Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata
suntem putin mai bine azi. eram asa de suparata ieri, neagra, nu altceva. imaginati-va ca ieri dimineata la gradi trei copii plangeau atat de rau, cu ochisorii rosii, obrajii uzi si nasucurile pline de mucisori... mi se rupea sufletul... erau doua fetite care au stat acasa o perioada si acum plangeau ingrozitor de tare, plus un baietel care a inceput de o saptamana si plangea si el. in conditiile astea nu stiam cum sa las copilul, in grija cui, stiind ca in momentul in care imi iau la revedere o sa inceapa sa planga din nou.
aseara cand am ajuns lucrurile erau putin schimbate, directoarea era in tinuta de casa, se vedea ca a stat peste zi cu grupa de copilasi. cei mici erau mult mai relaxati, se jucau si interactionau altfel. mi-a spus ca fac interviuri si o sa aduca pe cineva de proba. in dimineata asta impreuna cu educatoarea mai era o fata din personalul auxiliar, care ii ajuta pe cei mici sa manance. ma gandeam sa o retrag, dar o sa mai stau cateva zile sa vad daca se remediaza situatia.
am citit pe diagonala, raspund putin de tot si fug la treaba.
felicia - ma bucur ca esti mai bine. pupici culegatoarei de floricele. sunt convinsa ca face asta ca sa zambesti, cred ca e tare scumpa!
daria - e o FRUMOASA giulia! si desteapta, si frumoasa, ptiu sa nu-i fie de deochi!
dana - lasa mami, ciocolata face bine la mansarda! daca n-as fi la cura, as fi ras si eu ceva ciocolatele ieri, ca tare suparata mai eram. dar ma tin tare cu dieta si nu ma las... am dat jos 4 kg si e de-abia inceputul.
corina - multa sanatate, sa va treaca repede bubitele si febra.

pisicuta mea are vreo 12 kg, o sa incerc sa o si masor intr-o zi. spune din ce in ce mai multe cuvinte, gugla (gluga), danta (geanta), bampa (pantalonii), lapla (lapte), cam asta imi amintesc acum. cel mai haioasa e cand zice: ete, na! ne-a auzit pe noi de cateva ori si acum te trezesti in mijlocul conversatiei ca se aude de undeva de jos: ete, na! ne terminam de ras...

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - se rezolva situatia, ce veste buna ! Pupam bebelina cuminte !
Corianai - cum sunteti ?

Am cantarit-o aseara pe Giulia, cica 10.100, inainte sa o bag in vana, deci fara haine si pampers O mai cantaresc diseara ca nu`s multumita

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Suntem bine Daria, multumim Bubosi da' tot plecam la shopping poate ne mai inveselim, mai mancam ceva bun in oras, ca la cura nu poci sa ma gandesc tocmai acum cand sunt asa de tristaaaa...
Nici eu nu cred sa aiba Eva mai mult de 11kg, avea 10,700 ultima data, dar dupa ultimele kakariseli nu vad sa fi luat prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ne-am scos,ne facem fetele fotomodele si ne umplem de bani!!Nici mandra mea nu are mai mult de 11 kg problema este ca eu nu o mai pot cantari pe cantarul de bbei iar pe cel mare topaie de mama focului, asa ca de acum o cantaresc din ochi lunar spre disperarea lui tati(ca mie nu mi se pare niciodata ca se ingrasa)
Apropo, eu de vreo cateva zile am probleme cu civilizatia,este sublima dar lipseste cu desavarsire,incat imi vine sa cant mereu:"hai sa emigram"!Sper sa nu ma tina prea mult,da pe bune,dar asa un inceput de an,in jungla,nu am mai avut pana acum!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineata, de fapt cam se facu zi, pana am reusit sa am timp si de forum...

Este cam mohorat si azi, frig, vremea asta parca imi taie cheful de orice, dar trebuie sa vin la servici sa aduc "bani si papa", dupa cum zice Ilinca in fiecare dimineata cand ii spun ca-i musai sa plec de langa ea, sa ma duc la servici.
Olivia, ce-mi place sala de gimnasticaaaa, vrem si noi asa ceva. Aseara fi-mea se rostogolea pe jos, si din stand pe spate s-a ridicat in pod. Noi am fost incantati, ea si mai si, si a tot repetat pozitia...bine, bine un podulet asa, nu prea bine arcuit, dar cred ca tare i-ar place si ei sa faca precum Duracell.
Vrabiuta, ma bucur de vestile ceva mai bune. Mai ai rabdare si saptamana asta, vezi ce se intampla, cred ca Lia nu s-ar simti mai bine daca ai muta-o in alta parte. Este o perioada dificila si pentru una si pentru alta, dar sigur cred ca lucrurile se vor aranja.
Ah, ce cura tii? Vreau sa stiu! Si felicitari pentru kg. date jos
Dana speel, ce m-am distrat cu cantecelul vostru!
Dana, spor la treaba si tie si lu'Vicu, baiat mare deja...
Ioana, ce-ati mai facut cu ochisorul? Sanatate!
Corianai, ... si sa-ti treaca

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hallo again.
Marcela, nu lua decizii pripite- asta e sfatul meu. da-le o sansa si educatoarelor, chiar daca ti se rupa inima daca plange pitica. am un exemplu pe forumul din Cta care tot muta copilul e la gradi la alta....iti dai seama ca ii face mai mult rau, pentru ca nu are parte copilul de nici un pic de stabilitate, mai mult o bulverseaza! asa ca incearca sa nu te superi atat de tare si mai asteapta nitel, noi iti tinem pumnii sa fie totul ok!
Daria hai ca m-ai distrat cu cantaritul iar azi...da-i ceva serios de mancare inainte, poate oi fi multumta de data asta!
Cori anuntam mama! da mai vino si tu online! ntz ntz....io cred ca de la raci ti se trage melancolia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Lumi,momentan continuam tratamentul dat de primul doctor(ca-l incepusem deja cand am primit sfatul de la cel de-al doilea)asa ca dupa ce-l terminam, mergem la al 3-lea,ne-a recomandat cineva o doctorita buna,sper sa avem noroc si sa rezolvam problema.De lacrimat ii lacrimeaza numai afara,asa ca nu mai inteleg nimic.Multumim de intrebare si pupici gimnastei!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxanaz - cand vazui ca e diferenta de 500 grame in minus fata de acu` 2 luni, era sa lesin, ca la cat mananca ea ... ufff, imi ramane obsesia asta in veci, da` mai fac io o fetita grasuta, nu lunguta
Ioana - pupici pe ochisor sa treaca !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata pe la pranz si de la noi !

astazi am avut sedinta foto , ca toata lumea imi cerea poze cu moata, numai ca mama-sa nici de pozat copilu' n-a prea avut chef, insa azi m-am mobilizat si (in timp ce-i faceam moatzei si de mancare) uitati ce a iesit (cateva sint de la Craciun):
http://community.webshots.com/album/546254759FJROIC

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

buna fetelor,
Daria,cunosc asa de bine sentimentul!mai cintareste-o o data,nu stiu ce sa zic,Giulia arata foarte bine,acuma ce e ciudat ca maninca asa de bine!asta e important.Eu am mari probleme cu mancatul,vreau sa-ti spun ca daca vede canuta cu mancare plinge si fuge,de FIECARE DATA,sunt asa de suparata ca nu-i place sa manince.Si totul e de cind a facut buba la limbuta si si-a dezvoltat o repulsie fata de mancare.Dar sa-l vezi cum plinge si se zbate sa plece din scaunel.Prima lingurita e cu forta si pe urma sta,dar inghite mecanic si se strimba la fiece inghititura.Si daca iti mai spun si ce maninca,lesini cu siguranta.Conserve.Masa lui de prinz este de la conserva,altceva ori vomita ori urla opina la capat.Nu borcanele ptr.copii,mincare ptr.oameni mari in cutii de tabla.Noroc de faptul ca fac nemtii o gama diversa de mincaruri .orez cu legume si carnita,mazare cu cartofi si carnita,spaghete cu ou si brinza si multeeee altele.Din astea maninca o cana plina,altceva nu.Cred ca sunt cea mai tembela mama din lume,dar n-am ce face.Noroc de Mario ca ma asigura tot timpul ca au astia un standard foarte ridicat de preparare.Totusi sunt conserve,mama a dat pe spate cind i-am spus.Bine ca m-am usurat de povara asta si v-am spus si voua sa ma huiduiti cu toatele in cor.

Mergi la inceput