Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 15

kim222 spune:
Sa vad ce-mi mai amintesc din ce am citit...
Felicia ma bucur ca esti mai bine...Clasa dureaza 45 de minute din care ultimul sfert de ora..este circle time..ca au un fix cu asta
Stiu ca-s norocoasa..dar daca ati stii cite activitati exista pentru copii...dar din pacate numai in prima parte a zilei...
Nicole..nu am reusit s-o vad pe Moata..cica-i revizie..Ma bucur ca ti-ai mai revenit..pupici! Imi pare rau ca Moata are semne..dar o sa treaca toate..sint convinsa! :))
Asa este cu MP..adevarul ca sint cam confuza..uneori rau cu rau...dar ma rau fara rau..
Despre carnet in US...depinde de statul in care merge Mani....intre o luna si citeva luni poate conduce..depinde. Apoi trebuie data sala. Brosura care trebuie invatata se gaseste la DMV (department of motors and vehicles). Poate da ex si-n romana dar atunci trebuie sa stie si semnele de circulatie (daca -l da in engleza scapa de aceste intrebari). Apoi se programeaza pentru condus. Nu-i trebuie clase de conducere.
Corinai ..eu nu ma pricep la role...sorry...Ma bucur ca si voi sinteti mai bine..
Roxi..terapie in grup? Mai ai un loc? Sa-mi spui si mie ce gasesti in C-ta.....chiar sint curioasa...Poate deschidem noi o gradi!
Simona spor la treba si ..nu stresa cu munca:))
Deci sa inteleg ca Duracell si cu Luca sint singurii care nu vorbesc..nici macar chinezeste?...a si Codrut!
Dana spor la treba si tie!
Dana *speel.....pupici sa treca loviturile lui Ric....prima data? Mey..cum l-ai pazit pina acum???
Monica ...ce as mai vrea si eu la cumparaturi.....dar nu-i place lui Luca!
Marcela....eu va tin pumnii sa fie bine....
Liliana ....este binisor...revine ea...
Laurici ..iar ai disparut?
Cristalinule..unde umbli?

kim222 spune:
Carmencita ..iar ai comis-o! Ai dreptate...cu mincarea...si au si ei dreptate...toti trebuie sa manince acelasi lucru. Am uit sa va spun sint 3 tipe la 7 copii....mama si cele doua fiice (care au diploma una in psihologie si una in educatie...)...
Da si mie o cinzeaca!
Acum ma intreb altceva...de ce-i asa de ieftin? him...asa este omul...vesnic nemultumit....

kamiska spune:
Prezent si noi !
Am reusit s-o adorm pe printesa si am tras cu ochiul la ce ati scris azi.
Speel draga nu aruncam in tine ca si eu i-am dat un timp piticei branza topita ( facuse pasiune ptr ea ), altceva nici nu vroia sa vada si daca asta a vrut asta i-am dat. Acum a inceput sa mai ciuguleasca mancare , dar nici vorba mai mult de 200 g la o masa de ceva gatit. Eu sunt happy si asa fata de greva totala in care a fost cateva luni bune, norocul ei ca a asimilat cat a trebuit si arata bine, promit ca pun si poze.
E adevarat ca ma feresc sa-i dau mancaruri cu E-uri, dar 100% nu putem sti ce se afla in ce mancam.

kamiska spune:
Am uitat sa va spun ca noi spalam dintii dimineata si seara.Daca uit ma trage de maneca si-mi spune "dintii"....

kim222 spune:
A...vorbeati de conserve...si noi am inceput sa avem probleme cu papa..mai ales prinzul...uneori merge daca maninca in fata TV_ului(cu Barney )....alteori nu...dar mereu functioneaza...borcanasul..cind nu papa ....atunci scot papa la borcan...succes garantat! Cum o putea sa-i placa scirbosenia aia ..zau ca nu stiu...

speel spune:
Olivia,tu vorbesti de mancare pentru copii la borcanele,eu mai rau,conserve de alea pentru oameni mari.Care sunt bune bune la gust,dar e mincare cu de toate ca pentru noi.Nu pentru copilasi.Alea de copii sa fereasca sfintul sa trebuiasca sa maninc asa ceva,mie personal nu-mi plac deloc,si nici copilului.Si eu faza cu supele la cutie am vazut-o la soacra-mea,pac a desfacut cutia,a incalzit supa si acuma doar sa fiu imbecila sa zic ca nu era super buna.Numa ca e ideea aia,bleah,ce naiba au pus aia in ea.Ca la noi in Ro.

kim222 spune:
Eu am citit printre rinduri
Lasa..Dana..si eu m-am lenevit pe aici...si zau ca-s bune conservele..au niste supe .....eu pe aici incerc tot ce se poate incerca ...nu ratez nimic...inclusiv prajituri la pachet

kim222 spune:
Mi-am adus aminte ce mai vroiam sa scriu....Carolina si Adina...ce faceti? Un semn de viata..ceva?

corianai spune:
Neata
Olivia imi pare bine ca ai gasit gradi care sa-ti placa. Spune-mi si mie practic vorbind cum ii faci tu mancarica organica?? Inseamna ca iei numai produse ecologice si le gatesti, sau ce??
Cu borcanele ne descurcam si noi, dar Eva are ciudateniile ei, are perioade cand vrea numai borcanele si nimic facut in casa, si perioade cand nu vrea sa le vada... e cu toane dumneaiei, dar una peste alta mananca destul de bine. Si are si o gustare preferata, cheerios amestecati cu stafide. Si atunci cand are o zi naspa si nu vrea nimic ii trantesc o mamaliguta cu branza (cottage) si smantana si stiu sigur ca nu ma refuza.
Carmen de abia astept sa-mi vina consortul sa-i spun ca mai sunt si alti copii care se dau la telefoane el zicea ca numai Eva i-a distrus lui 3 bucati pana acum, cica l-a invatat cucoana care le distribuie la el la job, de cate ori s-a dus sa-l schimbe
Kamy vrem poze cu Anne!!! Eu nu am mai vazut-o de cand era in burtica
Si nu ne uitati cu rolele!!!! vai de capul meu ce de miscare fac eu azi!!!

roxanaz spune:
neatzaaa neatzaaaaa
aseara avertizari mari la meteo pentru dobrogea, viscole, marea gradul 7, valuri de 4m, nebunii din astea. cand vad dimineatza, 3 grade cu plus (cand toata saptamana nici nu a ajuns mai sus -1 grad!!!) si ploaie. pot spune ca am scapat oare? bine ar fi.
OLivia nu am gasit nimic deocamdata, una dintre tipele de Cta imi zicea ca a fost la gradi nr. 11, cea de langa politie, pe ferdinand, in casa ai boiereasca veche. in schimb sunt 20 de copii in grupa!!!! lucru care.....mi se pare enorm. mai caut si te anunt. succes cu gradi....sa fie bine!
Dana-ema dar eu cred ca nu trebuie sa te blamezi atat. daca nu mananca altceva cupilu ce sa ii faci, sa il tii infometat? acu asta e, mananca, bine ca mananca si asta! pupam buba sa treaca repede!
Carmen am lesinaaaat de ras cu mobilu....saraca de tine! meriti si tu unu nou!
Lia ti-ai mai facut vreun ou? tare misto faza ieri. acu eu nu stiu ce sa zic de sunca aia, in afara de nu mai cumparati. sau ia din aia de pui si da-i lui din asta. e un file de curcan de la ifantis tare bun.....ia-i din ala, poate nu e asa rau ca porkul. sa stii ca nici nu e prea sarat si merge la sandwich maker. ce tzi-e si cu generatia asta fast food...ntz ntz ntz
Cori nici io nu stiu nimic de rolele alea....v-ati descurcat aseara?
Nicole si Daria m-ati distrat la faza cu fetele...asa mai da!
aseara ce sa va spun, pusesem prima masina de rufe la spalat si cand e gata ma duc sa le scot....ce credeti???? iepurele imi apasase toate butoanele (alea de exclus centrifuga, de exclus clatire, de rufe delicate....)sa mor cand am vazut! noroc ca erau foar carpele pe care le-am mai centrifugat odata si gata! morala: sa punem copiii la treaba ca se pricep!!!!
hai ca m-am intiiiins....pupi si o zi super!