Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Leditia cum se numeste cantarul, ca vreau si eu neaparat si pretul mi se pare super bun!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cantarul se numeste terraillon.In pachet se mai afla gratuit un radio fm mic,mic cu casti si o chestie tare ciudata..care-ti masoara pasii,poate fi si alarma..poate fi multe,ca io inca nu am deslusit ce poate sa faca
Pupici.
PS:Nu e daunator in sarcina,ca si precizeaza in carticica.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Salutare la burtici.
Multumesc multLeditia pentru ajutor, am estetizat pagina acum.
Bine ai venit printre noi Cecilia C, ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe.
Eu intru deja in saptamana 8 ( calculata de la ultima menstruatie), greturile sunt la fel de rele pentru mine, mai ales dimineata si seara.
Kilograme nu prea iau pentru ca mananc foarte putin si nediversificat. Dupa ce ca aveam 48 de kilograme...

va pup,
ignatica

Mergi la inceput

O sa incerc sa ajung azi pe la Altex, poate il gasesc...ce bine ar fi...

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiu nimic de Anangel, deja ma ingrijoreaza....

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare,salutare!!!!!

Normal ca nu mai pot astepta .....maine merg la al doilea eco,la primul nu sa vazut mai nimik...era tare micut.
Samburelul are maine 4 saptamani asa ca sper sa se vada ceva.DPN ar fii in 13 septembrie dupa barza de aici de pe DC.Pana acum am o groaza de simptome si 3 teste pozitive.Sper sa si vad bula ca altfel fac cu nervii.
Am avut o perioada tare rea...am fost balonata,deabea ma miscam de pe o parte pe alta...am trecut peste cu ceaiuri,nu am mai baut apa minerala si nimik acidulat,doar lapte,ceai,apa plata si suc proaspat stors.
Este a doua sarcina dar deja pot spune ca nu seamana deloc cu prima....sau atunci eram eu euforica (deh....luna de miere in Europa)...numai de simptome nu-mi ardea.

Sanattae multa multa........
Floricika vad ca ai acelasi DPN ca si mine....ce frumoooooooos!
Vreau si eu pe listuta....daca se poate : Dr mea este DR.ZAHNER MIhaela ,Timisoara.......e dr cu care l-am nascut si pe Rares.

Pupici la burtici tuturor .

Roxi 3+ si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floriciko, stai linistita sunt aici! Pana acum am bantuit pe la alte subiecte, pe asta il las mereu ultimul ca-mi place cel mai mult!

Bun venit noilor gravidute, sarcina usoara si bebei sanatosi.

Eu am fost ieri la doctor si mi-am vazut comorica. Mi-a facut eco transvaginala, sarcina e bine fixata, e in uter (mi-era teama sa nu fie extrauterina ca ma intepau ovarele rau) si e mai mare decat credeam. Astazi implinim 5 saptamani, de maine intram in a 6-a saptamana. Pe cuvant ca m-am zapacit de tot, eu inca habar n-am cand am ramas (de parca mai conteaza) si nici cand o sa nasc. Daca tu, floricelule ai DPN 13.09 si ai 4 saptamani si ceva, inseamna ca la mine o fi 10.09??? Sau cam asa...?? Habar n-am.
Dr. mi-a dat sa fac un set de analize si pana luna viitoare cand merg iarasi la control trebuie sa le fac. Sper sa iasa bine.
Mi-ar place si mie un cantar din ala dar momentan suntem cam pe zero cu finantele. Deh, asa patim dupa sarbatori intotdeauna.

5 fix
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Anangel ce ma bucur ca e bine!!! pai nu ti-a spus dr DPN? La mine sigur nu va fi 13.09.2006, pt ca asa era calculat dupa UM dar cum sarcina mea are 4 saptamani, sigur va fi mai traziu, va spun saptaman viitoare cand ma duc din nou la dr. Dar cred ca va fi sfarsit de septembrie, inceput de octrombrie chiar. Asa e cu sarcinile, cateodata ramai cand nici nu te astepti, si sora mea la prima nastere a ramas in a noua zi a CM, si avea un CM lung de 31-32 de zile....
Ionela-roxanabine ai venit, uitati a doua mamica cu experienta de la care sigur avem de invatat!
Innnniiiiice faci mama cu listuta? Nu o actualizezi, ca uite ce de mamici pe aici

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobociu spune:

Pt.Leditia: Multuesc pt raspuns si pentru urari!
Floricika cred ca sunte de-un "leat"..si io a 4 saptaani si ca 4 zile daca calculez cala carte...dar ciclul eu a fost f.f. neregulat...oricu ultia entruatie a fost pe 6 decebrie...deci tot pe acolo a invart.
Chestia e ca nu a nici un fel de siptoe...doar din cand in cand a ai apuca o durere surda de burta ...ca si cand ar venii rushii ...
E posibil ca siptoele sa se declanseze ai tarziu?

Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pai am uitat s-o intreb pe dr DPN-ul dar lasa ca o intreb data viitoare. Pana atunci ramane cum am scris pe listuta, 16.09. N-are rost sa tot modific data daca tot nu stiu nimic sigur.

5 fix
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput