Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bine ai venit Pam.
Ti-am zis io ca vi mai devreme...ca n-ai rabdare..Daca n-am zis-o,am gandit-o sa sti.Nu de alta da-s cam obosita, somnoroasa in ultimu timp si din cauza asta cam uituca
DPN-ul se poate calcula din prima pagina www.desprecopii.com undeva in stanga.
Te pupic dulcic.
Pupici la gravidutze.

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna dimineata,fetelor!!!
Leditia,multumesc de primire,sincer eu nu credeam ca sunt insarcinata!!eram sigura ca va fi exact ca de fiecare data..imi spuneam:daca nu a fost sa fie pana acum,de ce ar fi exact de data asta??stiu ca suna pesimist dar NU MA ASTEPTAM!m-am rugat mult la Dumnezeu,si cand credeam ca a uitat de mine mi-a dat un semn ca sa stiu ca El nu uita niciodata de nimeni!Multumesc ca mi-ai spus de unde se calc DPN-ul,acum il calculez si eu,iar miercuri merg la analizenu vreau sa ma gandesc ce chin ma asteaptaIn rest,bebe creste,si am observat ca la emotii,frica,se accentueaza durerea de burta.cred ca atunci nu ii convine deloc!!de azi incep sa iau acid folic,sper sa nu fie prea tarziu,nu?stiu ca trebuia sa iau inca de inainte de a ramane graviduta si de asta intreb
Va pup!!

4+

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Am calculat si am descoperit ca de fapt sunt in a 3-a sapt,nu a 4-a.Dar asta cred ca depinde de modul de calcul.aici a calculat data de la conceptie si doctorul s-ar putea sa o calculeze de la UM!
Oricum,DPN e 27 sept 2006

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Sunt asa de fericita !!!!
Am fost aseara si am vazut samburelu.Dr mi-a zis ca are 4 saptamani si 6 zile....deci mai mult cu 6 zile decat calculasem eu aici pe DC.
Mai mergem la Dr peste 3 saptamani....sa vedem daca sta bine unde sta si sa vedem si noi ceva mai detaliat.

Asa ca si noi suntem la relaxare totala,fara efort...si mancat cat mai sanatos (cat se poate).

Ma fetelor dar multe sunteti din Arad.....aici la o aruncatura de bat.
PamELLA felicitariii
bb ralukutza ai sa vezi ca totul va fii bine....ai sa traiesti niste sentimente......de nedescris.Crede-ma stiu ce vorbesc. uite aici sa prinzi curaj.(vezi ca e suc de portocale...nu altceva )
Leditia am citit la subiectul sarcina si alimentatia ca ficateii de pui ar putea purta ceva germeni care sa declanseze o boala ceva.Nu am retinut foarte bine.Dar eu cred ca daca sunt gatiti bine sunt ok.Eu una chiar azi vreau sa fac o tocanita de ficatei cu piure de cartofi....mmmm deabea astept.
jadiSanatate multa borcanasului tau

Ma lamuriti si pe mine cum ramane scris jos...?Varsta de la eco sau de aici de pe DC?

Pupici pe burtici si merci mult de felicitari!!!!

Roxi 4+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Leditia, dragutzo nu eu am zis de ficatei, dar si eu stiam ca nu e bine sa mananci maruntaie, adica ficatei, pipote, etc, pt ca nu stiu ce poti face de la ele. O sa caut sa vad unde am gasit si eu informatia si o sa revin cu amanunte daca pana atunci nu spune cineva mai exact.

Paps, nu stiu daca e de bine sau de rau dar nu e raceala, e rinita alergica, ceea ce pt mine e mai rea ca o raceala pt ca macar stiu ca raceala ma tine cam 7 zile, dar rinita ma apuca deja cam des, neputand lua medicametele ce le luam pana acum, si se pare ca ma lasa cate o zi, doua si iar ma ia. Oricum senzatiile sunt exact ca cele ale gripei, atata ca nu faci febra, in schimb nasul si ochii curg, nu poti respira, te mananca nasul, stare generala rea.

Ionica, legat de progesteron, eu nu am probleme cu el, dar dr mi-a dat sa iau de 3 ori pe zi cate 2, vaginal. Magneziu cu B6 iau 2 pe zi, asta pt ca ma durea burtica, si acid folic iau cate o tableta de 5 mg pe zi.
Pt cele care luati Utrogestan-ul pe cale orala, vedeti ca acesta provoaca greata si ameteli, am citit prospectul.

Acidul folic e foarte important pt inchiderea tubului neural la copii, s-a demonstrat stiintific ca sansele copiilor sa faca malformatii la mamele care au luat acid folic in primul trimestru de sarcina sunt mai mici, fata de sansele la mamele care nu au luat acid folic.
Mie dr mi-a recomandat sa iau din momentul in care am hotarat ca vrem bb, dar adevarul este ca m-am plictisit pe parcurs, ceea ce e ciudat e ca am inceput din nou sa iau exact luna trecuta cand am si ramas.

Noilor mamici, sarcina usoara si bb sanatosi.

Eu jos trec saptamanile de la ultimul ciclu menstrual, pt ca asa calculez cele 40 de saptamani.

7+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata burticoasele mele!Ce mai faceti?
Si eu mananc ficatei, nu am auzit nimic rau despre asa, ba din contra stiu ca fac bine daca ai lipsa de fier...Oricum, daca afli ceva Flavia zi-ne si noua.
In rest, suntem bine, mancam bine,,,ne ingrasammmmm
Leditia nu am gasit cantarul acela la Altex in Bucuresti, nu il mai au pe stoc si nu stiu daca mai aduc....O sa mai incerc si la late altexuri, pana le termin pe toate din Bucuresti! Daca nu....nu imi iei si mie si mi-l trimiti cu prioripost?
Anangel pe unde umblii? Ne-ai uitat?

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

IN PRIMUL RAND MULTE FELICITARI SI BINE ATI VENIT NOILOR GRAVIDUTZE

SA AVETI O SARCINA CAT MAI USOARA (FARA GRETURI, DURERI SAU MAI STIU EU CE ALTE NEPLACERI) SI BEBEI SANATOSI.

Eu azi sunt bine, desi am dat iama aseara in sarmale de nu mai puteam sa adorm (voi sa nu faceti prostia asta).Am mancat pana m-am umflat.N-o sa se mai repete.Ma gandeam ca le vars pana dimineata dar au stat cuminti la locul lor

Apropo de ficatei.Eu am spus in cap.1 ca mi-a interzis medicul sa mananc ficat + derivate. Si mie imi plac ficateii de pui.Dar daca n-am voie, n-am voie, nu mananc.

M-am programat la eco de 12 sapt.
Abia astept, dar mai e o luna pana atunci...

Am vz ca e o mare dilema cu varsta sarcinii.Drept sa va spun si la mine e, mai ales cand ma intreaba cineva "in cate saptamani esti?"
Mereu ametesc persoana respectiva cu ambele variante.Dar eu inclin sa o iau in considerare pe cea spusa la eco.

Dar eu de acum cand o sa ma "semnez" am sa pun ambele varste (sper sa nu uit), dar voi pune saptamanile implinite nu cele in care am intrat.Oricum o sa ne harababurim pana la urma.

Va pupic, sa va inmultiti in continuare, ca asa m-am obisnuit....de cate ori intru sa gasesc vreo 2-3 noi gravidutze, iar cele care nu au DPN-ul....sa ni-l comunicati de indata ce-l aflati .

Sanatate multa !
Aveti grija de burticele.

Aaaaa....am vz ca proaspetele gravidutze au dureri de burtica.
Fetelor si eu am avut.Si au fost mari (sau cel putin asa le-am considerat eu)...aveam si dureri ca la ciclu si intepaturi.Am luat cate o no-spa...trecea si nu prea...si nu mi-a ramas decat sa astept.Si m-au tinut pana cand au trecut vreo 5-6 zile dupa ziua in care mi-ar fi venit in mod normal menstruatia.Cel mai nasol era ca ma mai apucau si noaptea de ma trezeam in niste crampe si ma faceam imediat covrig.Dar au trecut.Bebe e bine pana acum, sper si de acum incolo.
Si deci nu trebuie sa va impacientati nici voi doar daca sunt ffffff mari si insotite de scurgeri de sange.

Inni 5+ (eco)
7+ (UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata gravidutze frumoase.
Ma rog..e aproape 12,insa eu la 11 m-am trezit.
Flavia,scuze,eu asa tineam minte,dar nu stiu ce am ca-mi cam joaca memoria feste vaz..de cateva zile..zici ca-s ametita.
Floricika,te-as ajuta cu cea mai mare placere,dar nici eu nu mai merg la Cta acum.Vin luni in Bucuresti.
Sa sti ca era si la mediagalaxy,la acelasi pret,numai ca fiind ultimul nu l-am luat(am eu un fix cu ultimul produs,sa nu-l iau)
La altex in unirii ai incercat?acolo stiu ca-s bine aprovizionati..daca nu,la mediagalaxy sigur gasesti.
Roxana-Ionela-ce fericita trebuie sa fi ca ti-ai vazut asa bine puiul..o sa-l vad si eu mai bine luni.
PamElla,nu fi mey pesimista..uite esti gravidel acum,hmmm..nu-i asa ca-i o lectie?(a fost cand nici nu te asteptai)Sti,niciodata nu trebuie sa incetezi sa speri.
Anangel tu nu ne mai scrii?
bb_ralukutza,cand ai sa-ti vezi puiul la eco,samburelul acela mic..off,sa vezi cum te napadesc niste sentimente..Mie mereu imi venea sa mangai monitorul dr.,sa-l pup..da ma abtinem,ca poate primeam si-o trimitere la 9
Referitor la ficatei..pai am papat,va dati seama..ca mirosea asa bine,muream aci daca nu mancam.Oricum sunt bine facuti,pt ca eu nu suport carnea in sange..la mine trebe bine,bine prajita si rumenita.
Astazi fac spanac cu pui..asa ca asta sigur e bun pt bb.Desi recunosc ca inainte n-as fi mancat nici batuta.
Eu ma simt bine,vad ca ieri n-am mai avut greturi..dar nu ma pronunt,ca poate ma aud si vin iar..si apoi ma laud degeaba.
La noi e o vreme oribila,oribila de-a dreptul..si ma apuca si-un somn de la ea
Eu mi-am pus de la UM,ca ma enerveaza crunt calculele astea,pe un site mi-a dat DPN-ul 12 sept,pe altu 19..la fel si cu varsta sarcinii..habar n-am cum o calculeaza ei.(insa sigur o sa mi-o zica dr. si vedem daca-i corect ori ba cum se calculeaza pe diverse site-uri)Eu o sa pun de la UM,nu de la ovulatie sau mai stiu eu,ca nu stiu sigur cand a fost aia.Poate la eco o sa vad si cat are si o sa-mi dau seama.Oricum tot varsta de la UM o las,ca asa sunt dr.care ba calculeaza cu 10 zile ,ba cu 2 sapt,ba cu 8 zile..ba de la UM..de te zapacesc de cap..
Va pupic dulcic.

Offf se latiii pagina..inni ori de la tine,ori de la mine..

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pai la Media Galaxy am fost, in doua locuri, dar uite ca nu m-am dus in unirii, o sa ma duc azi.Mi-a zis o tipa de acolo sa incerc la altexurile mai mici dar....nu stu care ar fi alea, oricum eu o sa incerc la toate. Nu stiam ca tu l-ai liat din c-ta am crezut ca l-ai luat din cernavoda. oricum merci mult
Nici eu nu ma pronunt cu greturile ca acum ma aud si ma invadeaza
pupici pe burtici

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobociu spune:

Buna fetelor! Vad ca ne inulti ca ciupercile dupa ploaie!
Multuiri pt copletarea listutei.
Eu sunt restanta cu DPN-UL...cred ca va fi 12 septebrie...dupa calculele ele...astept sa vad ce zice dr.N-a reusit sa a prograez decat pe 31 ianuarie...nu cred ca a rabdare pana atunci si cred ca o sa navalesc peste el.
Confor calculelor azi a facut 5 saptaani..
Mai fetelor e noral sa n-ai nici un fel de siptoe?...nici greturi..nici son...niic...parca i-e si frica..

Sa aveti o zi buna...

Mergi la inceput