se pare ca circul asta a aparut de cind am pus-o in scaulul pentru masa, ca pina acuma ii dadeam in carut si parca nu era asa nebunie. Voi ati remarcat asa ceva?
Andreeatan, daca asa zice barbatul tau, trage-ti si tu niste "Prada", ca sa te simti razbunata...
&Ioana