Naturiste si homeopate (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by papushel

Buna, fetelor..imi puteti da un sfat?..am inceput trat cu tinctura de BU si am o dilema..se poate lua pe perioada ovulatiei sau trebuie intrerupt?..ultimul meu CM a fost foarte lung (40 zile), cred ca datorita unei dereglari, pentru ca am intrerupt de curand AC, pe care le luasem cam 3 ani ..asa ca nu am nici cea mai vaga idee cat de lung e CM acum, care e perioada ovulatiei..daca intarzie motivat..sau nemotivat..:))...poate trebuia sa mai astept pana se stabilizeaza?..cine imi poate da un sfat?

Exista un subiect despre BU aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59745

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

IERTARE, nu am mai trecut de mult pe aici, mai bine zis de 15 zile, ma cam scufundasem in butoi si imi plangeam de mila, dar cum nu apar din butoi, am revenit cu picioarele pe pamant, strangand pumnii si dintii si incepand tratamentul naturist propus de Livia.
Asa ca raportez: sunt in a treia zi de tratament si ca prin minune, in prima zi a CM am schimbat pamparsul doar de 2 ori, ceea ce e o bucurie pt mine, caci la precedentul CM mi-au trebuit 4, nu m-a mai durut burta ca inainte si deja a scazut mult din ...debit desi sunt in a 3 zi, ceea ce se intampla de obicei in a 4 zi.
Si sa stiti ca nu e asa de rau la gust naprasnicul, mie mi se pare ca are gust de fan, hai nu mai radeti de mine gandindu-va de unde stiu ce gust are fanul. Semintele ne marar si telina le-am inlocuit cu tincturi, sper sa aiba acelasi efect.
Noroc ca lucrez 5 ore pe zi, ca de altfel nu as fi avut timp sa-l tin ca la carte

Multumesc di tot sufletul celor care m-au sfatuit si lamurit si incurajat si promit ca am sa trec mai des sa vad ce mai faceti, cati bebei au aprut, cum evolueaza tratamentul meu si cine stie poate cu vesti mai bune.
Fetelor care nu gasesc Kamayani sau au nevoie de informatii, va dau site-ul firmei de la care il am eu: www.star-ayurveda.ro

Bianca

Mergi la inceput

BiancaB Iti doresc mult succes cu tratamentul!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adela astept vesti. Cum sunt rezultatele? Sau nu ati facut inca analiza?

Monica

Mergi la inceput

Fetelor,
e normal ca sotul meu, dupa 10 zile de tinctura de branca ursului sa aiba tensiunea mare?
Am inteles ca in urma administrarii de branca ursului sunt reactii adverse cum ar fi hipotensiunea.
Si atunci la el de ce a crescut? Sau nu am inteles eu bine?

Monica

Mergi la inceput

Moniland Ai inteles bine ca BU scade tensiunea. Dar din pacate nu stiu mai multe detalii. Dar cat a avut TA sotul tau? Nu a fost o situatie de stres, conflicte ....?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Marrina sotului meu i s-a facut la firma unde lucreaza controlul anual de catre medicul de medicina muncii. Nu stiu cat a fost valoarea pentru ca i s-a spus ca tinde spre hipertensiune. Intr-adevar se pune problema daca este obosit si atunci din cauza asta. Oricum i-am citi prospectul la B.U. si continua sa ia fara probleme tinctura. Sper si cu rezultat.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Moniland, eu iau BU de cateva luni si sunt hipotensiva, dar cu 1-2 cafelute am rezolvat mereu. La controlul medical anual m-am dus la ora 16.00, mi-a luat tensiunea si mi-a iesit cam nasol. La medicina muncii cand m-am dus cateva zile mai tarziu, am cerut sa-mi ia tensiunea si mi-a iesit normala. In concluzie, oboseala conduce la o crestere temporara a tensiunii dar nu are nici o legatura cu hipertensiunea.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Moniland trebuia sa facem analiza luni,dar din nefericire am avut un deces in familie,si am aminat....
Cu tensiunea sotului nu e de gluma,trebuie investigat mai bine;poate sa fie si din sauza oboselii dar pot fi si din alte cauze!
TE
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

FETELOR, imi cer mii de scuze..........nu o sa pot intra niciodata sa fiu si eu la curent cu tot ce discutati din cauza timpului meu care este foarte putin liber.
Am vazut ca a raspuns Arrina la intrebarea cu ce contine Periodinul.parerea mea si a dr. fitoterapeute este ca el a lucrat f bine si am ajuns cu chistul de 9 la 1, 7.
Arrina,, multumesc de intrebare,deocamdata nu am patit inca nimica, insa intrasem in panica de ce scrisese Marina la un moment dat de trat cu Vitex.Nu stiam daca i-au bine 1 singur capsula pe zi sau trebuie sa iau mai multe.Ma gandeam ca sunt la un pas de inca o operatie daca si cu trat asta dau gres.
Marina,, iti multumesc mult pt raspuns........intre timp, mai precis luni , am fost la dr fitoterapeuta, i-am explicat problema cu doza pt Vitex , i-am spus ca vreau sa imi aduca cineva sin germania Agucaston .Dansa a spus ca pot sa iau 2 periodin pe zi in caz ca nu gaseste AC.Doza maxima pt menopauza este de 400 mg, ceea ce in cazul meu nu este valabil.Nu stia ce sa imi spuna despre asa o doza mare pe care o iei tu.Ti-a recomandat cineva asa o doza mare?
SI ACUM REZULTATELE ECOGRAFIEI FACUTA LUNI IN URMA TRAT CU VITEX, CEAIURILOR, PRODUSELOR GEMOTERAPICE SI A LUCERNEI :CHISTUL A SCAZUT LA 1,7, CHEAGURI NUMAI AM LA MENSTRUATIE, INSA AM INCA SANGERARE ABUNDENTA.DIN MULTELE FIBROAME CARE AVEAU DIMENSIUNEA DE CEL MAI MARE 1, 5 ACUM NUMAI VEDE DECAT UNUL DE 1 CM.(nu prea este relevanta aceasta informatie , parerea mea, atata timp cat nu este o eco transvaginala).DECI REZULTATE SUNT.Si pentru ca nu ii vine sa creada m-a invitat marti in str. Povernei(parca), sa imi faca o alta ecografie la un aparat unde se poate face poze si Cd, si daca se constata ca intradevar s-au obtinut asa rezultate buna, in toate privintele, uter, ovar si ficat,a zis ca o sa consemneze acest fapt.Din 2 hemangioane la ficat nu se mai vede decat unul si mic.Mi-a spus ca Vitexul este ok si pt tiroida.Totusi cand am timp, am sa merg si la Medicover sa fac o eco transvaginala, sa vad daca este ok.
FETELE, mai intru sa va spun ce am mai facut, aveti grija de voi si mult succes .
Va pup pe fiecare in parte.
Miorita

Mergi la inceput