Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, cred ca e vorba de conformatie....maica-mea e stilul aschie, la mine a pus 4 kg in plus si la fratemeu vro 5, asa ca a iesit din maternitate supersupla, nu ca s-ar fi vazut ca era gravida, nu stiu zau unde ne-a purtat, parca nu are organe interne. Acum e balerina, la 60 de ani cati va implini luna viitoare are 45 de kg, la 1.55 m. Top model. ii stau hainele pe ea ca lumea, turnate, gaseste sutiene din belsug, frumoase, dantelate....etc. Eu sunt o vaca grasa, care nu mai gaseste sutiene ca lumea, adica sexi, am un manson pe burta ca de rama gravida si ... ma pot opri ca oricum sunt dezastru. M-am ingrasat prea mult in trimestrul 3, enoooorm dintr-o data. Si nu scad mai jos de 60 de kg, daca nu mananc fac cu nervii. Ma resemnez ca o sa raman hidoasa si gata, macar sanatoasa sa fiu. Si sa mai pot sa-i fac un fratior sanatos lui Danut.
Nu stiu zau pe cine seaman asa, ca ai mei sunt filigrani, taica-meu la 62 de ani are vro 56 de kg cu tot cu 7 bluze de iarna pe el si asa a fost de cand il stiu, slab, idem maica-mea. Eu cui seaman, ca si frate-meu daca nu ar tine-o numa-n cure si diete ar fi plinut, numai ca el e strong, tine o dieta de-i scartaie dintii de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nicole, si pupi-i mereu plin de semne, cand aproape sa-i treaca unul, apare altu'. hehehe, nu-s ei nascuti in aceeasi zi? am cercetat toate laptopurile de copii, imi imaginez cu ce placere l-ar tranti poe jos daca i-as cumpara unul, asa ca mai asteptam...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Olivia, ce-mi place ca toata familia s-a echipat de sport....cred ca cel mai mult i-a placut in tunel.andreea sunt sigura ca n-ar mai fi iesit din el.Cat timp puteti sta o data?
Dana(speel), super faza cu pupaza...Wauu, conserve`?le papa asa sau le mai toci tu?
Marcela multumim de pupici.Lia cum se mai descurca cu puzzle...tot as devastatoare e cu el?
Nicole, ce a crescut moatza....parca seamana cu tati din ce in ce mai mult.
Salutari Marinei si acomodare rapida in State.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am sosit si noi din oras... ne-am facut de cap ca mamzela Mara e la o prietena, m-a anuntat de ieri ca vine tarziu, sa nu o astept Asa ca am trecut si eu la terapia prin shopping. Intre altele i-am luat Marei role si am o intrebare mare-mare Danule daca ma auzi, help!!!! la ce ajuta chestiunea aia care este numai la una dintre ghete dupa ultima roata, e frana cumva???? care rade de ignoranta mea a pus-o, sa nu ziceti ca nu ati stiut
Am citit mai pe sarite, dar am vazut tot ce ziserati de Badiu... da Daria e mijto rau, da rau di tot
Nicole eu am luat Yasmine un an intreg dar nu mi-a fost bine cu ele, sangeram la ciclu mai mult ca de obicei, cred ca din cauza lor. Acum am revenit la trifazicele mele si mi-e mai bine. Sigur ca asta depinde de organism, se zice ca sunt ultima generatie de contraceptive Yasmine, cu efecte secundare minime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mai, io ma simt aiurea....ca, cred ca nu i-am raspuns cuiva la o intrebare...sa ma scuze....nu mai stiu ce era....

Am facut azi supa cu galuste la cupil....yami, yami, ce a mai papat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am reusit sa ma uit si eu la pozele Andreei si e o dulcica. Nicole sa stii ca pare un copil taaare cuminte, cel putin asa o vad eu din poze. Am dreptate??? Salutari si de la mine Marinei spune-i ca ne e dor de ea, poate mai da pe aici.
Si Eva mai gusta din chestii conservate, ii place la nebunie conserva de fasole, mai gusta si din maioneza la borcan si alte alea. Si mananca si supe la plic uneori, sau mancaruri facute din kituri, cu prafuri d-alea toxicele Daca asta ii da maica-sa... Azi nu a vrut neam borcanul ei cu somon si tragea disperata de farfuria mea cu chili con carne, asa ca i-am dat, ce era sa fac. Eu incerc totusi sa le evit pt ca au prea multa sare, asa ca ii dau numai in cazuri exceptionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Felicia,tre sa primesti reclame de la Real si Extra.Ei,sunt produse Erasco in market ocupa de obicei un raft intreg cu o groaza de sortimente.Acuma,nu fac pledoaria conservelor,v-am spus ca m-o facut mamuca de ris ca dau la copil de astea de parca nu m-a invatat sa gatesc,dar astea se duc pe git fara circ,mai dau si supita cu galuste si pilaf de la mine sau amestec supa de-a mea cu orez cu legume de-a lui Erasco,trai-iar familia ca m-o scos din belea cu plodu.le blenduiesc acolo la gramada si da-i pe git.No,astazi a mincat orez fiert cu minuta de la mine din farfurie.Deci o sa scapam noi cindva de conserve.
serban daca va zic ce maninca,sigur ma trimiteti sa i-au cursuri de gatit.Numa supa de pui cu galuste de gris si snitele de pui cu piure de cartofi.Al naibii sa fiu eu daca-ti pune gura pe altceva.Ca sa vedeti ce exemplare am la usa.Si vorba aia,aveam 12 ani cind gateam bors cu carne ca la moldova,tui mama ma-sii de gatit,si astia imi fac acu mofturi la masa.Maninca conserve,ptiu,sa nu ajungeti ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare...sint foarte ocupata...dac am timp revin.

Mergi la inceput

mai, io repet, al meu mananca sunca de praga, in loc de lapte, lapte mi-a baut ieri si azi mxim 280 de ml TOATA ZIUA, si sunca ar manca nonstop

Mergi la inceput

cu ce as putea sa-i inlocuiesc sunca asta de praga, ca sa fie mai sanatos, imi inchipui cate dracii are asta in ea si mi se rdica parul in cap. Ceva care sa mearga la sandwichmaker, ca ala e marea preferinta actualmente, painea cu almete a cazut in dizgratie maaaare. Nu mai stiu ce sa-i dau seara chiar, ceva idei?? va rog

Mergi la inceput