Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 4

ingeras26a spune:
Marrina, nici o probema, asta este, se mai intampla. Cred ca acum, dupa ce s-a intamplat imi dau seama totusi ca sunt puternica, m-am ingropat in munca si ma gandesc ca asa a vrut Dzeu, a bb nu era in regula.
Optimisul nuuu mi-l pierd, ca asta e cel mai bun in oata chestia asta. A fost haios si sotzul, ca m-a intrebat: pai si e bine sau e rau? Si am zis: e bine ca sim ca se poate si ca organismul a respins sarcina de la bun inceput si nu la 3-4 luni (Fereasca Dzeu), da nu e bine ca nu s-a prins :(, ca nu a fost in regula.
Si mi-a spus: lasa, ca acum stim ca gigeii sunt buni si luna viitoare se prinde cu dintii :))
In rest, sunt ok, nu prea am timp nici sa respir, dar este mai bine asa.
Te pupacesc mult si we placut!
Ingeras

arinna spune:
Pentru cele interesate,am inceput tratament naturist pentru fibrom... valabil si pentru chisturi ovariene ...
Iau:
- extract din mladitze de zmeur(preparat gemoterapic,(adica tinctura din tesuturi embrionare proaspete, ramuri tinere etc.), 50-75 picaturi o data pe zi , in apa plata sau 25 picaturi de 2-3 ori pe zi ( conf prospect)
- muguri de coacaz negru ( preparat gemoterapic), o doza de 2-3 ori pe zi inainte de masa, in apa plata
-elixir din fructe de soc, 50 oicaturi de 3 ori pe zi in apa plata - dar are o multime de alte indicatii
Pentru detoxifiere si constipatie am luat aloe vera cu propolis, 2 pe zi, dupa mese: elixir de fructe de soc, 1-3 linguri la ora 18, inainte de masa...
In plus o sa beau apa cu lamaie dimineata tot pentru detoxifiere...
Va pup

marrina spune:
quote:
Originally posted by papushel
Buna, fetele..spuneti-mi, va rog, este gresit sa iau tincturile (BU, zmeur, marar, telina) impreuna, in acelasi timp?..sau trebuie sa fac pauza cateva minute intre ele?..e destul de dificil si asa..ma car peste tot cu sticlutele dupa mine....si inca ceva..nu mi-e clar daca sa intrerup BU pe perioada ovulatiei, atata timp cat nici nu stiu cand e si daca am asa ceva..la un CM de 40 de zile, cel putin ultimul asa a fost, dereglat pesemne de la AC...putina lumina, va rog..
Tincturile nu le iei in nici un caz impreuna. Macar 5 minute trebuie sa lasi intre ele. La inceput e mai greu dar apoi te obisnuiesti.

BU eu am luat-o (ca in prospect) toata perioada CM dar fetele de pe aici o iau numai pana la ovulatie pentru ca e contraindicata in sarcina. Ca sa-ti dai seama daca ai ovulatie ai facut ceva (TB, monitorizari...). TB te poate orienta cat de cat daca te hotarasti sa iei numai pana la ovulatie. Suficienta lumina?

marrina spune:
Fetelor, am o veste SUPER BUNA!
pisoi3 a nascut in 16.01 un baietel!!!!
Sunt acasa deja si sunt sanatosi!!!!

stuart spune:
...Buna dimineata , eu sunt Stuart si am venit sa urez
LA MULTI ANI
pt. toate romancutele de pretutindeni cu ocazia zilei de 24 ianuarie !!!!!!!!!!
Stu

elliy spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva fetelor.In cazul in care am ciclu regulat intre 26-28 de zile si se pare ca am ovulatie se recomanda sa iau branca ursului? Eu abia am inceput asa usor cu analizele si pana acum e ok..dar din iulie 2005 ne chinuim sa avem un bebe si nimic.
De aceea am inceput si cu niste chestii naturiste, ceaiuri,vitamine, etc.Va pup pe toate.

Dianadi spune:
arinna, ma bucur tare ca ai inceput tratamentul, eu sunt una din cele interesate in ce faci!
este bine sa tii si dieta, deci nu , incearca sa nu mai mananci multa carne (deloc porc, vita), fara prajeli, zahar, deloc cascaval, margarina in nici un caz, nici unt, zahar, paine alba, otet obisnuit (e bun cel de mere de la magazine naturiste). In schimb fructe si legume sunt foarte indicate (sucul de morcovi este un excelent dizolvant al tumorilor benigne). Poti vedea o dieta la www.endo-resolved.com, pentru endometrioza, e buna si pentru fibrom. Fara regim efectul subst naturiste e mai redus. Si ceaiul de napraznic, incearca-l, nu are deloc gust rau. Polenul e si impotriva excesului de foliculina si vitaminizant. Poti lua si antioxidante, vit E, A, seleniu. In loc de zahar miere, dar nu prea multa. Deloc lapte, telemea, numai iaurt viu, de la firme din astea mai naturiste, fulgi de ovaz mai bine decat de grau sau secara. Daca auzi cumva de unde se poate gasi suc de orz verde?
Mult succes!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

arinna spune:
Diana,
...am inceput si oarece regim...nu reusesc inca sa-l tin cum trebuie, ca sunt cam putine de mancat,legume si fructe doar, si e greu sa te obisnuiesti cu asta...
...Nu stiu daca mai "incap" si ceaiuri, iau deja 3 tincturi- de ce trei nici eu nu stiu, mai am si medicamente, asa ca nu mai stiu cand sa le repartizez pe toate...
Uite ce am gasit despre suc de orz verde , cred ca se gaseste la plafar...http://terapeut.ro/commerce/product_info.php?cPath=32&products_id=111&osCsid=a0e540f742adb9559042fc8db97cfefb
...deci se gaseste sub forma de pulbere...

SilvanaPopovici spune:
Elliy, cred ca ar fi bine sa continui cu investigatiile si abia dupa aceea sa incepi un tratament naturist, in functie de ce afectiune ai.
Uite, eu m-am tratat ani de zile pt lipsa ovulatiei pentru ca nu am stiut ca am endometrioza. Asa am reusit sa pierd timp pretios.
Silvana