Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pai la mine UM a fost pe 7 decembrie. Cred ca ar fi putut sa imi spuna si acum DPN dar a zis asa: "sarcina este bine, este fixata bine, este foarte mica, 3 saptamani, abia s-a fixat probabil, asa ca mai vreau sa vii peste 10 zile la mine sa o vedem." Am fost impreuna cu prietena mea care avea 4 saptamani si cinci zile, deci eu cred ca trebuie sa treaca de o luna ca sa o masoara si sa poata sa spuna si ei ceva cu siguranta....cred...
Ce mi-a placut este ca dansul nu a calculat varsta sarcinii in functie de UM ci de in functie de marimea sarcinii. Eu aveam banuiala ca am ramas insarcinata pe 21 sau pe 26 decembrie, si dupa ce am fost la dr si mi-a zis ca am 3 saptamani sunt absolut sigura ca am ramas insarcinata pe 26 decembrie Frumos cadou de craciun....
La tine daca nu ma insel Um a fost pe 8 dec nu?
Ai messenger?

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by floricika

Pai la mine UM a fost pe 7 decembrie. Cred ca ar fi putut sa imi spuna si acum DPN dar a zis asa: "sarcina este bine, este fixata bine, este foarte mica, 3 saptamani, abia s-a fixat probabil, asa ca mai vreau sa vii peste 10 zile la mine sa o vedem." Am fost impreuna cu prietena mea care avea 4 saptamani si cinci zile, deci eu cred ca trebuie sa treaca de o luna ca sa o masoara si sa poata sa spuna si ei ceva cu siguranta....cred...
Ce mi-a placut este ca dansul nu a calculat varsta sarcinii in functie de UM ci de in functie de marimea sarcinii. Eu aveam banuiala ca am ramas insarcinata pe 21 sau pe 26 decembrie, si dupa ce am fost la dr si mi-a zis ca am 3 saptamani sunt absolut sigura ca am ramas insarcinata pe 26 decembrie Frumos cadou de craciun....
La tine daca nu ma insel Um a fost pe 8 dec nu?
Ai messenger?

Nunta

Da, la mine UM a fost pe 8.12. Eu am ramas ori pe 18.12 ori pe 20, ori pe 26.12. Dar eu pun capul jos ca pe 18 am ramas, pentru ca din momentul acela am avut un sentiment, ceva imi spunea "esti insarcinata".
Am messenger, tot anangel_lexi sunt si acolo :) Dar acum nu cred ca mai are rost sa intru ca peste juma de ora o sterg. Poate maine daca ai si tu timp.

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Vreau sa imi cer scuze pentru ca am stricat prima pagina scapand tastatura pe jos si mi s-a lungit mesajul fara text in el.

va doresc o seara frumoasa

ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Floricika eu la ultima sarcina am fost la eco la 6 sapt si 3-4 zile.Si mi-a zis ca sarcina are 5 sapt...sa fi avut ovulatia asa devreme?(ziua 10-11?)
Acum am un stres cat casa cu ureaplasma asta..toata ziua am citit despre ea,ca da avorturi spontane..si eu nu am facut analiza asta.
Insa o s-o fac si inca cateva pe care nu le-am facut, care insa sunt posibile cauze ale unui avort spontan.
Pupici.

Anangel bafta la medic si sa vi cu vesti bune.

Despre mine..greata,sani shimbati,oboseala,adica se mentin simptomele..dar ma doare spatele.Bine la mine asta cu spatele e de mult..burta nu ma doare,ceea ce-mi da sperante.In schimb picioarele da..de la sindromul asta..offf.
Pupici.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ignatica

Vreau sa imi cer scuze pentru ca am stricat prima pagina scapand tastatura pe jos si mi s-a lungit mesajul fara text in el.

va doresc o seara frumoasa

ignatica

Nu-ti mai cere scuze,ca nu-i problema.Daca vrei sa schimbi du-te pe butonul de edit,da-i edit si editezi tot spatiul gol..cu ajutorul tastei backspace.Ma intelegi?
Te pupic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burtici!
Eu ma simt bine, insa au inceput sa mi se umfle picioarele...cam naspa...cred ca vineri o sa merg la ecografie...sa vedem poate imi vad cu toate ca eu cred ca e prea devreme...va si va doresc sarcini usoare si fara greata si sanatosi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acai24

Buna la burtici!
Eu ma simt bine, insa au inceput sa mi se umfle picioarele...cam naspa...cred ca vineri o sa merg la ecografie...sa vedem poate imi vad cu toate ca eu cred ca e prea devreme...va si va doresc sarcini usoare si fara greata si sanatosi...

Acai ti-ai facut coagulograma?Daca nu fa-o cat mai urgent..sa nu ai probleme de coagulare..etc.
Te pupic dulcic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, ma bag si eu in discutie. V-am spus ca-mi doresc sa apar si eu in listuta voastra. Am doar 2 zile de intarziere, dar e prima incercare si nu indraznesc sa sper. Stiti cumva se poate face coagulograma oriunde, la orice cabinet de analize? Sunt din provincie.

Ioana
poze noi

Mergi la inceput

Numeioana pe cand un test de sarcina? S-ar putea sa ai o surpriza

Floricika4+

Nunta

Mergi la inceput

Anangel nu ne mai tine in suspans, spune-ne ce a zis dr!

Nunta

Mergi la inceput