Naturiste si homeopate (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fie ca ziua de astazi sa va fie plina de multa,multa dragoste,iar fericirea sa va invadeze sufletele!

Jubica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Va urez tuturor un HAPPY VALENTINE DAY

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

,

HAPPY VALENTINE DAY pt. toate naturistele si homeopatele !!! Sa fiti iubite si sa aveti parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta! Va trimit in dar "o ploaie" de si de !

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna, dupa o pauza de 4 luni am reluat tratamentul naturist al Liviei.
De data asta in loc de Kamayani am cumparat Maca. Stie cineva cum trebuie luat?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Fetele, nu am timp sa stau pe forum decat peste cateva zile!

Pupici si La Multi Ani indragostitelor!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by slavmih

Buna, dupa o pauza de 4 luni am reluat tratamentul naturist al Liviei.
De data asta in loc de Kamayani am cumparat Maca. Stie cineva cum trebuie luat?
Multumesc!Mihaela

Unde e descris tratamentul Liviei scrie exact. Din cate imi amintesc 500 mg x 3/zi fara pauze.
Eu am luat de Lab.medica, de 240 mg (parca) 2 cps x 2/zi 20 de zile pe luna.
Important e sa fie de origine peruana. Tu de care ti-ai cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

La multi ani, sa iubiti si sa fiti iubite !

Miorita

...ma simt bine numai ca uneori mi-e dor de o mancare"veche", eu n-am stiut initial ca trebuie sa incep treptat, sa intoduc alimente si apoi sa scot, le-m taiat brusc pe cele "rele" si am trecut la ce e voie si la neutre...Cateodata e greu sa tot cumper kilograme de morcovi si alte legume si fructe si mai ales sa te saturi din ele, ce am obtinut deocamdata e ca am slabit- oricine nu mananca dulciuri paine si cartofi slabeste, normal...am mancat insa carne de curcan si peste...Ca pana la urma i loc sa ma deconstip ma constip, iar scopul meu e sa gasesc ceva care sa ma faca sa "functionez" normal...dar fara 3 l de apa pe zi se pare ca nici o sansa, indiferent ce-as manca...Insa ma simt bine cu dieta, sunt mai vioaie parca, pai daca mananc numai vitamine si chestii usoare...
Tu ai tot grupa A?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

La multi ani, sa iubiti si sa fiti iubite !

Miorita

...ma simt bine numai ca uneori mi-e dor de o mancare"veche", eu n-am stiut initial ca trebuie sa incep treptat, sa intoduc alimente si apoi sa scot, le-m taiat brusc pe cele "rele" si am trecut la ce e voie si la neutre...Cateodata e greu sa tot cumper kilograme de morcovi si alte legume si fructe si mai ales sa te saturi din ele, ce am obtinut deocamdata e ca am slabit- oricine nu mananca dulciuri paine si cartofi slabeste, normal...am mancat insa carne de curcan si peste...Ca pana la urma i loc sa ma deconstip ma constip, iar scopul meu e sa gasesc ceva care sa ma faca sa "functionez" normal...dar fara 3 l de apa pe zi se pare ca nici o sansa, indiferent ce-as manca...Insa ma simt bine cu dieta, sunt mai vioaie parca, pai daca mananc numai vitamine si chestii usoare...
Tu ai tot grupa A?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna seara la toata lumea!
Raportez: mi-au venit musafirii cu 2 zile intarziere, adica la 32 de zile, speram ca trat naturist sa-l mai scurteze, dar poate se va intampla in timp. Si desi stiam ca nu poate fi bebe, fiind ovulatia pe stanga, partea fara trompa, totusi am facut un test sperand intr-o minune. Cred ca nu sunt singura care a facut asta desi era convinsa ca nu e bebe, ce sa-i faci parca tot mai speri intr-o minune.
Voi cu ce va mai laudati? Eu nu prea am cu ce, poate vineri dupa ce aflu rezultatele analizelor.
O seara buna tuturor, de fapt o noapte frumoasa.
Va pe toate pe amandoi obrajori.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

N-am vesti prea bune. CM a venit dupa doar 25 de zile si asta nu mi s-a mai intamplat . De cand iau naturiste am tot felul de . Cat am facut tratamentul Liviei a fost: 29,27,26,26 apoi am inceput Vitexul (si am renuntat la celelalte plantute) si a fost 28,27,28 si acum 25 de zile.
De ieri am inceput sa fac Polidin dar si Tratul fiole pentru niste dureri de coloana - pe care le am de vreo 10 zile dar nu luasem inca nimic ca sa nu-i fac rau lui (daca era sa fie).

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput