Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 3

marrina spune:
Moniland Nu prea exista tendinta spre hipertensiune: ori este mare T.A. ori nu este (exista stadii ale hipertensiunii in functie de valori). Corect era sa-i si spuna valoarea dar nu a facut-o. Cel mai bine e sa mearga la medicul de familie sau altundeva unde sa-si monitorizeze o vreme T.A. Apoi poate trage o concluzie medicul daca e cazul de tratament sau nu. Eventual poate manca cu mai putina sare dar numai dupa ce monitorizati T.A. Eu ii doresc sanatate!
mioritaau Ma bucur ca ai reusit sa mai treci pe la noi. Vestile sunt foarte bune. Super, chiar. Mare realizare.
Despre Vitexul pe care il iau: are 400 mg fruct uscat nu e extract ca in Mastodynon sau Agnucastus deci nu se pot compara. Este recomandat pentru PMS in doze de 3/zi timp de 8-12 saptamani si apoi doza se reduce la 1/zi (asa scrie pe el). Eu cred ca este OK pentru mine. O luna a trecut. Rezultatele le voi monitoriza si prin analize. Dar despre efectul asupra tiroidei n-am gasit nimic.
Trebuie doar sa crezi!
marrina

Moniland spune:
Adela condoleante.
Eram curioasa de rezultatul analizelor. Dar cand se vor face ne tii la curent, nu-i asa?
Marrina exprimarea medicului era cu tinde. Sotul nu a avut niciodata probleme cu tensiunea si nu mananca sarat. Am vrut doar sa ma asigur ca nu e din cauza tincturii de B.U. Acum sunt convinsa ca de asta. Cu siguranta cresterea tensiunii e pe fondul oboselii. Vom monitoriza tensiunea. Multumesc pentru lamuriri.
Monica

Bianca B spune:
Multumesc pentru urari Marrina, am sa va tin la curent cu evolutia tratamentului si a organismului. Pentru a 4 zi consecutiv TB este constanta, ceea ce nu mi s-a intamplat luna trecuta si nici nu stiu inca de ce sau ce inseamna, sunt curioasa cum va fi in urmatoarele zile.
Va pe toate si mult noroc tuturor aspirantelor.
Bianca

ingeras26a spune:
Mie mi-a venit azi, z27, deci faza luteala exact de 14 zile, ca la carte. Am inceput iar injectii cu Polidin, fac trat naturist.
Nu am timp de depresii, pt ca sapt viit plec din tara la un targ si am de pregatit rapoarte de n-am nici cand sa respir. Pe al meu l-a umflat rasul azi dim, cand i-am spus ca as face o depresie, dar n-am timp.
Vad partea plina a paharului si anume: nu mi-a intarziat deloc, a venit la fix (fara progesteron si altele, numai naturiste), sunt exact 5 zile in care pot face Polidin, pt ca dupa aceea plec din tara si acolo nu am cum sa fac, daca mi-ar fi venit mai tarziu cu o zi nu mai puteam face. Ma intorc cu dor la baiatul meu exact in perioada fertila:)), deci daca mi-ar fi venit mai devreme, o ratam. Asa ca sunt numai motive de bucurie, nu???
Plec, pt ca nu mai am timp, dar incerc sa mai revin.
Pupicei multi pt fetele mele dragi si spor la bb!
Ingeras

marrina spune:
ingerasule Bravo tie!
Pot sa intreb ceva? Deci ai avut CM de 26 de zile si faza luteala de 14 zile inseamna ca ovulatia ta a fost in ziua 12?
Drum bun! Daca nu ne mai "vedem" pana atunci....
Trebuie doar sa crezi!
marrina

arinna spune:
http://www.naturaplant.ro/listaproduse.php?cautare=afectiune&textbox=fibrom+uterin
Fetele, de aici se pot cauta produse naturiste in functie de afectiune...poate va e de folos la ceva...

ingeras26a spune:
Marrina, nu este chiar bravo mie...am avut avort menstrual confirmat medical. Am eliminat urat si ieri si azi. Asta este! Data viitoare va fi bb, dar vreau sa intrerup BU inziua ovulatiei!
Pupici, Ingeras

marrina spune:
ingeras
Eu eram bucuroasa ca ai o stare asa de buna... Nu te mai intreb mai multe. Mai scrii tu cand te simti mai bine. Iti doresc sa-ti revii cat mai repede.
Trebuie doar sa crezi!
marrina

papushel spune:
Buna, fetele..spuneti-mi, va rog, este gresit sa iau tincturile (BU, zmeur, marar, telina) impreuna, in acelasi timp?..sau trebuie sa fac pauza cateva minute intre ele?..e destul de dificil si asa..ma car peste tot cu sticlutele dupa mine....si inca ceva..nu mi-e clar daca sa intrerup BU pe perioada ovulatiei, atata timp cat nici nu stiu cand e si daca am asa ceva..la un CM de 40 de zile, cel putin ultimul asa a fost, dereglat pesemne de la AC...putina lumina, va rog..