Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
inni spune:
Aoleu, daa...vad si eu...habar n-am de la cine...daca e de la mine, eu nu stiu sa o dezlatesc
.Cum sa vad daca e de la mine sau nu ?
Leditia spune:
inni nu stiu cum se dezlateste...stiu ca de obicei venea un moderator si o facea ..
Cum spuneam...mai bine ca nu m-am pronuntat..iar m-au apucat greturile..si culmea,a venit al meu la masa acum,a mancat ficatei(cea mai ramas de aseara
) si nu mai suport mirosu'..Cum Doamne iarta-ma ..nu stiu,ca aseara muream de pofta pe aci.
Ma duc sa fac spanacul..va pupic dulcic.
Floricika,nu stiu ce sa zic eu l-am luat de la un altex mare,era langa Mall in Cta.Iar mediagalaxy in Cta e chiar in Mall..nu stiu daca mai e altul..
Oricum in Cernavoda nu este altex sau mediagalaxy,e doar domo..Daca era te ajutam,ca nu-mi era greu..
Off ce mai ninge aici si bate si-un vant..

Pupici la fete
.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
inni spune:
Floricika, da' la magazinele DOMO ai incercat ? ca si aia sunt cam la fel cu altexurile.Eu stiu un DOMO la Budapesta, la intersectia cu Marasesti.
Mai sunt Media Galaxy de la Grozavesti si din Mall (Vitan) ...eu pe astea le stiu.
Inni
5+ (eco)
7+ (UM)
numeioana spune:
fetelor, Leditia, mi-am luat si eu cantar. Nu stiu daca ati citit in cartea lui ca la femeile gravide nu arata tocmai corect procentajul de grasime si apa din corp. In fine, asta sa fie problema! Voi sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu bebei frumosi si sanatosi! Eu m-am mai impacat cu ideea si daca tot n-a fost sa fie m-am gandit sa mai astept putin, ca vreau sa-mi schimb serviciul. A fost prima incercare (esuata din pacate), asa ca am eu timp destul si o sa profit de lunile astea sa-mi fac niste analize, controale.... Sunt sigura ca o sa fie bine. Aveti grija de voi si de burtici! Acuma ca va luati cantare sa nu stati numai cu ochii pe ele si sa nu va alimentati!
Cat despre cantar, abia m-am bunghit cum functioneaza. Mi-a iesit 20% grasime si 50% apa. KG am 59 (m-am ingrasat 5 in ultima jumatate de an
). Ma apuc sa slabesc. Kitul meu nu are si celelalte accesorii (asa au venit, fara), asa ca nu stiu pt ce sunt. Leditia, tu ai inteles cum functioneaza chestiile alea sau nu?!
V-am pupat!
Ioana
poze noi
anangel_lexi spune:
Buna fetelor. Nu v-am uitat, cum sa va uit? Ieri a venit mama in tara dupa 1 luna jumate si mi-am luat liber de la servici. Dimineata i-am facut repede o ciorbica si o mancare de mazare si dupa aia am fugit la aeroport.
Dupa-masa cand am ajuns acasa (la mama) si i-am dat vestea cu bebe, asa s-a bucurat...o sa fie bunica...prima oara in viata ei :) Si imediat a sunat-o si pe bunica mea sa-i spuna ca va fi strabunica. Ce mai, bucurie mare!
In rest eu ma simt bine...greturile m-au lasat aproape complet. Adevarul e ca nici nu prea mananc...pentru ca nu pot. Nici sanii nu ma mai dor. In schimb sunt ingrijorata ca inca ma inteapa ovarele din cand in cand. Nu dureaza mult durerea, dar am zilnic dureri din astea. N-am insa scurgeri de sange. Doctorita mi-a spus sa nu-mi fac griji dar eu tot imi cam fac. Sper sa fie bine.
Cat despre calculul sarcini, eu habar n-am cum se calculeaza de la UM. Varsta clara mi-a spus-o dr la eco transvaginala. Asa ca eu la asta raman.
5+
I wish I were an angel...
Poze diverse
floricika spune:
Multumesc fetelor de raspuns, azi ma duc la unirii si in mall vitan, atat imi permite timpul.
Leditiacum adica te vaiti ca ninge?
De cand astept si eu zapada in bucuresti si....ioc. Atata timp cat esti in casa la caldurica....poate sa ninga ca n-ai nici o treaba..
Imi pare rau de greturi....
Dar sotul tau ce lucreaza de e acasa la ora asta? (ma bag si eu....
)
Floricika
4+
Nunta
floricika spune:
Numeioana de unde ti-ai luat cantarul?
E acelasi ca al Leditiei?
Anangel, ma bucur ca ai revenit!
Floricika
4+
Nunta
anangel_lexi spune:
Fetelor, sunt terminata! Nu stiu daca a fost buna sau proasta inspiratie, dar am intrat la Nasterea pe Glob si am citit "Poveste cu final trist". Fetei repsective i-a murit un copil infectat cu un virus luat din Spitalul Municipal. Si a scris ca la Grigore Alexandrescu i-au spus cum ca majoritatea nou-nascutilor care vin la ei imbolnaviti cu diverse infectii, vin de la Municipal. Sunt intr-o dilema groaznica. Am schimbat 3 doctori pana sa ajung la actuala mea doctorita care e intr-adevar asa cum inteleg eu sa fie un medic ginecolog. NU VREAU SA O SCHIMB SI PE EA! Si nici macar din vina ei. Singura ei vina ar fi ca lucreaza la Municipal. Doamne, ce sa fac??? Va rog, dati-mi un sfat, sunt intr-o stare...tare aiurea!
5+
I wish I were an angel...
Poze diverse
acai24 spune:
Ce mai fac burticile
? Sper din tot sufletul ca sunteti bine ceea ce va pot spune si despre mine.Leditia cat despre chestia cu picioarele nu am nimic, doar o insuficienta venoasa,deci nu cred ca e cazul de coagulagrama...
Maine merg si eu la ecografie poate o sa-l vad pe
si apoi o sa merg la doctorita mea...cred ca saptamana viitoare...greturi nu am si nici pofta de mancare...inca....va pupic si aveti grija de voi...
nunta noastra http://photos.yahoo.com/drandreea
Georox spune:
Buna mamici! Iaca ma inscriu si eu de azi cu un test pozitiv Dr, Sigur.N-am mai avut rabdare pana maine dimineata, si l-am facut la serviciu. Pur si simplu imi vine sa tip de fericire! Eram precisa ca sunt insarcinata, dar am vrut sa mi-o confirme si testul. In seara asta trebuie sa rumeg la ce doctor ma duc, desi eu vreau sa merg la Tutunaru. Iar maine trebuie sa imi iau inima in dinti si sa imi fac programare. Sau trebuie intai sa ai analizele facute? Lamuriti-ma si pe mine va rog !