Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
pufymic
.. dar de ce pace?Io nu ma certam cu tine sa sti,iar de obicei daca nu am aceleasi pareri ca altcineva si ne mai contrazicem nu o iau drept cearta,decat daca depaseste limitele bunului simt,ceea ce nu-i cazul aici..Dar daca consideram ca ma cert nu te mai pupam,sa sti
Naspa a fost ca desi ziceam aceleasi lucruri,intelegeam altceva..io macar is mai ametita..deh
,dar tu?
Si da,io-s uituca..nu stiu ce am.Chiar am spus-o intr-un post anterior..ca zici ca-s ametita(asa zic eu cand uit cate ceva)
Cricor,scumpa imi pare rau ca ai probleme pe acolo cu medicii..off
Oricum trebuie sa speri ca va fi bine de data asta..trebuie 
Doamne fetele la mine e un crivat si un ger de nu am mai pomenit asa ceva.E crunt afara..vezi floricika de ce ziceam ca vreau sa vina primavara?Vino acum la mine si te asigur ca mi-ai da dreptate.![]()
Incep si eu acum,ca o fata de pe forum sa intreb cand vine primavara aia..mai vine odata?ca nu mai suport gerul asta..sau macar sa fie mai cald un pic..
Va pupic pe toate.
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Vauva spune:
Ionicama lasi fara cuvinte. Ce sa zic iti multumesc pentru cuvintele spuse din inima pentru ca si eu simt la fel. Pentru mine este o binecuvantare dumnezeiasca acest bebe si vreau sa ma bucur de fiecare clipa. Si eu am avut foarte multe probleme, am endometrioza , am avut 2 laparascopii pentru a-mi curata ovarele + o sarcina extrauterina si cand nici nu mai speram s-a intamplat minunea.Dumnezeu ne iubeste si nu ne uita asta e tot ce pot sa va mai zic pentru ca eu am simtit-o din plin! Sa continuam sa ne rugam si sa speram ca totul va fii bine pentru toate gravidutzele!
Pupici
pufymic spune:
Leditia suntem de rasul lumii
cat de bine ne intelegem....zici ca vorbim fiecare alta limba
!
Cat despre aiureala si faza cu uitatul e normala in sarcina.....
da-i tare nashpa.....mai ales cand mai ai un pitic si nu mai stii dc i-ai dat au ba Vigantolul(cum patesc eu)
!
Vauva, Ionica si restul fetelor care in trecut ati avut experiente neplacute cu sarcinile, va doresc din tot sufletul sa aveti acum cea mai placuta experienta din lume: sa deveniti mamici!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Leditia spune:
pufymic..pune si tu un calendar pe perete si agata o carioca acolo..si cand ii dai vigandolul,tai ziua..si gata.Pe noi asa ne invata profa de pediatrie..bine,asta e pt ametite ca mine.![]()
Ionica,Vauva foarte frumos ati spus.
Pupici si noapte buna.
POZE
Leditia
6+
inni spune:
Cricor, Vauva, Georox,Pufymic ***** felicitari si sarcina usoara si neaparat bebici sanatosi si frumosi.
Eu ca de obicei, va citesc seara inainte de culcare
, ca de multe ori in timpul zilei nu prea apuc si m-am obisnuit asa ![]()
V-am "rasfoit" in pic cam pe fuga in seara asta, pentru ca nu am stare, mi-e cam greata, de pe la 20.00 m-a luat...am mancat o lamaie pana acum (si e ora 22.30).
Imi pare rau pentru cele care au avut necazuri cu bebeii lor dar sunt convinsa ca roata vietii se intoarce si va aparea soarele.Sunt absolut convinsa de asta.
Anangel_lexi.....si medicul cu care nasc eu este la Muncipal.Pana sa spui tu de mesajul acelei mamici, nu auzisem ca acolo ar fi probleme.Acum...stand sa ma gandesc, o prietena de-a mea care a nascut acum vreo 7-8 ani tot la Municipal a plecat cu copilul cu nu stiu ce infectie.Dar, chiar si asa, stiind cazul asta, mie nu prea imi e teama.Hai spune-mi si mie un spital care e perfect curat??!! Ca eu nu stiu si iti spun eu ca nu exista in Romania asa ceva.Peste tot sunt microbi mai multi sau mai putini.Nu spun ca nu este o problema, Doamne fereste, insa daca stai sa te gandesti asa...pai mai bine nasti acasa...
Nu exista spital curat, nu exista medici care nu gresesc. Spre exemplu, eu cunosc un tip al carui copil s-a nascut la Elias si a murit, nu stim de ce nu a spus nimanui si nimeni nu l-a intrebat, chiar daca de atunci a trecut ceva vreme.De asemenea, chiar aici pe forum, am citit cum 2 copii nascuti cu dr Tutunaru, au avut clavicula rupta, pentru ca la nastere, medicul a tras mai tare de ei.Acum ce sa faca Leditia si Floricika (ca, parca si ea este la acest medic) sa nu se mai duca?
Pana la urma eu cred ca tine putin si de norocul fiecaruia.Poti sa-ti schimbi medicul, desi e foarte stresanta si treaba asta, dar sigur vei auzi ceva neplacut si de respectivul spital unde lucreaza si poate si de el.Eu zic sa fii optimista ca o sa fie totul bine si o sa fie bine....mai vorbim noi la anu pe vremea asta (poate).
Nu am citit mesajul ala, chiar m-ai facut curioasa si am sa-l caut acum.
Va pupic si ne "auzim" maine.Noapte buna burtici si bebici.
Inni
5+ (eco)
7+ (UM)
inni spune:
Fetelor...am deschis cap.3, cand terminati pagina 10 (ca sigur o sa o terminati maine)puteti continua la..................
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957" target="_blank">Cap.3
Cricor spune:
Buna fetelor, am citit si eu mesajul fetei cu copilasul imbolnavit cu streptococ B, mare necaz. Sa stiti ca eu am avut streptococ B cand l-am nascut pe Luca. Ar fi trebuit sa-mi faca antibiotic intravenos pentru 4 ore inainte sa se nasca copilul. Din cauza ca totul a decurs relativ rapid, nu mi-au dat decat 2 ore. Luca a fost OK, e drept ca i-au facut analize in spital inainte sa-l iau acasa. Doctorul ginecolog mi-a spus ca oricum analiza din saptamana 35 nu inseamna nimic, pentru se poate foarte bine ca pana cand nasti sa-l capeti oricum pe streptococ, de asemenea analiza asta se face aici doar de vreo 7 ani, si ca el banuieste ca or s-o scoata ca nu prea foloseste la nimic.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Leditia spune:
Mie mi se pare tare aiurea cu infectiile astea din spitale..da sanepidu nu vine mey peste ei?
Oricum,nu cred ca exista spital fara probleme in tara asta,insa parerea mea e ca Municipalul este bine dotat si mult mai bun decat altele.La Elias eu nu am fost,insa am sa merg pana la urma..![]()
inni,eu am incredere in dr.T si cred c-o sa fie bine.Sa ma ajute pe mine D-zeu sa ajung in 9 luni,ca sunt convinsa c-o sa fie bine apoi.
Eu nu mai citesc chestii din astea,ca-s mai paranoia si ma stresez aiurea apoi..ceea ce nu-i bine deloc.
Anangel,stiu ca si spitalul conteaza,insa Municipalul arata bine in comparatie cu altele.Dar in principiu,ar trebui sa conteze dr.,mai ales in acest caz,in care lucreaza la unul din cele mai bune spitale din tara .Daca tu esti multumita de dr.nu are rost sa-l schimbi.Crezi ca in alte spitale nu sunt probleme?Povesti de genul o sa tot auzi(ce faci iti schimbi medicul de fiecare data cand citesti cate ceva?)..eu mi-as dori sa nu mai fie cazuri,insa atata timp cat unii nu-si fac meseria..altfel nu o sa fie.
Va pupic..si hai sa vb de lucruri frumoase si sa nu ne mai stresam cu tot felul de chestii.
Apropo..n-am avut de lucru si am intrat la generale la experiente neobisnuite..Doamne fereste!Mi s-a facut parul maciuca.Am si eu ceva experiente tare ciudate,dar e mai greu sa citesti la altii.Cu ale mele m-am obisnuit![]()
Pupici cu lipici.
POZE
Leditia
6+
inni spune:
E 2.00 noaptea.Mi-e rau.Cred ca am sa vomit.
Si n-am mancat nimic greu aseara (niste piure si friptura la gratar).
Ma rog sa
mai repede ca sa ma pot culca, sa fiu si eu maine apta la munca.
Chiar stand in pat m-am gandit la ultimul meu mesaj si m-am infiintat la calculator ca sa-i aduc modificari.Insa nu credeam ca o sa mai citeasca cineva la ora aia (ma refer in special la Leditia sau Floricika) ce-am scris.Ca m-au apucat pererile de rau de ce am scris despre dr T si spit Elias.
Leditia si Floricika sper ca nu v-am pus pe ganduri, eu urmaream sa-i aduc argumente lui anangel_lexi ca roz nu e pe nicaieri.
Cred ca daca nu-l cunosteam pe dr.Badiu inainte, tot la Tutunaru eram si eu (va spun asta cat se poate de sincer)(chiar daca auzisem grozaviile pe care le-am spus mai sus)Sunt convinsa ca fiecare si-a ales medicul dupa niste criterii bine gandite.Si trebuie sa gandim pozitiv si sa ne rugam lui Dzeu sa ne fereasca de necazuri.
Uite...anangel_lexi...iti mai spun o povestioara si cu asta inchei :
fiica unei colege de-a mamei a murit la Municipal, in '91 in urma operatiei de cezariana.Medicul care a operat-o era chiar nasul ei de cununie, care am inteles ca se tot hlizea cu asistentele pe acolo in timpul operatiei, ca in final.... nu au cusut-o bine pe biata fata, si au deschis-o si au inchis-o de vreo 3 ori in decurs de 4 zile pana cand saraca nu a mai rezistat.Nascuse o fetita.Nici macar nu a apucat sa o vada.Nici nu va pot descrie in cuvinte ce a urmat. Fetita e bine acum.A fost si este crescuta de bunici si in prezent.I-au pus numele mamei ei.Sa le dea Dzeu viata cat mai lunga si sanatate (desi au trecut cu putin peste 80 de ani)
Si cu toate astea, iata-ma convinsa sa nasc la Municipal.Pana la urma fiecaruia cum ii este scris.Destinul nu-l poti schimba.Eu l-am cunoscut pe Badiu mi-a placut de el si...asta e....privesc inainte cu incredere.
I-am pov si sotului despre acea mamica nefericita si m-a certat si mi-a zis sa nu mai citesc nimic din toate astea ca imi fac rau.![]()
Si asa am sa fac, cred,
desi ma cam mananca palmili cateodata si ma mai bag si eu la chestii "interzise" ![]()
Pana una alta vad ca greata mi-a mai trecut, nu prea sunt semne de
asa ca ma voi indrepta spre patutz.
Somnic usor si vise placute.
Inni
5+ (eco)
7+ (UM)
pufymic spune:
Neata fetelor!
Cum va simtiti azi?Eu mor de durere de burta si de spate!De-abia astept sa merg diseara la medic sa-mi vad minunea din burtik(ca acum incep si eu sa cred ca e bb....
-poate ma si conving diseara!) si sa vad ce-mi da(eventual ceva antispastice.....offff!).
Inni
pentru primire si adaugarea pe listuta!
Leditia zi-mi si mie ce-i cu profa de pedi?Esti asistenta cumva?Sau in curs de devenire?Sau medic?
Cat despre povestile "de groaza" referitoare la un medic sau la altul eu nu va pot zice decat ca n-are rost sa le ascultam! Asta e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, si eu zic sa va bucurati si voi de ea fara a o umbri cu tot felul de prostii....Cat despre spitalele de stat din tara nu cred ca e unul asa curat si dezinfectat cum ar trebui sa fie(din pacate).....ne ramane doar sa speram ca va fi totul bine cand vom ajunge in ele.....
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump