Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 11

arinna spune:
Bianca, eu deja tin dieta, pe cat posibil, de 2 saptamani,deocamdata primul efect e ca am slabit vreo doua kg,desi nu pentru asta am inceput-o dar vroiam sa si slabesc...Sunt atatia insa care nu cred in ea, dar n-au decat sa nu o respecte, cine a mai pomenit sa faci atata caz de o dieta?Daca nu ti se pare potrivita n-o urmezi...Eu am nevoie de acel mod de alimentatie recomandata pentru grupa A, am mari probleme de digestie, am si cartile, si cea originala si cealalta, scrisa de o nemtoaica parca,am eliminat tot ce nu e recomandat in afara de carne de curcan si pui...pana invat ce trebuie sa mananc...Nu mai simt nevoia de mancare decat rar, ma hranesc doar ca trebuie...si cu ce trebuie...Cu cat mananci mai mult cu atat iti este mai foame dupa un timp...si invers...daca mananci putin dar ce trebuie cateva zile dispare foamea anormala...Important e sa mancam ce trebuie...

mioritaus spune:
Buna seara fetele!
vad ca mai sunt fete care au suferit din partea hormonilor sintetici.......repercursiunile apar dupa o perioada.Si la sv am cateva cazuri.
VA pup
Noapte buna!
Miorita

MadaS spune:
Ma alatur si eu in clubul celor impotriva hormonilor sintetici.
am luat de la 20 ani pana spre 30 si ceva, ani in sir,c am 6-7 ani adunati,CO de toate categoriile: Diane 35, Mycroginon, Rigevidon, tot ce le trecea prin cap medicilor.
Rezultatul: displaazie mamara la 25 ani, prolactina de 4 ori marita la 28 ani, chisturi pe ovare pe la 26 ani, culminand cu fibrom la 33 ani.
Daca de toate cele de sus am scapat o data cu renuntarea la pilule, fibromul mi-a aparut acum max 2 ani, cu siguranta tot o consecinta a anilor indelungi de tratamente cu hormoni, eu neavand nici un fel de caz de fibrom in familie.
Inevitabil, m-am indreptat acum catre trat naturiste si homeopate.
Personal, nu cred ca exista analize care sa-ti spuna de "tanar" daca poti lua sau nu pilule, pt simplul fapt ca organismul isi poate schimba pe parcursul anilor profilul hormonal, sub diferite efecte:stres, avansarea in varsta, alimentatie.
Deci, mai bine sa eviti sa iei CO decat sa te consideri organismul "perfect" pt a le suporta, si sa tragi ponoasele mai tarziu.
unde sunt anii tineretii....?

stuart spune:
Silvana, asa cum ti le-am dat eu in reteta adaptata de mine garantez ca nu-ti fac rau dar I.Apicol nu mai fabrica apilarnil tablete. Eu in locul tau as apela la prof. Andritoiu, mai ales ca locuiti relativ aproape. Tot in Formula-as citisem de o fata vindecata de LUPUS cu tratamentul dansului si are acum si bebe! Daca vrei sa citesti mai multe despre "kombucco" il gasesti sub denumirea de "kombucha".
Dianadi, eu am mai multa incredere in d-na G decat in oricare alt "producator" din piata! Aceasta este doza practicata de apicultorii din Ro, 10 - 12 gr/an. Pe flacoanele de laptisor de matca (I.A.) scrie sa se faca cure de 5 - 6 cutii pe an, 1 cutie continand 2gr. In alte carti ti-am zis ca este recomandat si 1000gr/zi fara sa specifice cat timp poti sa iei.
Mi se pare cam ciudat ca dr. S la care ai fost nu ti-a fixat un tratament pe baza diagnosticelor tale.
Bianca, imi pare rau ca ti-am raspuns la e-mail asa de tarziu dar eu tot verificam PM! Sper sa ne putem saluta si altfel decat virtual!
Si acum vreau sa ma alatur si eu fetelor naturiste si homeopate care sunt impotriva hormonilor de sinteza! Eu nu am luat AC la viata mea dar m-am dopat cativa ani cu "hormoni reclama ilegala - avertizare". Bebe nu a aparut, in schimb au aparut multe alte probleme cu care ma confrunt astazi din plin!
Doresc un weekend placut la toata lumea.,
Stu

SilvanaPopovici spune:
Stuart, acusica plec de la serviciu si ma opresc la Apicola. Sa vad ce au si dupa aceea il sun si pe prof. Cred ca sapt. viitoare vine si Vitex-ul dar nu il incep pana nu imi revin complet dupa dipherelyne.
Marrina, mama, sa stii ca de frica frigului nu m-am apucat inca de sport: eu am avut trompele infundate complet si dureri f mari ani de zile din cauza unei anexite rele. Dar cand o sa-mi dau drumul nu ma mai las (de obicei fac aerobic de 3 ori/sapt in perioadele martie-iunie, septembrie-noiembrie)
Jubica, dragutza, mie nu mi-a fost bine la Sovata, dar nu ai tu nici-o vina...M-a pocnit o infectie urinara in timpul tratamentelor ...si am zis sa nu iau nimic ca nu isi mai fac namoalele efectul, asa ca m-am chinuit si eu si l-am chinuit si pe domnu' sot, ca eram intr-o dispozitie de zile mari
Week-end placut la fete!
Silvana

Dianadi spune:
Buna, dragelor!
Miorita, imi pare rau de efectul pe care l-au avut hormonii de sinteza asupra ta si ma bucur de efectul bun al plantutelor. Ce tratament ai urmat tu pentru diminuarea chistului, poti sa imi spui sau sa imi trimiti linkul unde ai mai scris? Ma intereseaza foarte tare. As vrea sa renunt la AC pentru a doua luna. Ma duc la dr. Tutunaru, sa vedem ce zice (second opinion).
Stuart, multumesc pentru raspuns, ajunsesem la aceleasi informatii dupa ce am vorbit la Institutul Apicol azi (10 g/an) - dar chiar dra chimista mi-a spus ca e relativa limita, apicultorii consuma mult mai mult si nu au nimic. Limita este pentru ca laptisorul are un efect estrogenic si poate favoriza chisturi si altele cumva? M-am programant si la un endocrinolog specializat in apiterapie acolo, la Apimedica, e pensionar. Stuart, Dr. St. mi-a dat tratament (Neuro Linguistic Programming, presopunctura cu apireven, vit C, propolis, laptisor de matca, Niprosept ovule, polen, alimentatie naturala, spalaturi cu galbenele), dar eu sunt mereu in cautare de noi si noi tratamente. O parte din cele prescrise le-am luat si le voi urma. Trebuie sa ma instruiesc in acupunctura acum.
In urma cu cativa ani am fost la reflexoterapie (masajul incepea cu urechile, mainile, apoi picioarele) si era foarte dureros, dar am rezistat 10 sedinte cred, sau cate erau indicate. Pe atunci n-am observat nici un efect vizibil, dar cred ca mi-a facut bine, si ca acum ar avea o influenta benefica asupra mea, pentru ca actioneaza la nivel energetic. S-a mai tratat cineva prin reflexoterapie?
Stiti cumva unde poate fi gasit dr. homeopat Teleianu?
Weekend placut tuturor!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Bianca B spune:
Arinna, sotul meu are aceeasi grupa ca si tine, A si sincer mi se pare ca aceasta grupa are cea mai drastica dieta, si mult diferita de dieta recomandata grupei mele, 0. Dar ca si tine incercam ca macar o data pe zi sa mancam ceea ce e bun pt orgamism si efectul se vede, sotul a slabit 1kg intr-o saptamana, ceea ce nu i s-a mai intamplat pana acum si i-a mai scazut si burta spre bucuria mea
.
Pentru moment problema mea s-a rezolvat, sper sa nu se mai repete.
AA! uitasem sa va spun ca diseara ma petrec, mergem la un BOTEZ, un ochi rade altul plange
. Ce sa faci asta e viata, as fi putut si eu sa-mi tin bebelusul in brate pana acum dar se pare ca inca nu mi-a sunat ceasul.
Eu va doresc o sera frumoasa si ... romantica
Va iubesc si va
Bianca

Bianca B spune:
Stuart, draga, ti-am trimis un e-mail chiar acum si imi pare rau de incurcatura cu PM de zilele trecute .
Fug sa ma pregatesc de botez, o sa-mi ia mai mult timp sa-mi pregatesc sufletul decat trupul.
V-am
Bianca

mioritaus spune:
Dianadi,
Te sfatuiesc sa mergi la un dr fitoterapeut sa iti prescrie un tratament personalizat, eu cred ca este mult mai sigur asa, decat sa iei ce am luat eu..........tu ai si alte aspiratii fata de mine.
Dragelor,va multumesc ca ati raspuns apelului meu in legatura cu hormonii de sinteza,sa speram ca o sa le fie de folos fetelor care au ochi sa citeasca si urechi sa auda si de la alte persoane care s-au confruntat cu repercursiuni.
Marina,
s-a intamplat ceva?vad ca ai inceput sa intri din ce in ce mai rar, chiar mai rar decat mine care ma vai intodeauna de lipsa timpului.Sper ca toate sunt ok la tine.
Arina, cum mai este cu regimul? Nu-i asa ca este din ce in ce mai bine? iti poti face un plan de bataie si anume:fa o listuta cu tot ce ai voie sa mananci, insira tot ce poti introduce in dieta fie si mancare si bautura, dupa care totul este simplu.Incearca sa cauti tot felul de retete pe internet si adauga pe listuta ta cu cate o culoare felul in care le poti combina dupa gustul tau, dar nu uita ca trebuie sa te gandesti la o combinatie care sa iti faca bine.Cum afli de ceva care poti introduce in dieta, pune mana pe creion si noteaza.Ai sa vezi ca o sa te scuteasca sa iti mai pui capul la contributie gandindu-te ce ai mai putea sa manaci azi.
Numai bine ,
Miorita

alexia28 spune:
Sa aveti o zi plina de iubire, sa fiti fericite si mereu indragostite
Happy Valentine's day
http://community.webshots.com/user/tinisor