Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 8
speel spune:
pai numa pina jos am fost si am luat din stoc nr.36-38.ca-n fuste tot mai intru,problema erau pantalonii si jeansii.Mai Roxa,numa sa nu ma fac cit casa,soro ca nu-s de ce-s in stare![]()
![]()
De fumat nu ma reapuc,eventual ma duc si-mi iau size 40![]()
kim222 spune:
Nu ma puneti absenta!!Roxi ...am aparut!
\Noi sintem bine...doar eu am de lucuru ceva mai mult...v-am citit ..dar nu am avut timp de scris..in plus am avut luni liber..din motive de Martin Luther King..![]()
Simbata am fost la gimnastica..am si poze!
Luni la joaca...asa cum va spuneam mai demult...
MP pleaca nu mai vrea sa stea pina-n vara...asa ca eu caut crese...
Roxi tu de ce cauti cresa? Nu este bine cu mama ta?
Daria vazut ..Giulia frumoasa!
Roxana si Cristina..bine ati venit...
Dana..36-38 cit inseamna in us?? Ca ssa stiu si io![]()
Eu nu pot sa merge la magazine...Lucasului nu-i place deloc...asa ca shooping..nada!
Fata verde cum mai este Serbanica?
Corinai..Eva?? Cum ii mai este? Eu stiu ca nu se scot copii din casa ...ce -ai facut pina la urma?
Felicia ma bucur ca esti bine...Si Duracell...la fel..nu suporta TV inchis (datorita lui MP evident!)..si mai nou se serveste singur...nu mai are nevoie de ajutor...
Andries...ce vorbareti sinteti! Va invidiez sincer!
Nicole..pupici sa treaca starea asta...
Marcela..eu ramin la parerea mea..pe care v-am mai spus-o..in afara de parinti si bunici...nimeni nu poate avea grija asa cum vrem noi..de copii nostrii...Eu zic sa mai ai putin rabdare...
carmenp spune:
aceeasi parere o am si eu, am simtit-o pe pielea mea.
[quote]Originally posted by kim222
Marcela..eu ramin la parerea mea..pe care v-am mai spus-o..in afara de parinti si bunici...nimeni nu poate avea grija asa cum vrem noi..de copii nostrii...Eu zic sa mai ai putin rabdare...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Roxana80art spune:
Multumim mult pt. primire si multumim din nou pt. inscrierea in randul bbilor de pe prima pagina
sunt tare bucuroasa.De abia astept sa va cunosc mai bine!!!
Andreea iti dorim insanatosire grabnica si deasemenea speram din suflet ca Stefanuta sa nu raceasca ![]()
Ioana,iti multumesc pt sfaturi,am uitat insa sa spun ca si Flaviana primeste miere in ceai(2 lingurite la aprox.500 ml ceai),pe stomacul gol nu vrea nicicum, iar ceai ii fac din musetel(care este pt. constipatie)+ din fructe de ori ce fel(iau pliculete).Ce am remarcat de cand ii dau miere,e ca i-a crescut rezistenta organismului.Multi
lui Alex si tie!
kim222 spune:
Duracell..la gym..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/5c4b&.src=ph&.tok=phh1_PEBJ0bjh6tb
philip spune:
nicole, numai mie nu mi-ai raspuns...poate ca n-ai vazut. eu astept, daca se poate
daria, atat m-am tinut ieri sa-ti spun cat de frumoasa e daria (e faina, nu mai fa pe modesta), imi cer scuze ca reactionez cu intarziere
felicitari vorbaretilor, pe mine m-ati dat pe spate cu cat vorbesc. pupi e puturos rau, cred ca-l si derutam cu noi vorbind romana, ceilalti, tv, radio-engleza.
iar am uitat ce-am mai vrut sa zic
andreeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti?????????????????????????????????
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roller025 spune:
Buna seara.
Mi-a fost dor de voi, dar am un program atat de incarcat la job iar seara nu stiu ce sa fac mai intai...
Bun venit in grupul nostru Cristinei si Roxanei!
Andries, bine ai revenit! Uau, ce mai vorbeste Victor!
Nicole, ce ziceai de Badiu? Io m-am programat de 2 ori pana acum da' tot n-am ajuns...![]()
Marcela, imi pare rau de probleme cu gradi.
Despre Vicu: troncane toata ziua. De luni tati a plecat iar la "jobu" lui, asa ca seara si dimineata Vic inventariaza: "tatiii?" "a plecat la servici, la bunica" "mamii?" "da, stau eu cu tine" si gata. Dimineata, cand vine bona, ma pupa in fuga, imi face "pa, pa" (parca m-ar da afara) si pleaca la joaca. Mai nou se joaca singurel, la el in camera cateva minute bune si apoi cere asistenta.
Cam ata la ora asta!
Somn usor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
kamiska spune:
Meyy sper ca nu ne-ati uitat, io va citesc numa ca n-apuc sa scriu pe motiv de Anne care nu ma lasa la calculator si tipaaaa daca n-o las sa faca ea praf tastatura, asa ca am cedat eu si intru numai seara dupa ce adoarme terorista.
Cat despre noi sa stiti ca suntem vorbarete tare, insa silueta o mentinem , adica Anne are 10 kg acum la un an jumate aproape. Ea a scazut un kg la un an ca am fost la spital internate ca nu mai vroia nimic de papa si s-a deshidratat fiind cald, si de atunci a ramas sclifosita rau la mancare , dar tot e bine ca a luat in greutate cica satsfacator de atunci. Eu ma lupt sa-i strecor ceva mancare la masele.Ea nu arata rau, chiar are si ceva burtica si e numa buna de manechin. Mai e careva cu 10 kg ca noi?
Lapte tot cu bibe si noi, apa cu paiul.
Pupu si noapte buna
speel spune:
puahahahaha ,acu mi-a adormit plodu`
nu stiu ce are dar de doua zile tare greu mai adoarme
doua ore si face si el nani.In asta seara l-am pus la 22 in pat si a adormit in 2 minute.Tirziu,dar decit sa-l pun la 20 si sa adoarma la 22,intepenesc linga el.Ce e culmea e ca nu se misca,nu zice nimic,dar are niste ochi beliti in tavan
.Si dupa 2 ore adoarme si el.Bine ca se scoala la 10 dimineata si ma lasa sa dorm neintoarsa.
Olivia,ce zici de masuri?Ale mele sunt in crestere drept dovada am mancat astazi 2 mere si atit.C-am mancat ieri 5 ciocolate
dar nu-i bai,inca am proportii dragute,cupele chiar ma incinta,fac ce fac mai trec prin fata oglinzii si mi le scuip sa nu scada cumva.Nu-ti mai spun domnu ce incintat este ca am forme,cica s-a saturat sa tot vada scheleturi si acasa si la servici.Pai cred ca la voi 36-38insemneaza 28-29.numa bine pentru o mamica cu doi copilasi.Fain acolo la voi,n-aveti deloc timp liber![]()
speel spune:
Cu vorbitul,suntem codasi rau,abia am intrat in faza de repetat dupa mami.insa noi mergem inainte cu cintatul.Mai nasol cind vine oma si el da inainte cu refrenul pu pu pu,nu de alta dar in olandeza pup e treaba mare.Si pina s-a dumirit oma ca ricu cinta cum face pupaza in ro,s-o cam uitat strimb la mine,ca ce invat copilul.In rest numa cuvintele de baza le foloseste in rest repeta dupa mine.