Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata fetele.
Inni,orice ai spune despre Tutunaru n-ai sa-mi zduncini increderea in el sa sti!Mai intai de toate fiecare ar trebui sa inteleaga ca dr.nu sunt Dumnezei si fac cat pot si cat stiu.Iar apoi ar trebui sa fim optimiste si sa nu stam cu frica in san toata sarcina ca nu stiu ce prostii s-or intampla.Eu sunt de parere ca daca te gandesti la rau atragi raul..
Mie imi place T,este un bun profesionist,un OM!

pufymic,sunt asistenta,insa nu profesez.Am facut 1 an jumate la generalisti si apoi m-am transferat la farmacie si-am terminat ca as.farmacie.Nu pot profesa pt ca ma omoara spatele si picioarele si trebuie sa ma reprofilez.

Pupici.
Sunt cam stresata acum,ca m-am enervat de dimineata rau de tot c-o chestie si mi-e ca bb sa nu pateasca ceva..off...

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Leditia nu-i voie sa te superi! bb mic!
Dar de ce n-ai continuat la generalisti?Si eu sunt asistenta medicala, si Alina morostes e tot asistenta!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna fetelor. Sunt o membra noua.Ca si voua mi-a adus "Mos Craciun" un bb in burtica dupa multa asteptare.As fi insarcinata cam in 8 saptamini si sint la Dr Tutunaru. Azi mergem a doua oara in " vizita" la el cu tot setul de analize care se pare ca sint bine.
Singura problema ar fi niste nisipi la rinichi. Stie cineva ce ceaiuri se pot bea pe timpul sarcinii pt asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata gravidutzelor!

Inni multumiri si pentru adaugare la listuta. Imi pare rau pentru greturile tale care te trezesc din somn inclusiv noaptea. Si eu patesc daca trebuie sa merg la baie nopatea, simt cand ma ridic din pat dar nu-i chiar asa de rau. Incearca si cu biscuiti am inteles ca sucul gastric ii de vina.

Apropo cu microbii de prin spitalele din Romania, stati linistite fetelor ca nici in Occident nu-i asa de roz chiar daca spitalele stralucesc de curatenie si miroase a prajituri si cafea se mai gasesc si microbi si virusi printre altele. Si pe aici mai aud la stiri ca au probleme cu cate un streptococ rebel prin salile de operatii sau nasteri.

Pupici,

Vauva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

pufymic,e o poveste lunga si nu are rost sa plictisim audienta
Oricum,cum spuneam,nu pot practica,pt ca eu am probleme cu spatele si picioarele(aici din cauza sindromului) si chiar nu pot sa stau in picioare...ma apuca plansul de dureri si efectiv ma umplu de nervi,devin irascibila din cauza durerii.
Stiu ca n-am voie sa ma supar..eu de felul meu sunt blanda,dar asa ma tot streseaza un pusti la telefon,zi,noapte..cu bip-uri..un tampitel prin care joaca hormonii si are impresia ca-s de varsta lui probabil.
Din cauza asta nu mai pot primi telefoane decat de la cateva nr.setate de mine,dar daca ma cauta cineva care nu-i in lista,ii da ocupat..Iar cei de la connex nu au ce sa-i faca..Si ca fraiera ce sunt am stat si sa ma cert cu el de dimineata pe banii mei,sa inceteze odata..offf..mama lor de pustani..
Monique_new,ceaiul de matase de porumb si cel de cozi de cirese,stiu ca-s bune in bolile de rinichi si pt infectii urinare.Si nu-s contraindicate in sarcina.Insa poti chiar azi sa-l intrebi pe dr.,daca tot ai spus ca mergi la el.
Pupici.

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

O zi buna burtisoasele mele!
inni eu nu sunt la dr T ci la dr Suciu de la Polizu, scrie si pe listuta. Eu am incredere si stiu ca totul va fi bine si asa ar trebui sa faceti si voi!
Monique_new bine ai venit
Eu ma simt bine, cateodata uit ca sunt gravidadar imi aduce aminte foamea si toti prietenii acre nu stiu ce sa mai imi dea ce sa mai imi faca ca sa fiu bine
Pupici pe burtici!

La noi in Bucuresti tot nu a nins.....Leditia, vin la tine.....

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Merci mult Leditia. Am inteles ca si tu esti tot la Dr.Tutunaru....Mie mi se pare super si ca dr si ca om.Eu am mers la el doua luni( monitorizarea ovulatie ) si ma pregatea pt laparoscopie. Doar ca l-am sunat sa-i spun ca nu mai este nevoie.Si imediat mi-a spus ce sa fac si sa ma duc sa ma vada.Nu stiu daca chiar orice medic este asa receptiv ca el.
Mie mi s-a dat pregnyl ( 1/4 zile), ovule cu utrogestan si magneziu cu B6. Problema este ca ma cam doare spatele
(bazinul sau cum sa-i spun deasupra noadei )sa fie de la statul pe scaun f mult si lipsa de miscare.....si am ca niste crampe .....voi ce spuneti??? ca ma cam sperie sa nu pateasca bb ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca v-am pus si pe voi pe jar cu mesajul meu referitor la spital. Intre timp m-am mai calmat, si n-am sa-mi schimb doctorita. Dar nu stiu de ce, trec printr-o perioada tare timpita in care imi fac griji din orice si pentru orice. Incerc sa ma calmez, sa fiu optimista...uneori reusesc, alteori mai putin. Dar imi spun mereu ca e totul bine si in fiecare zi ma rog la Dumnezeu pentru copilul meu. Asa ca TREBUIE sa fie bine, nu?
Fetelor, cele care lucrati, voi ati anuntat deja la firma evenimentul? Eu ma gandesc sa le spun abia luna viitoare dupa a doua vizita la medic. Dar nu stiu cum sa procedez, sa anunt asa...pur si simplu sau sa aduc fursecuri, sucuri, etc. Voi cum procedati?
Hai ca fug sa-mi iau ceva de papa ca simt un miros de sandvisuri calde...

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Din cate am inteles este mai bine sa anunti dupa 3 luni, cand incepe sa se vada sarcina, pentru a evita "sabotajele" daca ma intelegi....Si poti justifica aceasta intarziere in a anunta prin faptul ca primele 3 luni sunt critice, sarcina poate fi pierduta, si ai vrut sa fi sigura ca totul este bine si apoi sa anunti. Mie mi se pare foarte diplomatica abordarea asta. Si da, cred ca poti servi un fursec si un suc, pana la urma este un evenemnt de sarbatorit nu?
La mine nu este cazul sa anunt pe nimeni, am firma mea, dar este greu, nu stiu cum ma voi descurca....

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna mamici !

Am trecut sa va salut! La mine toutl este OK pana acum ,insa de-abia astept sa vina ziua de 30. E cam multa agitatie pe aici. Se anunta venirea noului sef! Ni s-a spus sa fim pregatiti sufleteste ! Oare ce inseamna ? Dupa ce imi confirma doctorul ca totul este OK cu bebe, ii anunt oficial poate spiritele vor ramane calme. Nu vreau sa nasc un bebe stresat. Parca vrea cineva! Oricum sper sa fie totul cat mai normal! Pe 30 cred ca imi iau pana la urma zi de concediu!

pe burtici !

Mergi la inceput