Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 16

amironeanu spune:
Buna dimineata!
La noi ninge Sper sa mai ninga un pic sa o pot scoate pe Stefi cu sania.
Ieri s-a lovit destul de tare la ureche, era si un pic vanata, sper sa nu fie nimic grav. Urechea nu se poate rupe, nu?
Cu mancarea, si Stefi are preferintele ei si nu pune gura pe branza de vaci, cascaval si borcane! Si e asa de rau ca indiferent unde merge trebuie sa iau mancare la pachet. Vedeti, nici asa nu este bine.
Am o intrebare? Voi ce faceti in casa toata ziua? Ca mie Stefi imi scoate peri albi. Singurul moment cand se joaca cu jucariile ei este cand sta pe olita. In rest doar se plimba dintr-o parte in alta, scoate tot de prin sertare si dulapuri, se catara, vrea ce nu are voie. Hai dati-mi si mie citeva idei de joaca.
Fetele din Iasi, haideti sa deschidem o sala cum am vazut in pozele Oliviei (super poze si activitati, Olivia).
O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

g_ioana spune:
Neatza,neatza la noi ninge(sau ploua ca-s fulgii asa de mici si desi)asa ca azi baca Geta va avea succes pe toate planurile,pentru ca a gasit cuvantul magic:sanie
!Asa ca mandra mea mananca tot si face orice ii spune baca Geta pentru a primi recompensa:plimbarea cu sania!
Eu daca o scap pe Maria in baie,se duce rupe o bucata de hartie igienica,sterge cu ea pe jos, cada, masina de spalat si chiuveta dupa care se sterge la guritza, pentru ca "ai mizeie a guitza Maiia!",faza la care eu mor cand o vad!!!Iar ea nu intelege de ce,pentru ca ea este asa de harnica
.
o zi buna si pupici la mamici si pitici
http://photos.yahoo.com/gorodeii

szivarvany spune:
Buna dimineata !
Kim - bine ca ai gasit o gradi care sa-ti placa !
Roxanaz - ieri la noi ploua, azi ninsese si acum e ger cumplit
Amironeanu - si Giulia face ca un leu in cusca, trage, scoate, trancane, se catara Teren preferat: bucataria.
Mai revin io, ca`s la scarbici
O zi faina sa aveti !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

carmenp spune:
roxana, baietu` se vrea ajutor la mama-sa
bey, is pe jos de ris, am intrat pe subiectu` ala cu gafele super misto
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

rain spune:
neata neata, astazi sintem matinale, ne-am trezit de la 8 !
si daca sint harnicutza asa de dimineata ...am deschis capitol nou, continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66891
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii