Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Leditia spune:
Ioana,daca ti-ai luat ca al meu te-au pacalit!Nu exista domne asa ceva.Asa a incercat sa ma pacaleasca pe mine unu la telefoane..cand pe cutie arata clar ca mai avea ceva.M-am certat cu el acolo,l-am amenintat cu OPC-ul si sa vezi ce s-a executat si cum naiba a facut nu stiu..da a venit cu obiectul lipsa.
Tot asa am patit si la epilator..nu avea punga aceea de se raceste si atenueaza durerea..si cum aia a venit la mine cu gura mare..urland ca asa sunt..nici nu m-a lasat sa-i spun care-i problema,i-am facut si reclamatie,ca nu stie sa se poarte cu clientii.Si da,i-am aratat pe cutie..mey..nu exista,astea vin sigilate si gata,eu vazusem epilatorul cu toate minunile in alta parte si stiam ce are si ce nu..si nu ma prosteste pe mine nu stiu cine.Asa ca si asta s-a dus si a venit cu o punga
..adica cu ce-i lipsea..De unde o fi luat-o nu stiu!So..sunt abureli ce ti-a zis ala ca a venit fara.
Mie mi l-a programat sotul si acum stiu cum sa apas sa ma duc pe memoria mea..eu am 1,56 si 49,2kg.Iar procentul de grasime este 26(e bun,conform tabelului din carte),iar apa 52,2,iar e bun..Io beau multa apa.
Totul se face in functie de inaltime.
Am citit doar ca nu face rau femeilor gravide,dar n-am vazut unde scrie ca nu ar arata corect.S-ar putea,insa in luni avansate cred..La mine cartile is in toate limbile posibile,numai in ro nu!
Floricika,sotul meu lucreaza la centrala,este inginer,dar la 12 vine la masa,face 5 min cu autobuzul..
Si ma vait pt ca nu mai vreau ger..vreau sa vina primavara.M-am saturat de ger si de frig si de vant.Stiu ca-i bine la caldurica,dar as mai iesi si eu,insa pe vreme de asta nu-mi vine.Nu mai vb ca trebuie sa vin si la Buc.si sti cum e cu CFR-ul cand e vreme de genu'
Anangel..nu mai citi bre toate alea.Gandeste pozitiv si nu mai citi toate chestiile ca ii faci rau lu bb,da si tie.
Eu ma uit numa la comedii si desene
..vreau sa fiu senina,vreau sa fie bine,iar bb sa fie fericit la mine in burtica si sa stea acolo la caldurica pana in sept.
In rest,daca simti ca dr ta nu e buna,nu prea-si da interesul schimb-o.Nu conteaza ca ai schimbat 3.Si eu am schimbat multi,pana sa ajung la T.
Utrogestan ti-a dat?Sau ia niste mange B6..Sau no-spa.Eu ma simt bine..mai simt o tensiune acolo din cand in cand..insa mi-e bine.La primele sarcini tot asa pateam..dureri,dureri ..spuneam si-mi zicea ca-i in regula,ca asa e normal..pana cand pierdeam..
E normal sa ai o durere surda,o mica tensiune..dar nu mereu si nu sa te doara rau.Asa nu e normal..
Am editat sa inrosesc numele fiecareia..uitasem
si sa-i urez lui Georox bun venit,sarcina usoara si bb sanatos.
Georox daca vrei sa mergi la Tutunaru ar cam trebui sa suni,pt ca pe mine m-a programat deabia pe 23 si am sunat de pe 12.
Analize o sa-ti dea el de facut,dupa ce-o sa vb cu tine..
Pupici la fete.Am terminat si eu spanacul.![]()
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
floricika spune:
Anangel nu te mai gandi draga la toate tampeniile....Dar daca nu vrei sa risti si ai inima indoita....schimba dr si gata, asta e. Eu de exemplu voi naste la polizu, unde parerile sunt impartite dar eu am vazut cum a nascut sormea si in ce conditii si imi convine, nu mai stau sa plec urechea la altii....
Georox bine ai venit!
Cand mergi la dr?
Floricika
4+
Nunta
Georox spune:
Leditia maine il sun, pentru ca astazi sunt mult prea euforica. Spune-mi te rog : il sun pe numarul lui direct, sau pe acel numar la care se fac programarile ? Si te rog explica-mi cum sa ajung la Elias, daca stii . 
anangel_lexi spune:
Leditia, imi cer scuze ca te intreb asta, dar nu stiu pe cine altcineva sa intreb: la sarcinile anterioare aveai si sangerari sau doar dureri? Eu sangerari nu am deloc! Iar durerile dureaza vreo 5 secunde maxim. Nu mi-a dat sa iau Utrogestan dar nici n-as lua dupa ureche. Magne B6 si No-Spa da, pot sa iau si am sa iau. N-au ce rau sa-mi faca, nu?
5+
I wish I were an angel...
Poze diverse
pufymic spune:
Buna burtici!
Si eu mi-am facut 2 teste de sarcina in 10 si 12 ian si ambele sunt pozitive....luni am fost la dr si n-a vazut nimic(nici cu sonda transvaginala), dar zicea ca parca-parca e ceva.....
, si maine ma duc sa vad dc se vede bb(dc e) sau nu!(mentionez ca ecograful era de-odata cu mumiile egiptene
!)
Deci se pare ca si eu sunt burtica de sept-oct(din nou!!), cu UM pe 12 dec.Oricum maine stiu sigur dc e bb sau nu......dar nu am mai putut sa ma abtin sa nu va scriu si iaca de ce:
Va tot citesc de la inceput de tot, si am vazut ca vb de ficat ! Nu e bine sa papati ficat sau alte alimente care contin cantitati mari de Vit. A , deoarece Vit. A in primul trim. de sarcina e toxica pt. bb!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Cricor spune:
Buna fetele, ma primiti si pe mine? Dupa calculele mele (ca la doctor nu ajung pana la 10 sapt. ca asa-i aici) am cam 5 saptamani, iar DPN ar fi 26 septembrie.
Eu mai am un baietel de 4.5 ani, de atunci pana acum am mai avut 3 sarcini terminate care mai decare mai prost. Asta e ultima incercare (e drept ca asa am spus de fiecare data, dar eram mai tanara) sper sa fie bine si sa ajung cu voi pana in septembrie.
Multa sanatate si aveti grija de voi!
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Leditia spune:
Georox,daca vrei sa mergi la Elias,il poti suna pe dumnealui.Daca vrei la cabinet,suni la nr de la programari.
Eu m-am programat la cabinet,pt ca-mi e mai bine asa.Am un stres cu spitalele astea.Nu stiu la elias cum e,dar la giulesti asteptam de dim pana la 4 si tot poate nu intram si ma amana dr.,imi spunea sa vin sapt.viitoare etc etc.
Acum am stat aici 3 ore in picioare,iar eu am probleme cu spatele si ma apucasera durerile si de burta si de spate de-mi venea sa plang nu alta.
La elias ajungi cu 205 de la gara si parca si 105 ajunge la elias.
Sau alta varianta sa mergi cu metroul pana in crangasi si apoi cu 41 ajungi la elias.
Anangel,nu am avut nici o scurgere,doar dureri.Pana la un moment dat ,desigur, cand s-a declansat avortul spontan.Insa nu te ingrijora,poate la tine nu-s asemanatoare durerile cum le-am avut eu.
Si sa sti sa utrogestanul e progesteron natural si nu face rau lui bb absolut deloc.
pufymic,bine ai venit.Vit A sintetica nu este buna,imi pare rau sa-ti spun dar vit A este continuta de multe legume(spanac,salata,rosii,patrunjel),lactate si derivate si da,ficatul de animale si uleiul de peste, si ar trebui sa renunti la mult prea multe alimente,nu crezi?Si apoi o carenta de Vit A nu e buna,crede-ma.
Eu stiu ca vit A sintetica,cea la fiola nu e buna.Nu am auzit sa ai restrictii la mancare in sarcina,chiar am citit prin carti de medicina referitor la alimentatia in sarcina si inafara de faptul ca nu trebuie sa exagerezi cu mancatul nu scrie ca n-ai voie aia sau aia.Cred ca se exagereaza totusi.Trebuie sa mananci cat mai multe legume,fructe,lactate...sa mananci sanatos,insa ponderat.
Chiar scria intr-o carte ca intre mese,sa nu iei prea multe kg,in loc de bucati de ciocolata si alte rontaitori mai bine mananci un morcov sau un mar.Si morcovul contine caroten,nu?Eu pap morcovi si cruzi si-n mancare..
Mi se pare absurd sa elimin toate alimentele care ar contine vit A.
Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc.
Cricor,bine ai venit si tu,sarcina usoara si bb sanatos.
Iti doresc ca in sept sa-ti ti bebelusul sanatos in brate si sa nu ai nici o problema in sarcina.
Pupici la fete.
PS:m-am uitat pe pozele voastre..ptiu ptiu ce frumoase sunteti..sa nu va deochi..
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
pufymic spune:
Leditia mersi de primire, cat despre vit. A....fiecare face cum crede ca e bine!
Pupici!
Ioana
&
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
floricika spune:
Bine ai venit Cricor si sper sa ramanem in formatia asta pana in septembrie!Ce s-a intamplat la ultimele 2?
P.S: Si eu m-am uitat la tine la poze
Leditia si esti frumusica foc si o sa fi o mamica super frumoasa![]()
Floricika
4+
Nunta
Leditia spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Leditia mersi de primire, cat despre vit. A....fiecare face cum crede ca e bine!
Pupici!
Ioana&
Poze Yahoo
Sigur ca da.Tot ce am spus este si pt celelalte fete,chiar daca raspunsul era adresat tie.
Mi se pare normal sa fie mai multe pareri vizavi de o problema..
Insa raman la parerea mea ca ar fi grav sa elimin toate alimentele ce contin si vit A si sa ma prisosesc inafara de o carenta a vit A si cu una de calciu,fier si alte alea..
Ma rog,asta este parerea mea si cred ca am argumentat destul de bine.
Insa fiecare face precum vrea.
Pupici.

POZE
Leditia
6+Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!