Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Leditia spune:
Anangel draga,imi pare rau..sa sti ca nu asta a fost intentia mea.Eu am vrut doar sa-ti spun ca nu-s normale durerile prea mari.Durerile care-s normale,ti-am zis cam cum ar trebui sa fie..
Eu am luat utrogestanul fara reteta,cu bani,pt ca si medicul de aici mi-a zis sa iau,da reteta nu mi-a dat.
Insa luni o sa merg la T si-o sa-mi dea tratamentul,prescris,ca deja am cheltuit o groaza de bani.
Si referitor la magneziu cu B6..poti lua de la ozone..sunt acelasi cantitati ca si magne B6 frantuzesc..la fel si cel de la terapia.M-am uitat la fiecare pe site si am comparat si ce contine si ce cantitati sunt la fiecare substanta si sunt la fel cu Magne B6,numai ca magne B6 e 340mii..scump rau..eu am tot luat pt ca din cele romanesti nu am gasit aici,din pacate.
Pupici si incearca sa nu te stresezi,odihneste-te cat mai mult si parerea mea ar fi sa ceri sfatul si altui medic.Macar o intrebare,ceva..nu stiu..zic si eu.Niciodata nu strica o a doua parere..
Te pup cu drag si plsss linisteste-te.
Am uitat sa-ti spun,nu e nevoie sa-l iei dupa tine la servici.Eu iau 2 dim si 2 seara,ai grija sa le iei dupa masa,caci pe stomacul gol ataca stomacul.
Si acum am vazut o chestie..de ce sa-ti dea dr.de fam analize?Ce analize?Dr.ginecolog nu ti-a dat sa faci analize?
Pupici.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Cricor spune:
quote:
Originally posted by Leditia
Cricor,trist ce ti s-a intamplat.Si eu tot 3 sarcini am pierdut,dar spre deosebire de tine la varste mai mici,7-8 sapt..si o alta diferenta..n-am nici un alt bb..
Pana la urma nu ai descoperit cauza?Oricum nu vreau sa intru in amanunte,caci stiu ca nu-i placut sa-ti aduci aminte..
Te pupic.
Leditia, Imi pare rau ca ai trecut prin atatea pierderi de sarcina, e cumplit. Ti-e ti-au dat vreo explicatie, de ce le pierzi? Esti o luptatoare daca ai luat-o de la capat. De data asta o sa fie bine, ai sa vezi.
Dupa indelungi staruinte mi-au facut analize (spre deosebire de Romania nu te duci la doctor si-i zici ce analize vrei, greu l-am convins sa-mi faca analize) si concluzia a fost ca suntem sanatosi tun amandoi si totul n-a fost decat “bad luck”. Oricum, analizele care se fac aici sunt altele decat cele care se fac in Romania. Aici nu se testeaza toxoplasmoza, listeria, ciclomegalovirus (sper c-am scris bine). Pe astea n-am reusit sa-l conving sa mi le faca.
Cred ca datorita lui Luca, baietelul meu, n-am innebunit dupa a doua sarcina cu probleme. Parca suporti mai bine necazurile cand stii ca ai un copil care depinde de tine si iti aduce atata bucurie doar pentru ca exista.
La ce foloseste magne B6?
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Leditia spune:
Cricor,as vrea eu sa fiu o luptatoare..insa uneori am impresia ca-s bleaga rau.Oricum imi doresc un bb si o sa-l am.Am luptat enorm si eu cu medicii,pt sarcinile anterioare,pt ca nu mi-au dat nimic,ma lalaiau aiurea,imi spuneau numai aberatii..Insa uite din fericire,in vara,am zis gata,vreau un bb si nu mai are rost sa stau cu frica si sa plang mereu.Am fost la Tutunaru,mi-a dat o serie de analize,le-am scris la primul capitol,pe pagina 3 parca..dar nu-s sigura..Si mi-a iesit ca sufar de sindromul de hipercoagulabilitate a sangelui..de aia iau eu aspenter 1/zi.
Eu am anticorpi la CMV,habar n-am cand l-am facut..io nu stiu nimic,insa la analize am descoperit ca am anticorpi.Mie in principiu analizele mi-au iesit bine,mai putin proteina C si S,de aici si acel sindrom.
Acum sper sa fie bine,chiar cred c-o sa fie bine si de abia astept sa-l vad mai bine luni la eco..si poate ii fac si-o poza ceva![]()
Stiam ca dupa 3 sarcini pierdute in SUA..ca doar de acolo stiu si astia din RO si m-au innebunit cu nervii,ca trebe sa pierd 3 sarcini sa ma investigheze mai bine(nu stiu cum mai bine,ca oricum nu m-au investigat deloc,nu mi-au dat nimic,nimic,desi stiau ce probleme avusesem)si sa ma supravegheze mai atent..asa,stiam ca acolo ti se dau anumite analize,se fac niste investigatii mai amanuntite.
Numai ca medicii din Ro,care sustin prostia asta cu sa pierzi 3 sarcini(practic nu-ti fac nimic,te lasa in plata Domnului) sa fie ceva in neregula cu tine s-au luat aiurea dupa americani.In SUA aceste investigatii se fac din asigurare,dupa 3 sarcini pierdute si-s scumpe(ma rog e ceva cu asigurarea,mi-a zis si mie dr.T de ce mi se spunea asa)..pe cand la noi..se fac din banii proprii oricand...Da,ma rog..asa suntem noi..ne luam dupa altii,dar numai la anumite chestii.Pupici.Sper sa fi fost coerenta,ca la cat am scris azi..eu in 4 ani nu prea m-am omorat cu scrisul,am scris,dar nu prea mult..vad ca de cand am ramas,scriu intr-una![]()
POZE
Leditia
6+
pufymic spune:
Leditia n-am zis ca trebuie sa nu mancam nimic ce contine vit A, ci doar sa mancam prudent(adica sa nu exageram)(si e valabil doar pentru primul trimestru de sarcina!!!)! Dar cum ziceam mai devreme, fiecare face ce crede ca e bine...
Vauva imi poti trimite, te rog, in PM link-ul catre informatia referitoare la consumul de alim care contin cant. mari de vit. A in sarcina?Ca stiu ca citisem despre asta acum 2 ani cand eram insarcinata cu Alesio, dar nu mai gasesc unde....
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
_Ralu_ spune:
buna fetelor!am revenit si eu printre voi.la mine e mai dificil cu netu' ca am prin romtelecom prin dial-ua si dupa ce ca merge in ultimul hal, e si scump ziua, si intru dupa 6 seara ca stau si mult!la sfarsitul lunii cand ia sotu' banii imi bag si eu prin cablu si atunci chiar ca stau toata ziua!uf!am si eu probleme existentiale!
vreau s ava multumesc din tot sufletul si pentru sfaturi, si pt incurajari si pt ca cineva(nu mai stiu cine.sunt nesimtita!) m-a certat ca n-am fost la dr.cineva din buc (iar sunt nesimtita, am probleme cu numele!) zicea ca vrea zapada!ninge acum de rupa, ce-i drept nu in bucuresti ci la vreo 3-4 km, in bragadiru unde stau eu!e superb.mi-am scos chiar si catelul la geam, l-a nins saracul de l-a innebunit, dar n-aveam cu cine sa ma bucur ca sotu' e la serv!
multumesc pt incurajari ionela-roxana si leditia.inseamna foarte mult pt mine!
inni iti multumesc din suflet pt ca m-a linistit treaba cu durerile!eu am dureri, nu mari dar constante si sacaitoare!de la no-spa nu-mi treca.altceva inca n-am luat, dar ma duc marti la dr ca-mi vin rez la analize si-i zic sa-mi dea reteta!totusi mi-e frica sa nu se intample ceva cu bb.eu nu stiu mai nimic despre sarcina, decat ce-am citit.n-am mai fost niciodata insarcinata, si nici n-am mai incercat sa raman!am luat anti de la 18 ani!
cricor, ce ma bucur ca il cheama luca pe baietelul tau1asta e numele pe care il visez dintotdeauna pt un baietel1si pt fetita antonia sau, mai nou alexia
1chiar asa:voi la ce nume v-ati gandit?poate avem vreo revelatie si descoperim vreun nume care ne place si la care nu ne-am gandit, ca doar nu suntem din aceeasi fam sau ceva ca sa ne afecteze!stiu, am scris enorm.nu stiu daca are cineva rabdare sa citeasca tot, dar daca intru numai o data pe zi...
va pup mult si abia astept sa mai intru maine sa mai citesc noutati!
Vauva spune:
Pufymic am incercat sa-ti trimit site-ul la PM dar zice ca nu primesti mesaje private.
Dar incearca pe internet pe Google:"ficatul si sarcina" si sigur gasesti ceva.
Pupici,
Vauva
Leditia spune:
pufymic..daca citeai bine ce-am scris,ai fi vazut ca asta am zis si eu... ponderat!Ne intelegem de numa' numa' ![]()
bb ralukutza..eu te-am "certat"cred ca nu stiu cum de n-ai mers la medic..sper sa nu te fi suparat
Am avut rabdare sa citesc tot..nu ai scris mult
..
Sa sti ca la prima sarcina pt fata voiam sa o cheme Karmyna si inca un nume de sfant.Pt baiat nu m-am gandit..
Apoi nu m-am mai gandit deloc...insa imi place Alexandru,David..si ar mai fi dar nu-mi vin acum.Iar pt fata sunt multe..Daria,Jiulia,Antonia(un pic asemanator cu al meu).Noi am zis ca fiecare o sa vina c-o lista cu preferinte,adica eu si sotul,ca noi suntem parintii! si vedem cum facem si cum cadem la un acord
..lui nu-i place David,pt baietel..de ex..Deocamdata insa,e prea devreme sa ma gandesc la nume,cred ca cel pe la 16 sapt cand o sa vedem si ce sex are bb..o sa ne hotaram.
Stai linistita,acum nu numai c-o sa citesti o gramada despre sarcina,insa o sa traiesti si pe propria piele sentimentul..asa ca fi optimista,totul o sa fie bine.
Te pupic.
si ai grija de bebe mic din burtica.
POZE
Leditia
6+
Cricor spune:
Da, Leditia, asa e teoria ca dupa 3 sarcini se fac investigatii. Cand am pierdut-o si pe a treia mi-am zis ca acum trebuie sa-mi faca analize. Ei bine nu-I chiar asa. In primul rand in Canada asigurarile medicale sunt de stat, prin urmare, au mare grija sa nu consumi prea multi bani (si analizele ceva), am vrut sa mi le platesc eu, nici asa nu s-a putut. Medicul meu (pe care l-am schimbat de data asta) mi-a zis ca nu-mi face analize pentru ca statistic, daca am deja un copil si e baiat nu exista probleme medicale, daca aveam fata era altceva. Cu greu l-am convins, foarte foarte greu, oricum nu mi-au folosit la nimic, cum ziceam sunt sanatoasa tun. Cele care se fac in Romania n-a vrut sa mi le faca motivand ca alea se fac numai in tarile in curs de dezvoltare. O sa ma uit sa vad ce-ai facut tu sa fac o comparatie.
In fine, a trecut, sper ca acum sa fie bine.
ralukutza, si mie imi place numele Luca (ca de aia l-am ales), dar tare greu l-am ales. Aveam o lista cu nume si umblam prin firma si ii puneam pe toti sa citeasca sa vad pe care il pronuntau cel mai bine. Luca nici nu era in lista aia. Pe urma a venit sora-mea in vizita la mine, povesteanm de una de alta si ne-a venit ideea cu Luca de la ce ne povestea ea. Asa bucuroasa am fost ca indeplinea toate regulile: era romanesc, era nume de sfant si se pronunta usor in engleza.
Si mie imi place David si sotului meu nu. Oricum, nu ma gandesc la nume de pe acum. Am zis ca incep sa ma gandesc la nume in saptamana 30 daca m-o ajuta Dumnezeu sa ajung pana acolo.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
pufymic spune:
Leditia uite o
si sa facem pace!
Clar vorbeam despre acelasi lucru, numai ca diferit de nu ne-am inteles reciproc
!
Vauva, ciudat ca am activat PM-ul si primesc mesaje....anyway caut pe Google.Mersi oricum
!
Am uitat
(voi sunteti uituce??) sa va spun la toate ca va doresc sa aveti sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ionica spune:
Dragele mele burticutze,
Nu va mai ganditi in trecut cea fost cum a fost si de ce a fost,natura are dreptul sa faca si ea greseli!
Dumnezeu este creatorul nostru iar el stie mai bine ce face,nu va fie teama "de ce a fost" bucurati-va de ce va fi.
Eu ma gandesc in fiecare zi cum va fi copilasul meu,prima zi de viata,ce nume i-i voi pune etc.
Copilul meu este in burtica mea dar in acelasi timp in pantecul lui Dumnezeu,el are grija de noi fiindca ne iubeste.
Desi am pierdut 3 sarcini pa parcurs de 2 ani ,nu ma gandesc la nimic negativ.
Bucurati-va de minunea care s-a nascut in voi si ganditi ca sunt femei care nu au simtit niciodata acest sentiment!
am sa ma rog pentru voi si bebelusii vostri sa fiti bine.
"Sunt un inger fara o aripa,pot zbura numai atunci cand sotul meu ma tine in brate;si el tot o aripa are"
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica