Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 10

marrina spune:
quote:
Originally posted by jubica
Servus fetele,
Am aparut si eu dupa o foarte lunga perioada.De astazi am inceput un tratament homeopat.Am rugamintea sa ma scoateti de la naturiste si sa ma treceti la homeopate.
Succes cu tratamentul!!!
Trebuie doar sa crezi!
marrina

SilvanaPopovici spune:
Multumesc, Dianadi, acelasi tratament mi-l recomandase azi si Stuart pe PM.
Cantitatile zilnice de apilarnil si laptisor sper ca nu sunt asa mari ca sa imi faca rau. Cu sucul de orz, om mai vedea, insa, dar nu cred ca servesc ...
Servus, Jubica, bine ai revenit!
Mioritaus, ma inscriu si eu pe lista importiva hormonilor sintetici!
Toate cele bune!
Silvana

marrina spune:
quote:
Originally posted by lala_1
Dupa "tentativa" de tratament dat de dr. Vladutu, urmat de 3 luni de tratament naturist cu medicam de CaliVita (fara rezultate ambele tratamente) de luna asta, odata cu inceperea CM pe 6.02 incep un nou tratament homeopat de la o dr. homeopata profesionista. Sa va spun ce iau eu: - delphinum consolia; ovarium; corpus luteum. Asa ca ...ma puteti trece si pe mine la homeopate?
Mai face (facut)cineva tratament homeopat asemanator cu al meu?
Eu am mari sperante de data asta...ca in final voi fi
Pupici. Lala
Bafta cu tratamentul!!! Sa fie

Trebuie doar sa crezi!
marrina

Dianadi spune:
Sunt de acord cu voi dar as vrea sa stiu, in ce sens fac rau hormonii sintetici?
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

mioritaus spune:
DIANADI,din propria experienta iti spun ca m-am operat (extirpare de ovar stang si trompa) sub tratament cu hormoni sintetici avand chist de 5 cm.Anul trecut in luna mai, mi s-a descoperit pe ovarul drept chist de 9 cm, in ziua de azi are 1, 5 cm si l-am tratat cu hormonii din plante.
MARINA,
ce mai faci?cum iti mai este cu Vitexul?Te abtii, sa inteleg in legatura cu hormonii sintetici?Nu crezi ca ar trebui sa dam un semnal de alarma?Sunt intradevar organisme care rezista la acesti hormoni de sinteza, insa fetele trebuie sa stie ca inainte de a lua acesti hormoni,anticonceptionale sau orice alt hormon, trebuie sa faca analize.
Daca faceam analize la momentul respectiv ,si medicii vedeau ca organismul meu nu suporta anticonceptionalele, dupa cum am mai spus, poate numai ajungeam sa sufar de la 32 de ani.Iata ca sunt 5 ani de atunci si de abia de 1 an de zile fac trat naturist si in sfarsit dupa cum stiti rezultatele sunt remarcabile.Insa aveti grija..........cat mai putine toxine acumulate in organism, ceea ce inseamna un regim adecvat, acesta este secretul pt ca trat naturist sa razbeasca.
Lipsa de informare este buba noastra.In rest, daca avem vointa, o sa reusim.
ARRINA?ce zici?
va pup

adimercedes spune:
Si eu sustin ideea tratamentului naturist prima data, mai ales in cazurile astea de care discutam noi. Se vede ca plantele isi fac efectul, insa uneori cazurile nerezolvate au voce mai puternica decat a celor rezolvate. Multa sanatate tuturor .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

marrina spune:
quote:
Originally posted by mioritaus
[brMARINA,
ce mai faci?cum iti mai este cu Vitexul?Te abtii, sa inteleg in legatura cu hormonii sintetici?Nu crezi ca ar trebui sa dam un semnal de alarma?Sunt intradevar organisme care rezista la acesti hormoni de sinteza, insa fetele trebuie sa stie ca inainte de a lua acesti hormoni,anticonceptionale sau orice alt hormon, trebuie sa faca analize.
Daca faceam analize la momentul respectiv ,si medicii vedeau ca organismul meu nu suporta anticonceptionalele, dupa cum am mai spus, poate numai ajungeam sa sufar de la 32 de ani.Iata ca sunt 5 ani de atunci si de abia de 1 an de zile fac trat naturist si in sfarsit dupa cum stiti rezultatele sunt remarcabile.Insa aveti grija..........cat mai putine toxine acumulate in organism, ceea ce inseamna un regim adecvat, acesta este secretul pt ca trat naturist sa razbeasca.
Lipsa de informare este buba noastra.In rest, daca avem vointa, o sa reusim.
Nu ma abtin doar ca nu prea stiu ce sa zic.
Eu dupa ce m-am maritat am luat un an AC ca nu vroiam sa fiu si cu scoala si cu munca in 3 schimburi si

Cand am inceput "cautarile" mi-a mai dat un destept de dr. 6 luni AC si m-a aburit ca dupa ce le intrerup apare HOP si

Cand m-am dus la prof. Ancar mi-a dat Puregon si Pregnyl si m-a asigurat ca vine HOP si

Nu eram o ignoranta dar as fi facut orice mi-ar fi zis cineva numai sa am

Trebuie doar sa crezi!
marrina

adimercedes spune:
Lala_1, Jubica, sunteti pe lista sa cum vreti .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

jubica spune:
Va multumesc tuturor pentru primirea facuta.
Si eu am de suferit din cauza hormonilor sintetici:am descoperit nu de mult ca din cauza suprastimularilor ovariene am facut niste chisturi pe ovarul drept........asa ca din acest motiv am inceput tratamentul homeopat.Mai face cineva tratament homeopat pt. chisturi?
Silvana ,ce mai faci,cum te-ai simtit la Sovata?
Pupici
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tonea/my_photos

Bianca B spune:
Bine v-am regasit fetelor.
Problema mea s-a rezolvat ieri dimineata cand in disperare de cauza am mancat 1/4 de ciocolata - va garantez ca nu mai mult, si dupa 30 min eram pe ...buda. Stiam ca de cele mai multe ori ciocolata mancata dimineata, in cazul meu, are efect laxativ, asa ca...am mancat, ca nu se mai putea. Azi nimic, nimic dar mai astept pana maine.
Ieri seara am fost FOARTE ocupata, am citit ceva despre dieta Montignac si m-am uitat la OTV la emisiunea lui Gabriel cel care propune o dieta diferita pt fiecare grupa sanguina. Asa ca m-am cultivat toata seara in acest domeniu.
Stuart locuiesc in Kingsbury, nu departe de statia de metrou. Imi pare bine sa cunosc pe cineva din Londra in situatia mea caci e atat de diferit modul de abordare a infertilitatii aici si atat de greu se misca totul, sau poate doar mi se pare mie din cauza nerabdarii. Iti trimit PM dupa ora 8pm.
Raportez ca sunt in a 25a zi CM si ca deja mi-au timis rusii solie, sunt curioasa daca se va scurta CM care pana acum era de 30-31 zile. Dar am sa va tin la curent.
Bianca