Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Georox spune:
Leditia Multumesc pentru informatii! 

Insa unde are cabinetul
? Caci eu am inteles ca n-ar avea ! Desi nu imi prea imi venea sa cred.
Mult succes luni si sa fie
bine! de data asta preimt eu ca vei avea un
frumos, sanatos si cuminte! Si mie mi-ar fi placut sa ma vada tot luni,pentru ca este ziua sotului meu si as fi vrut sa ii fac o bucurie ! Insa asta este! Vedem cand se poate !
Leditia spune:
Georox,dl.dr.Tutunaru are cabinet..parca din febr.anul trecut.Daca suni la nr pt programari o sa-ti dea adresa dna asistenta.
Vad ca nu ai PM.Activeaza-l si tu.
.Sau nu vrei sa primesti mesaje private de la forumisti?
Pupici.
Multumesc floricika,pt complimente si multumesc georox pt gandurile bune.Si eu sper c-o sa fie bine de data asta,si am un feeling ca in sept o sa-mi strang puiul in brate...Pana atunci ii vorbesc mereu,mangai burtica,tati il pupa si ne rugam sa fie totul bine.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Vauva spune:
Buna gravidutzelor!
Ma primiti si pe mine? Va urmaresc de la inceput si acum mi-am luat si eu inima in dinti
si m-am hotarat sa va scriu. Sunt si eu cu a doua sarcina ( prima nu s-a fixat in uter),dar acum l-am vazut be bebe la eco si e acolo unde trebuie si acolo sa stea
. DPN-ul meu este pe 3 septembrie. Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
PS. Apropo cu ficateii si eu stiu ca sunt toxici in timpul sarcinii.
Am gasit si pe internet:
http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=287
Cricor spune:
quote:
Originally posted by floricika
Bine ai venit Cricor si sper sa ramanem in formatia asta pana in septembrie!Ce s-a intamplat la ultimele 2?
P.S: Si eu m-am uitat la tine la pozeLeditia si esti frumusica foc si o sa fi o mamica super frumoasa
Floricika4+
Nunta
Of, povestea pe scurt: Sarcina nr. 1 oprita din evolutie la 7 saptamani , descoperita de medic la controlul de rutina de la 11 saptamani (da, nesimtita de mine n-am suspectat nimic si doar aveam deja un copil), a doua avort (19 sapt) la recomandarea medicilor copilul avea multiple malformatii, a treia a fost neembrionara s-a eliminat singura la 8 sapt.
Acum, nici nu indraznesc sa ma bucur. Ma uit la calendar si-mi spun ca daca ajung pana in 20 februarie e o sansa sa fie bine. Am incetat de mult sa ma intreb: de ce, de ce eu, ce-o vrea Dumnezeu. Am un copil, e sanatos, e bucuria vietii mele, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru el.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Vauva spune:
Sorry dar moderatorii nu-mi permit sa pun adresa corecta.
Motivul pentru care ficateii nu sunt buni este ca au un continut MARE de vitamina A care poate dauna fatului
.
Si mie imi plac
dar am evitat sa mananc chiar daca stiu ca au fier.
Georox spune:
Adica 30 ianuarie ! Oricum astept vesti de la tine Leditia! Si totusi PM acela de unde il activez ?
Leditia spune:
Georox,
Pai vad ca il activasi.
..PM-ul..de el era vorba.
E bine,numai bine o sa se vada si bine la eco.
O sa va povestesc ce si cum.Eu sunt stresata cu timpul.La 5 am programare,iar la 7,30 trebuie sa fiu neaparat in gara sa iau ultimul tren spre cernavoda..ca n-am chef sa-mi petrec noaptea Doamne fereste prin gara.
Insa sper sa decurga totul bine si sa ma incadrez in timp.
Pupici.
Cricor,trist ce ti s-a intamplat.Si eu tot 3 sarcini am pierdut,dar spre deosebire de tine la varste mai mici,7-8 sapt..si o alta diferenta..n-am nici un alt bb..
Pana la urma nu ai descoperit cauza?Oricum nu vreau sa intru in amanunte,caci stiu ca nu-i placut sa-ti aduci aminte..
Te pupic.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
anangel_lexi spune:
Leditia, m-ai cam speriat cu ce mi-ai scris, dar cum ajung acasa iau un Magne B6. Si de maine il iau cu mine la servici. Astazi vad ca nu m-a mai durut. Deocamdata. Poate vor trece! Sper din suflet. Dar tot voi lua Magne B6 si cand ma duc la medicul de familie ca sa-mi faca trimitere pt. analize, o s-o rog sa-mi dea si reteta pt Utrogestan. Sa vedem daca-mi da.
5+
I wish I were an angel...
Poze diverse