Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 9

kim222 spune:
Dana...la noi masurile sint de la 0...la 20..apoi 20 W..deci chiar nu stiu ce masuri ai tu.:)) Eu stiu ca mai am de slabit vreo 3 kg..dar bag ciocolata ca inconstienta :)..Oricum eu ma imbrca de la adolescenti...numai acolo gasesc masurile mele..
Cu vorbitul..tot la codasi ne inscriem...nu vorbim nici chineza...si nici nu repetam...noroc ca avem miini....

Dorsilia spune:
Daria- vazut abia acum poza frumusetii tale mici. Stie sa pozeze si e si dlaguta foc. Primit mailu meu ?
Dana mama de Ric, ai mancat doar 2 mere toata ziua? hmmm, dar de ce? sa nu-mi zici ca esti la cura acum
Nicole, bine ca te-a mai remontat Roxi, sa stii ca si eu cand sunt intr-o pasa mai "joasa" vorbesc cu ea, ma ajuta uneori sa ma adun de pe unde o iau razna :)) Ea e mai solida la "mansarda", cel putin decat mine, recunosc
bye

speel spune:
Pai sa fie 8.la cum arata americanii,nici nu ma mir ca-ti iei haine de la copii.Si eu practicam sportul asta,dar acum intru cu succes in primul nr. de la femei.pina una alta,mai bag un mar ca-mi topaie stomacul.

speel spune:
Pai in stilul in care maninc eu ciocolata,sa nu te miri ca-ti cer vreo cura de slabire.Adica mai maninca omu,dar eu sunt chiar nesimtita,5 pe zi.de asta am zis sa mai odihnesc stomacul cu mere,ca ma intoxic de la atita ciocolata.

corianai spune:
Neata,
Olivia ce minunatie de sala de gym cu loc de joaca Ce-as vrea si eu asa ceva!!! O sa studiez acum ca m-ai pus pe ganduri, poate or avea si astia si eu nu stiu.
Iesim afara dar nu putem merge prin locuri cu copii, ei nu se feresc, dimpotriva sunt incantati sa faca bolile copilariei devreme, dar parca nu se face, n-am chef sa ma injure nimeni. Oricum se pare ca e un virus mai civilizat, numai cateva bube, fara febra, deocamdata nici nu se scarpina, verii lor au facut la fel. Cand imi amintesc cat am suferit eu si Mara cu varicela!!!
Nicole, Dana vreau si io la Badiu, aici numai la niste moase batrane si urate am nimerit Fac si bebe 3 daca trebe!!!!

roxanaz spune:
neatzaaaa neatzaaaa
vorba OLiviei, sunt si eu profund invidioasa pe sala aia de gym. maica ce mistoooo eeeeeee!!!! ce as mai vrea sa il duc si eu pe iepure, sa mai dea jos din energie! caut gradi ca sa ii mai dau o pauza mamei, cel putin cateva ore. plus ca ii va prinde bine sa socializeze nitel cu pitaci de varsta lui. sper sa si gasesc ceva ca lumea. succes si tie la cautat cresa!
Kmy cam rarutza mama! ce mai face Anne? mai intra si tu si da raportul seara.....ca ai cam multe absente! si ceva poze pls!
Lia o sa facem sedinte comune de ridicare a moralului online!
Dana eu zic ca daca adoarme linistit Ric la 10....lasa-l asa,ce sa faci? vorba ta, daca il pui in pat la 8 si tot stai cu el pana la 10 nu ai facut nici o afacere! marfa faza cu pupupu pupupu
Cori hihihihihi moase batrane? tz-e cam dor de Badiu, ai? (emoticon cu ranjet malefic )
Andreea de Pupi, din cate stiu eu Nicole i-a luat moatzei un laptop ieftin de la cora pe care individa l-a stricat in 2 timp si 3 miscari....acu daca mai sunt ceva major developments de informeaza ea!
o zi buna tuturor!

carmenp spune:
`neata, pe fuga
olivia, vazut pozicile, mama ce sala aveti acolo, roade invidia la mine...
madam speel, pina la urma 10 nu e-o ora asa tirzie, se poate si mai rau
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

g_ioana spune:
Neatza,neatza fetele!Oare mai vine primavara aia odata,sau macar daca ar fi zapada ca lumea,ca Maria abia asteapta sa iasa cu sania.
Bine ai venit,Roxana din Iasi,si asteptam poze cu mandrutza!!
Stefania si eu am un mare morcov,sa nu se molipseasca si Maria de la mine,dar trag sperantza ca nu!!!Si am noroc ca este ultima saptamana de scoala,ca incepe sesiunea asa ca vorbesc ei si eu ascult!
Olivia super tare sala de gimnastica,vrem si noi!!!!Cred ca as duce-o zilnic,poate noaptea doarme si ea mai bine!!Ieri a chinuit de zor un maimutoi mai mare ca ea,s-a dat hutza,a zis ca este pe sanie,pe cal,s.a.m.d. cred ca vreo 2 ore,asa ca eu am mai respirat un pic!
o zi usoara si pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii

szivarvany spune:
Buna dimineata !
EmaSpeel - nu te juca cu 2 mare / zi ... mananca echilibrat chiar daca bagi ciukalata, tre` sai ai grija de tine
Imi place de Ric ca adoarme la ora aia, Giulia la fel, aseara mi-a adormit repede la 22,30, ca ziua a dormit juma` de ceas
Kim - lesinam de invidii, ce mecher e Luca, mi-a placut aia cu urcatul pe zid
AndreeaPhilip, Dorsilia - io stiu ca nu e frumusete, da`i simpatica Giulia mea si e desteapta
Vroiam sa va mai scriu ceva ... uf, neuronul ... la noi e urat si ploua ...
Spor la lucru tuturor mamicilor !!! Pupam gasca !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

corianai spune:
Rox si celelalte fete sa ma anuntati si pe mine cand incepeti terapia de grup online pt depresate
Ale mele fura fete salon aseara, la 8 le-am bagat la nani pe amandoua si am ramas singurica, si cum rontaiam io la raci si beam la bere, asa m-a apucat o jele.... ofofmaimai ete ca va cant manele!!!(crez ca de la protvu mi se trage)