Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Leditia spune:
Asta ma gandeam si eu,sa puneam toate la fel,de aia si intrebam.
Pupici.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
jadi spune:
Buna fetelor, imi reinnoiesc felicitarile pentru toate fetele!
Ieri eu am implinit un an de la data conceperii copilului (ziua borcanashului cum i-am zis pentru ca am facut inseminare) si m-a cuprins nostalgia pentru perioada trecuta. Profitati cit puteti de perioada asta pentru ca e cea mai frumoasa din viata, eu abia astept sa mai ramin gravida inca o data!
Si pentru ca am un copilul foarte cuminte care ma lasa sa mai bintui pe net va promit ca o sa stau cu ochii pe voi sa vad ce si cum.
Va anunt ca e posibil sa aveti un numar mai mare de mamici decit perioadele celelalte, eu cu mindrie spuneam ca de obicei de sarbatori se bea mai mult si ca atare se fac mai multi copii1
Va
,
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
floricika spune:
Fetelor, daca nu va e cu suparare, eu o sa raman cu varsta de la eco, adica cea comunicata de doctor si cu DPN comunicat de dr, ca sincer nu vreau sa ma incurc in calculele
Conteaza sa fim sanatosi cu totii si sa asteptam o zi insorita de septembrie-octombrie
....cum bine spunea cineva aici pe forum....
Floricika
4+
Nunta
flavia ramona spune:
Floricika, nu cred ca se supara nimeni.
Chantal, sunt
, acum am vazut ca esti din Arad draga mea. Pai ia hai si la "Prieteni dintotdeauna" sub. "Mamici din Arad" si sa vezi acolo ce de gravidutze. Tu la ce medic vrei sa mergi?
Nu-ti fa cat poti ganduri negre ca va fi bine. Eu la toata lumea zic ca daca nu l-am pierdut pe bb cand am avut un mic accident cu masina , cu o sperietura groaznica, gonind la farmacie sa-mi cumpar inca un test de sarcina nu-l mai pierd niciodata. Si la noi bb a venit dupa un an si jumatate de asteptari, analize, tratamente, operatie la sot, etc.
Eu bantui pe aici ca am ramas singura la servici, toata lumea a plecat si eu astept niste acte pe fax ce trebuie neaparat semnate si stampilate si trimise inapoi azi.
Dupa lucru plec sa-mi vad nepotzica ca am incheiat perioada de carantina de 25 de zile (am crezut ca face varicela si nu m-am mai intalnit cu nimeni din familionul meu de la Craciu). Abia astept ca mi-e dor de ea, raaaaaaaaaaauuuuuuuuuu de tot.
pe burtici.
7+
pozici
Leditia spune:
Flavia,tu ziceai ca ti-a zis dr sa nu papi ficatel de pui?De ce?Ca mie imi place si de ex.acu face sotul cu mamaliguta si nu pot rezista.
Te pupic.
POZE
Leditia
6+
Paps spune:
Buna mamici!
Ce ne-am inmultit
!
Eu nu m-am simtit tare obosita in ultima vreme mai tot timpul imi e somn si noaptea ma foiesc de pe o parte pe alta!
Cel mai greu e la servici unde stau ca o curca ploata
!
De greata am mai scapat, sunt zile cand doar cateodata bate la usa mea asa ca m-am pus hotarat pe mancat
!
Mamici noi nu va strsati daca durerile din parti/abdomen nu sunt puternice si de lunga durata, mie mi-a spus doctorul ca se intind ligamentele care sustin uterul (ligamentul rotund). E cazul sa va agitati daca sunt de durata si dese.
Flavia nu te impacienta daca ai racit. Incearca sa te nu te fortezi prea tare si n-o sa patesti nimic! Insanatosire grabnica!
Pupici, noroc la doctor! 
ionica spune:
Salut burtici!!
Multumesc pentru primire!!
Sunt putin nedumerita;
Prima mea zi de ciclu a fost pe 13 decembrie 2005 de atunci "ioc" nu am mai vazut nimic,desi mi s-a confirmat ca sunt insarcinata inca nu stiu in cate saptamani!
Voi face eco pe 23 ianuarie atunci se va lamuri multe dar pana atunci ma ajutati va rog?
Iau 3 capsule de utrogestan intravaginal pe zi si se pare ca progesteronul s-a stabilizat intre 28si 30
la mine a fost mereu problema progesteronului,dar in urma tratamentului de ovulatie artificiala in iulie 2005 am inghitit la progesteron ca am crezut ca voi muri!
Acum doctora spune ca totul este super ok!
Doamne ajuta!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Leditia spune:
ionica am editat,am gasit pe un site si am calculat si ies 5 sapt.(probabil scad 8,cum am mai intalnit..in rest nu gasesc nici o explicatie)
Daca faci pe calendar ar insemna ca ieri sa fi intrat in sapt 6...dar ma rog..
Mai calculeaza si tu o data,mie asa mi-a iesit.
Eu iau 4 utrogestan ,2dim si 2 seara,intravaginal,1 acid folic,4 magne B6 si 1 aspenter.
Ionica tot pe 23 am si eu programare la dl.dr.Tutunaru in Bucuresti.Sunt tare nerabdatoare..sa vad ce-mi zice,ce tratament adoptam,ce strategie..etc..Parca n-am stare..
Mey voi aveti probleme cu tensiunea?Eu am impresia ca-mi scade uneori..si din pacate nici nu am un aparat in casa..Tot am vrut sa-mi iau da-s scumpe ale naibii..
Si pe mine ma mai inteapa prin burtica,insa nu mai e ca la sarcinile trecute,cu dureri..de aia am si sperante ca de data asta o sa fie bine.
Si al meu cica a visat ca aveam un baietel..si-mi tot zice ca la el se indeplinesc invers..si tot zice c-o sa avem o fetita.
Pupici
POZE
Leditia
6+
_Ralu_ spune:
gata1nu mai sunt asa de speriata!eram speriata nu pt ca nu mi-l doream, mi se parea ca e prea mult.a fost un fel de soc.nici n-am intentionat, s-a intamplat pur si simplu!si ne-am bucurat tare, dar a fost ceva nou si... am fost la eco.se pare ca are in jur de 3 saptamani si 8mm (sacul).se pare ca intarzierea de 2 luni a fost pt ca intrerupsesem anticonceptionalele si...s-a produs o dereglare.asa ca se pare ca voi fi mamica de octombrie!sper!ma mai duc peste 2 sapt la eco si marti sa iau rezult de la analizele de sange!sper sa fie bine!va multumesc tare mult pentru sfaturi si incurajari si sper sa avem toate sarcini cat mai usoare dar, si mai important, copii sanatosi!
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!
Ma alatur si eu voua,am facut 2 teste si au iesit pozitive si am simptomele ce apar in sarcina!Maine merg sa fac programarea la doctor!!SUNT TARE FERICITA!!!!

Va pup!!

4+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!