Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dana, mii de multumiri, dar oare ce crezi ca fac eu toata ziulica si noaptea uneori? ma uit la el, ii vorbesc, cant si de 2 zile nici macar nu mai strig la el, ca asa mi-am impus

Sa stii ca din 2 urati ca noi...oricum e dar de la D-zeu, de aia e asa dragutel :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Salutare!Am citit subiectul cel fierbinte cu cantarul.Mi-e si frica sa va spun ca buldozerica mea are 13kg si papa la greu.Incerc sa nu-i dau paine prea multa,mai nou bobo,gris(1 data pe sapt.),la fel si cereale.Este tare pofticioasa si mancacioasa .Despre mine ce sa va zic,ca am 46 kg,dar am ramas cu nitica burta pe care incerc sa o dau de zor jos.Fac acasa "exercitii" cu Flaviana,si este asa de haioasa ca se intinde si ea pe jos,cica sa faca abdominale doar are si ea nevoie.
Cu vorbitul stam relativ bine,stie cum face cutu,calu,pisica,vaca;zice:ade(la arde),a zi intr-o zi ca:"papa ade",pupu(papici),pepe(pampers),baie(cand ii fac baie sau cand isi vede baita),mama,tata(lui tati ii mai zice si Gheghe de la George),la bunici le zice pe nume ca asa au vrut(Mini si nene),nene,bebe,caca(dar nu ca m-ar anunta ca face asa ceva),pipi,cacaca(la castraveti),aine(haine)etc.,etc.v-as plictisi sa va spun tot.AAAAAAA am uitat sa va spun ca isi spune si numele "Nana"si ca are un an arata doar un degetel.
Poate s-a mai discutat,dar ai vostri fac la oala ceva?? Eu trag tare cu ea daca vreau sa o duc la gradi sau cresa la toamna,asa am inteles ca trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Nicole,am sa intreb medicul luna viitoare la control ce zice.Eu n-as zice ca o sa ma zbiere,aici din 10 clienti din market,9 cumpara supe si altele la conserva.Eu stiu ca in Ro nu exista gospodina sa manince conserve,dar aici e normal,eu cel putin asta am vazut.Sa stii ca nu incerc sa ma disculp,prima data eram in mare criza de timp si am luat o supa de pui cu paste si legume si carnita,am dat-o in clocot,blenduit-o cu un pic de pesmet si a mincat toata cana fara fite.pe urma am incercat si altele,sunt multe sortimente,si uite asa s-a invatat copilul"conservator".Maninca si de la noi dar nu e relevant deloc.Eu nu socotesc o masa 5 inghitituri,cana lui are 300 gr.asta reprezinta o masa la noi.Sper sa nu dureze toana asta macar daca ar minca mai mult din ce mancam noi gatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Facem nitel pauza, sa vedem ce mai faceti...
pentru moatza scumpa, cu tot cu semne. si pentru mama de moatza, si ma bucur ca ti-e mai bine. Si va invidiez ca nu aveti probleme cu mancatul. Doamne, cum o fi????????
Dana, si Ilinca urla si da din cap pana reusesc sa-i bag prima lingurita. Mana intinsa si "niuuuu", de-ti vine sa innebunesti. Apoi, dupa primul hop, trebuie sa aiba ceva de facut... mai nou vrea singura sa manance. Si o las,da cum aratam la sfarsit...
Asa ca eu zic ca este important sa manance, chiar si conserve. Daca sunt si gustoase... si
Simona, si Ilinca adoarme cu mine, pe mine, langa mine, numai cu mine si deocamdata nu vad cum sa o dezvat. si lapte tot la biberon bea. asa ca nu sunteti singurei...
Roberta, succes la operatiunea "olita". asteptam reteta miraculoasa. A mea, tot dupa perdea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

, Roxana, te-am botezat.... scuze si vin cu mielutul, da'mai la primavara!
buldozerica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, sunteti niste scumpe. multumesc frumos pentru incurajari. eu sunt convinsa ca o sa se obisnuiasca, mai devreme sau mai tarziu, dar voiam o adaptare cat mai usoara, nu zile de plans si chin la un loc cu ceilalti copilasi in lacrimi, fara cineva care sa aiba timp sa o tina in brate si sa o consoleze. dar pana la sfarsitul saptamanii ramanem aici, si daca lucrurile nu se schimba o sa caut din nou o bona, poate de data asta reusim sa gasim pe cineva cu recomandari si care sa ne placa si noua si ei.

nicole - ma bucur ca sunteti in forma! pupici moatei nazdravane! ma uit chiar acum la pozici. parca e mai inaltuta si i-au crescut si pletele. cand mai facem un party?
simona - eu am sunat la bambi, ziceau ca nu mai au locuri deocamdata, dar ma pot pune pe lista de asteptare. daca am inteles bine nu au grupa mica. daca ajungi pe la ei spune-ne si noua cum ti s-a parut.
dana - pupici finutului mic. cu mancarica nu te stresa, cine te critica se gandeste probabil la conservele romanesti...
lumi - si la noi e show cand e vorba de mancat singurica. intentia e foarte buna, cu executia nu stam prea bine

dragelor, azi mi-au venit rusii pentru prima oara dupa 2 ani!!! uitasem cum e! sunt tare curioasa cat or sa tina (nu imi amintesc daca v-am spus, dar eu aveam probleme la capitolul asta, stateau cate o saptamana, pe urma lipseau doua luni, iar mai veneau... sper ca de data asta sa fie mai ordonati ).

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Marcela,si la mine rusii sunt neobrazati,de asta imi tot fac teste de sarcina.Si cum pilule nu i-au ca uit,e foarte stresant.A!stiu pe cineva care i-a pilule asa.una pe urma uita 5 zile isi aduce aminte si in a 6-a la ia odata pe toate 5 din urma.Are 5 copii,explicabil de altfel
Roxana 80,pai un pic de gimnastica pentru burtica.Acum e vorba de conformatie,eu la 54 n-am burtica,si nu fac sport.Dar problema e ca in amindoua sarcinile am pus foarte putin:cu primul 5 kg, si cu al doilea 9kg.
Nicole,am uitat de Serban,oooo baiatul meu si-a intrat in priza.Concursuri cu Eminescu,diplome cu locul 1,ce sa mai vorbim,mandria neamului.Si dorul e mare,cica al iubeste pe Ric SUPERTURBOMEGA de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Am rezolvat cu dosarul!!! Uraaaa...acum astept banii .
Nicole,parca Andreea e sora cu Bogdan,sa-l vezi ce vanatati si cucuie are pe el,si astea sunt permanente,adica nu trece unul ca apare altul...deci mai sunt si altii....sa-l vezi pe picioare ce vanatai are...deh...e baiat.
Simona,cunosc,dar eu am renuntat sa-l mai las sa doarma singur (de fapt sa nu doarma singur si sa planga),asa ca doarme cu mine,toata lumea e fericita si eu ma pot trezi odihnita a doua zi la serviciu...
Eu inca nu am renuntat la nici un bibe de lapte,seara adoarme cu "bilonu" iar dimineata cum se trezeste imi cere "bilonu achi" (adica..biberonul cu lapte).In total bea vreo 500 ml de lapte, iar peste zi mai bea vreo 2 biberoane sau cani cu ceai (deci bea foarte mult lichid, ca urmare si numarul de pampersi e mare).
Marcela,mai ai putina rabdare,daca nu se rezolva atunci n-are rost s-o chinui daca nu-i place,mai bine iei o bona acasa...dar doar daca nu se rezolva acolo cu personalul.Iar cu rusi...bleah...n-am avut noroc decat putin .

Am vazut poze cu motati si motate

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

...va dau eu o retete antistres: CUMPARATURILE!!!!!!!! eu sunt atat de destresata ca am ramas cu buzunarele goale...de atata antistres...mai ales ca sunt si reduceri.
Off offf mai mai...imi trebuie o bataita...dar nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

EmaSpeel - Serban e un exemplu de cumintenie si tot ce e mai de dorit la un copil, Ricardo tre` sa fie mai zvapaiat
DoamnaBibi - helou ! Pupam vanataile lui Bobo ! Zici de cumparaturi ? Daaa, dar pentru Giulia cumpar, are haine care-i vin peste 3-4 ani, ca deh, erau faine sa le las pe raft.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput