Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Dana .... n-o fi de ras, da nu pot sa ma abtin, sint kool baietii tai, mai ales cum povestesti tu de ei!
ai vazut-o pe moata ce bea din pahar ...zici am fost numai prin pub-uri cu ea, dar si canita aia de la avent e foarte pretioasa, bea vreo doua cani din alea de apa/zi, uneori trebuie sa am grija s-o ascund, daca intimplator vede cana in momentul in care eu ii fac laptele (de exemplu), nici nu se uita la lapte, in schimb bea toata cana de apa !

Andreea si Monica, bine ca m-ati "linistit", credeam ca moatza e singura cu semne multe de buna purtare, eu sper totusi sa-i treaca semnele pana s-o marita !

Marcela, eu n-as zice nu la un party, eu ma gandesc la motii mici ce placere le face lor sa vada multe jucarii, sa fie copii multi, cand vreti voi!
mi-ai adus aminte de plete, iar are parul mare, si am tuns-o in decembrie, destul de scurt, dar ii creste ff repede, iar trebuie sa cotizam la ciufolici!

Daria, doc arata bine, nu e vreo frumusete de barbat, dar are un sarm ...de te da pe spate, iar mie cand eram gravida imi dadea vise erotice!

Cori, bine ca mi-ai zis de Yasmin, n-am inceput sa le iau, astept sa vina rusnacii, pe prospect scrie ca sint bune, poate ma fac bella de la ele, ca cica nu mai retine organismul apa, dispare acneea ...vom vedea daca devin miss , poate imi cresc si cupele la sutien, asta e visul meu!

Olivia, am vazut si eu pozele, eu sint tare ofticata ca in Romania nu exista asa ceva, imi mai povestea si Marina ca merge cu Alex la un playgroups, si ca e super misto ...la noi de ce nu exista !
Luca e super haios, si dulce foc!

banuiesc ca sigur am uitat pe cineva ...mea culpa, dar dupa amiaza am stat pe afara vreo doua ore aproape, dupa ce am intrat in casa, moata a avut chef de joaca si uite asa ...sint aproximativ franta!
da sa va mai zic ceva, astazi intr-un magazin ...vede moatza struguri si incepe sa zica in gura mare "miam miam", o aude proprietara magazinului si lesina "vai ce frumos a facut, ii dau strugure", va dati seama cum m-am simtit, mai ales ca un moshulica de langa mine a zis "la d'astia mai batrani le dati?" ...i-am spus ca am struguri in punga, chiar cumparasem de la alt magazin, dar daca ea a insistat, am zis ok ...si uite asa am venit noi pana acasa, eu tinand strugurele in mana si moazta venind dupa mine ca un catel, rupand tacticos cate o boaba ...

va pupacim !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Lia, dar nu-i mai arata sunca ...daca o vede normal ca face scandal!
ii poti face orez cu lapte, ii poti da cascaval, din cand in cand crenvusti, sau paste cu branza ...cred ca tu ai mai multe idei, io nu prea ma pricep la bucatarie!
cartofi copti cu almette, sau cu smantana ...hai ca iti mai dau fetele idei!

Liliana, tu pe unde esti? sinteti ok?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hehehe deci nu eram io singura cu vise erotice cu Badiu Acuma-mi spui!!!
Dana Serban al tau mananca exact, dar EXACT ce manca si Mara cand am venit aici. Ei i-au scos figurile din cap la scoala, au acolo zilnic lunchul si incet-incet a inceput si mimoza mea sa manance la fel ca ceilalti. Tragedia e acum cand merge in Ro si nu mai seamana mancarea Chiar, am si eu o curiozitate, la voi nu au masa de pranz la scoala toti copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Si fie-va mila si ziceti-mi si mie cum e cu frana la role, ca maine cica mergem afara sa le probam, naiba m-a pus sa i le iau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara la gagici !
Rain - faina faza cu strugurii.

Daca va zic si eu ca am patit asa ceva la Metro ... vroiam sa iau piept de pui la caserola mare, la reducere si cica nu mai era, m-am turat, m-am suparat, am pus 2 vanzatori sa caute ca nu plec fara, desi era prima zi de promotie.
Giulia incepuse sa danseze si sa imparta cate un salut la doamnele de acolo "ciao, ciao" si latele de agest gen, sa faca cu mana de tai-tai si sa trimita pupici cu dejtu` ... la care intra si iese o vanzatoare de la carnuri si ne aduce o caserola dintr`aia ... nici nu stiam daca sa ma enervez sau sa ma bucur.

Plec sa ne culcam, bag matza`n sac.
O seara faina sa aveti !

P.S. Faina treaba cu Badiu Doki meu e dr.Rotaru, de cand am devenit pacienta lui mi-am dus toate colegele si prietenele la el si toate au fost multumite:-)

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

rain, n-am reusit sa vad pozele, nu`sh di ci... si ca ma intrebai ce fac tzucureii iaca acu` am cu ce ma lauda, fiica-mea mi-a aruncat mobilu` in wc, abia il reparasem si pe asta si pe-al lu` tat-su ca le balise pina li s-au ars mufele de incarcare...
ma`c sa dughesc o cinzeaca, mai vrea cineva?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Salut,mi-a adormit plodu cazut in freza.A luat si el primul cap de perete din viata lui si primul cucui,of course.Si-a muscat buza in cadere si eu cu capul lui in pieptul meu disperata de cum tipa,n-am vazut cucuiul doar singe din gurita.No si n-.am pus nimic rece imediat si acum are buba umflata in frunte.Buzita am reparat-o repede cu o water-ice pe bat,a supt-o indata si nu s-a umflat buzita.Mancal-ar mama pe el de pui mic ,a si adormit la 21,dupa atita plins.
Corina,pai in Olanda nu le da mincare la amiaza,vin acasa 2 ore la prinz dupa care se intorc la scoala pina la 18.iar in Ro cornul si laptele.cu mancarea asa a fost intotdeauna.Citi doctori,vitamine,doamne nu mai stiu ce n-am facut,plante,buruieni,leacuri degeaba.Sta la masa si nu inghite si daca fac urit plinge,asa ca acum nu mai zic nimic.Fac numa ce-i place si gata,mai manca fructe pasta de la Ric,iaurt si budinca ,in rest nixt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Carmen,esti mama campioana,asa ceva rid de nebuna prin casa.bai dar cum de numa tie ti se intimpla, dragoste?Imi imaginez ce figura ai facut cind ai constatat isprava.Auzi,mario sta in coasta mea si ma tot impunge sa te intreb daca e adevarat ca la Iasi is femei asa de frumoase cum sunt alea de la stiri de la PROTV.Ca-i disperat dupa ele.Acuma cica daca toate-s asa,vine in recunoastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am revenit...am fost sa vad cresa de care va spusesem (am pus site-ul mai demult). Mi-a placut...nu este ceva sa cazi pe spate..dar este foarte curat, este in casa cuiva, au camera de lectura (in care au si un patut..numai bun pt Luca care nu doarme in altceva), au sala de joaca, o masa la care maninica toti si au si high chair-uri. Nu mi-a placut ca dorm pe jos (copii mai mare..pe niste saltelute..dar tot pe jos este...cred ca asa-i moda aici). O alta chestie este ca trebuie sa manince mincarica lor...asa ca s-a cam dus cu mincarica organica...Mi-a mai placut curtea..arata ca un pic parculet..cu topogan si tot tacimul... Au meniu afisat online ca si programul de excursii....ii duc si-n parc si la biblioteca...Cred ca simbata hotarim ...ce si cum...
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

madame speel, zi-i lu` barbat`tu ca alea-s shtifturi, il ajtept in recunoastere
vin c-o completare, telefonu` l-am descoperit dupa ce s-a culcat ilinca, cind intentionam sa-mi fac si io treaba linijtita, de aici constiparea
olivia, mai devreme sau mai tirziu s-ar fi terminat cu mincarea organica... da` macar nu-i mai porti de grija lui mp

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput