Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Leditia spune:
quote:
Originally posted by bobociu
Salut si eu fetele si cer permisiunea de a ma inscrie in listuta!
Vineri am facut doua teste si au iesit clar pozitive.De asemenea, la analiza beta hcg a iesit valoarea 752.
Asa ca...am concluzionat eu (pt.ca nu am ajuns inca la medic dr.Badea) ca am si eu un "inceput" de bebe...
Evident ca aam si o intrebare pt.voi:as vrea sa fac o ecografie sa vad daca totul e in regula...aceasta ecografie se numeste transvaginala? ca sa stiu cand ma programez ...sa nu ma fac de ras!
Va urez o zi buna si ma mamici si la bebici!
m
Da asa se numeste(daca te referi la cea cu sonda).Bine ai venit

Sarcina usoara si
sanatos.Pupici.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Leditia spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor, ma bag si eu in discutie. V-am spus ca-mi doresc sa apar si eu in listuta voastra. Am doar 2 zile de intarziere, dar e prima incercare si nu indraznesc sa sper. Stiti cumva se poate face coagulograma oriunde, la orice cabinet de analize? Sunt din provincie.
Ioana
poze noi
Ioana se poate face si la spital.
Din ce oras esti?
POZE
numeioana spune:
Sunt din Campina. La cabinetele particulare nu se face? Cred ca am si eu probleme cu coagularea. Coagularea are legatura cu VSH-ul marit? Ca eu il am marit de mai mult timp.
Ioana
poze noi
numeioana spune:
Floricika, nu am curaj sa fac un test acum. Nu simt nimic deosebit si cred ca e doar intarziere. Inainte cu 2-3 zile sa-mi vina ciclul simteam dureri de sani si de burta, acum nu simt nimic...Totusi instinctul imi spune ca nu sunt gravida... Si imi doresc atat de mult!!!
Mai astept 2-3 zile si daca nu-mi vine e clar ceva ciudat la mijloc. Mie nu-mi intarzie decat 1 - 2 zile maxim. Da Doamne!!!
Ioana
poze noi
Leditia spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Sunt din Campina. La cabinetele particulare nu se face? Cred ca am si eu probleme cu coagularea. Coagularea are legatura cu VSH-ul marit? Ca eu il am marit de mai mult timp.
Ioana
poze noi
Ioana trebuie sa se faca si la cabinet particular.Insa acum depinde si de cabinet,cel mai bine e sa mergi sa intrebi acolo.
Nu stiu daca VSH-ul are de-a face cu coagularea(mie mereu mi-a iesit bine spre ex.),eu am mai spus ce analize cuprinde coagulograma...si ce nu mi-a iesit mie bine.Oricum daca te duci la un cabinet vor sti ei ce sa-ti faca...
Pupici.
De abia astept ziua de maine, sper sa fie totul in regula la ecografie.
Pupici.
POZE
Cecilia C spune:
Buna burtici,
Ma alatur si eu voua, ieri mi-am facut testul si a iesit pozitiv asa ca joi merg la doctorita de familie sa-mi confirme.
Sunt super bucuroasa, la mine e al 2-lea bebe, ha ha v-am pacalit..
Cred ca am ramas undeva intre 25-28 decembrie, deci ar trebui sa nasc cam pe la inceputul lunii septembrie...cred ca totusi in 25 sau 26 am ramas, oricum s-a intamplat si asta e minunat
Deocamdata nu simt nimic, ha ha nici greturi nici altceva..nici la prima sarcina n-am avut nimic....doar ceva greturi minore in primele 3 luni apoi am avut o sarcina model...ceea ce va doresc si voua
Va pupic pe toate si asteptam noi mamici sa ni se alature...o sa scriu mai multe in weekend
Pupici
Cici,Alexia ( 22.12.2004) & samburica
Poze
flavia ramona spune:
Buna tuturor burticilor,
Ma bucur ca ne-am inmultit, sarcini usoare la toata lumea.
Pt fetele care au fost la eco, vedeti ca la eco transvaginala sarcina se vede de foarte mica, eu asa am facut la 5 saptamani si s-a vazut.
Zicea cineva mai sus ca Utrogestan-ul e compensat 50%, poate s-a schimbat acum, dar e compensat 100%, deci fetele care luati asa ceva va poate prescrie medicul de familie o reteta si nu platiti nimic pe ele. Se gaseste pe lista 2A a medicamentelor compensate. Eu am stat si am calculat ca ar fi trebuit sa dau cam 1.500.000 cel putin pe luna pt el si de ce ma rog sa nu ma folosesc de asigurarea de sanatate daca tot platesc lunar?????
Mie azi mi-e bine, poate a fost doar o indispozitie zilele trecute, cel putin sper, ca eu dau afara cam greu si nu stiu cum ar fi sa-mi fie tot greata. Acum, ce-o fi o fi ... bb sa fie bine.
7+
pozici
Leditia spune:
'neata fetele.
La 11,30 merg si eu la dr...sper sa fie bine.
Si da,la eco transvaginala se vede sarcina de la 5 sapt.
Eu sunt in sapt 6,sper sa se vada si la cel normal..nu stiu daca au cu sonda.
Anangel cum e?Sper ca esti bine si tu si bb.
Pupici.
POZE
floricika spune:
Se vede sarcina, eu am fost vineri si s-a vazut si mi-a zis dr ca are in jur de 3 saptamani. Si am vazut-o si eu![]()
Cecilia bine ai venit! Ma bucur sa avem o mamica cu experienta printre noi!
Anangel, pe undi umblii mama?
Nici eu nu simt nimic, nu am greturi,
nu mi-e rau, doar foame
Vreau sa imi cumpar un cantar sa vedem cat de porcusor sunt!![]()
Leditia, abia astept sa vii de la dr!
Floricika
4+
Nunta
Leditia spune:
floricika eu mi-am luat acum un cantar super fain..de mult imi doream unu cu multe functii..Aveam unu mecanic,dar nu-i prea bun.
Asta l-am luat acum de la altex cu 1,5mil si-ti arata si procentu de grasime din corp si pe cel de apa..si greutatea chiar cu 100g..Mereu am vrut un cantar asa,dar gaseam numai de la tefal care-i 3,5mil..
Si e mai fain ca ala de la tefal ca are 4 memorii,cel de la tefal 2..iti bagi frumos inaltimea si-ti calculeaza el toate minunile..
Pupici.
Revin cu detalii cand ma intorc.
POZE