Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

ploua cu galeata, ieri au fost -7 grade, azi sunt 4 dar tot in casa stam, ploua torential....naspa

Daria- io nu stiu cum poti sa zici ca stii ca Giuli nu e frumoasa....toti copiii nostri sunt frumosi, si dastepti, chiar daca unii nu vorbesc nimica, asemeni ratonului meu, el e tot la stadiul de a-a-a, i-i-i, si alte bolboroseli fara sens pt mine, macar stie sa zica da si nu dupa cum vrea sau nu ceva

Roxi- terapie de grup, ai??? haha, buna idee. Asociatia mamicilor depresive

mergem sa ne lipim nasurile de geam, ca ne-m plictisit de toaaaaaaaaaate de prin casa. Azi a papat bibilica ratonul meu, cu dovlecel, e atat de buna carnea, ca de porumbel, a iesit o tocanita superbuna!

Ma bate gandul sa-mi cumpar o scula de sport si sa fac electrostimulare la burta. Oare asa se poate scapa de pielea de pe burta care atarna si daca slabesc? Ma simt ca o elefanta cu plica aia de sub burtai. Hai ca revin mai incolo, si cu mai putine idei din astea de infrumusetare ... nu mi se par la locul lor, dar asa ma ia cateodata, ca am facut greseala sa vizionez niste poze cu mine pe cand aveam 54 de kg, in costum de baie si zau, eram beton, acum sunt YUCK-YUCK_YUCK, nu mai pun costum de baie pe mine, poate de scafandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain - super faine pozele, super faina moatza, poza cea mai cea e aia cu "casa mea"

EmaSpeel - Giulia mi-a facut de cateva ori la masa asta, mai ales acum de cand faza cu "nu"; atunci ii las toate sub nas si gata, imi vad de treaba mea, ier ea baga ca sparta. Nu ma plang. Faza cu conservele, daca Mario zice sa stai linistita, atunci poti fi sigura de asta Gandeste-te ca daca era vreun bai, deja ai fi stiut, deci Ricardo e sanatos si se pare ca e om mare

Lia - si`n Oradea ploua intr-una. Cand zic ca Giulia nu e frumoasa ma refer ca nu e o frumusete rara, adica vad io fete si mai si, oricum pentru mine este cea mai reusita de pe lume

Da` ce verba am azi, am o zi lejera, in sensul ca suna telefoanele si gata, nu am de trimis 100 de faxuri si alte porcarii, ce fain

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

OOOO,ce-a crescut moata,ultima oara bea din alta canuta,,vad ca acu bea ca oamenii mari.Pupam fata frumóasa si desteapta.
Marcela,eu una imi declar invidia pentru cit vorbeste Lia pui.Al meu azi dimineata a auzit ca se pleaca afara si era intr-o frenezie totala,fugea toata casa si :tata auto.adica papa cu masina.si numa asta auzeai in casa!o sa fie bine,ai sa vezi,mai marcela e si foarte micuta,nu intelege chiar tot,tu mare si te adaptezi in ceva timp,dar ea ca e asa de mica!o sa se obisnuiasca,eu sunt convinsa ca peste o luna o sa fie altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Andreea, nu te-am uitat, chiar citisem mesajul tau, dar am uitat sa-ti raspund ...scuze!
asa, deci moata are laptop-ul ala de jucarie, pe care l-a rupt din prima, dar chiar si asa cu matzele pe afara ...isi face treaba, canta, insa n-o putem lua de la calculator si s-o pacalim, stie care e ala bun, in schimb de laptop-ul lui tati nu se atinge, i-am spus de la inceput ca nu e voie ...se uita cu pofta la el, dar butoneaza la tastatura asta!
vezi ca sint laptop-uri si mai smechere, poate unul din ala i-ar placea lui Pupi, zic si eu ...

Marcela, si eu zic la fel, daca directoarea gradinitei sta cu ei, sau a mai adus pe cineva pana cand gaseste o alta educatoare, poate se rezolva problema si o sa fie bine, vezi ce se mai intimpla si saptamana asta!

Daria, Kamy, Ioana si nu mai stiu cine era cu fetite fotomodel ...moata mea are 10 kile fix !!! da nu m-am stresat din cauza asta, dupa parerea mea e chiar foarte bine asa, nici nu as vrea sa fie mai grasuna ...voi va stresati din cauza kilogramelor ? moatza mananca orice, oricand, chiar nu avem probleme cu mancarea, dar asa se asimileaza la ea!

Carmen, da multa treaba mai ai ...hai mai zi-ne de tzucurei, ce boacane mai fac ?

Olivia, nici nu stiu cum sa zic "imi pare rau ca pleaca MP" sau "ce bine ca pleaca MP si ramaneti singuri" ...cred ca nu iti e prea usor sa cauti repede o cresa, dar poate ai noroc si gasesti ceva frumos, unde sa ii fie bine lui Luca, iti tin pumnii !

Lumi, ce tareeeee e Ilinca, stie ca aduce mami... papa si bani!

Danule, am fost pe la Badiu, despre asta era vorba, un control de rutina, nimic important, poate doar Cori sa mai faca un bb rapid si sa-l viziteze ea cu motive serioase
si tu zici ca trebuia sa-l vezi de doua ori si ai ratat ? ntz ntz ...

Dana, ce pofte are Ricu ...daca sint bune conservele si lui ii plac, stiu eu ce sa zic? ma gandesc ca daca l-ai intreba pe doctor, probabil ti-ar spune ca n-are voie sa manance! de Serban ce mai stii, cum ii e la buni?

noi aseara ne-am vazut cu Marina (Bunny) si cu Alex, ne-am mai vazut o data de cand sint in tara, daca l-ati vedea pe Alex cat de iubaret este, ar sta continuu s-o mangaie pe moata si s-o pupaceasca, insa moata face scandal, ea are chef de joaca, nu de iubarit, vor mai sta in tara pana sambata, iar peste cateva luni se vor muta in State, si Marina m-a rugat sa le intreb pe fetele care stau in US despre permisul auto ...in cat timp trebuie sa-ti schimbi permisul romanesc dupa ce ai ajuns acolo, sau care e procedura de schimbare?

acum alta intrebare ...tehnica, mie mi-a recomandat Badiu sa iau Yasmin (anticonceptionale), ia vreuna dintre voi din astea? daca da, ati avut sangerari de la ele sau alte reactii neplacute?

va pupacesc si sint prin zona ...dupa cum vedeti ...mai bine cu moralu'

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

ah,Daria,daca as sti ca maninca i-as pune tot frigiderul pe bar,fara misto,sa manince,adicalea sa-ti mai spun ca am incercat tot ce m-a dus capul pe mine sa-l determin sa manince?
El are deja oroare de mencare,eu asta am inteles dar cum de numa prinzul,ca painica cu ceva maninca,snitel de pui vine si musca de la mine si nu o data,ce-i dau de rontait imediat casca gura,eiii dar cana cu mancare e ceva ce n-ai vazut.Am pus in castronel,acelasi rezultat.Si tot din canuta ai dau iaurt si budinca,tot urit face pina gusta,pe urma e ok.Si conservele alea le mai imbunatatesc si eu,cu un ou tare sau un cartof daca n-are,sau pasta de carne.desi sunt tare bune la gust.

Mergi la inceput

Lia,vreau sa-ti spun ceva.Tu sunt convinsa ca ai cel mai frumos baiat din timisoara,fara exagerare eu daca as avea asa copil frumos ca al tau,mi-as petrece toata ziua uitindu-ma la el ca la Dumnezeu.Acuma,fiecare zice ca al lui e cel mai cel,dar tre sa recunoastem ca Danut al tau are o frumusete aparte,cel putin ochii fac toti baniii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor, Danut a muscat din coaja de banana si molfaia de zor la ea, a mancat jumate dintr-o fasie pana sa il vad, eu i-am desfacut-o si a insistat s-o manance el din mana si i-am lasat si coaja atarnata in jos....Doamne cati microbi o fi inghitit, si chimicale de pe coaja aia !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare papusici !!!
am vazut poze frumoase cu Giulia cea scumpa , cu UkA cel sportiv si moatza dulce ...
de fapt va citesc zilnic dar nu prea apuc sa scriu ..am foarte mult de lucru si sunt si la program scurt si trag tare sa ajung acasa la Pufulet ..care abia se trezeste la ora aceea si este foarte activ ..de fapt v-am mai spus asta de o mie de ori ..ma intelegeti voi ..doar sa nu ma uitati ...
am vazut ca foarte multi poznasi de aici au renuntat la biberon ...eu am observat ca de cand i-am scos biberonul de dimi nu mai bea asa mult laptic ..de aceea nu am renuntat la biberonul de seara ..nici nu stiu cum voi face ..ca si asa avem probleme cu somnul de noapte ...da, da ..excat cum cititi ...Pufulescu adoarme numai langa mine , iar noaptea se trezeste si plange si nu mai adoarme decat pe canapea langa mine ..daca vreau sa-l pun in patut ..brrrr !!!
si uite asa ajung zombi la serviciu ...cand miros cafeaua ma trezesc si eu ...nu stiu ce sa fac cu somnul ...deocamdata indur si folosesc mult anticearcan :-)

cat despre subiectul gradinite ..a incercat careva la Bambi Step by Step ? eu am sunat si am stabilit o intalnire cu directoarea sa mergem sa vizitam gradinita si sa aflam mai multe ..in rest , am foarte multe recomandari bune ...

cu vorbitul si noi suntem codasi rau , rau ...nu zice decat mama, tata si parca zilele trecute a zis Ba ..cand a auzit broasca ... dar am inceract sa-l pun sa repete si nu a mai zis ....in rest ih,ih , ih
nu mai stiu ce vroiam sa zic ..
va pupez pe toate in cor o zi buna tuturor

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

multumim multumim de aprecieri !

da ati vazut ce semn are, pe mine ma dispera moata, semnul asta si l-a facut cand am fost la Badiu, a alunecat si a intrat cu fruntea intr-un colt de perete, nu pot sa va spun in ce hal a tipat ...Badiu si-a adus aminte de noi si mi-a zis ca "i-au prins bine zilele de terapie, i-auzi ce tare tipa"!
mai e vreun copil cu semne ?
moata il are pe ala la ochi, mai are unul la nas, si acum in frunte ...cred ca il mosteneste pe tati, el are semne peste tot!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain - noi avem semnu`ala odios de la ochisorul stang, seara de seara verific, masor si nimic, acolo e, cica pan` la 5 ani trece ...
BlueAngel - spor la treburi ! Io de asta raman cu bibele, sa nu renunte; cu somnul ... nopti si nopti, 4 bune, aseara s-a trezit de 3 ori plangand pana am leganat-o (a se intelege am ametit-o cred) ...
DanaSpeel - si figurile Giuliei sunt la pranz, in rest manca orice.
Lia - si Giulia a papat coji de la fructe, n-are nimic Danut, stai linistita. Astept pozele , ti-am scris pe mail.
P.S. Badiu asta je asa mijto` ? Si io merg la al meu cu mare drag

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput