Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 9

stuart spune:
Dianadi, poti sa te duci la "Apicola Pastoral Georgescu" de pe Str. Bucur nr. 16 (langa "Marie Stopes" si sa vorbesti cu d-na Georgescu in persoana si dansa chiar iti poate prepara daca nu are la vanzare. In unele carti scrie ca poti lua chiar si 1000mg /zi, dar tabletele facute de I.Apicol contin 100mg si se iau 2 de 2x/zi.
Daca nu ai timp poti suna la tel. :021 33 00 481
Iti urez succes!

SilvanaPopovici spune:
Dianadi, Stuart, scrie-ti, va rog, mai multe despre tratamentul cu miere, apilarnil, laptisor de matca? Pentru ce e bun fiecare produs, in ce cantitate, cat timp?
Eu iau propolis 1 gram/zi/9 luni, pt endometrioza. Poate mai completez si cu altele.
Silvana

Bianca B spune:
Fetelor multumesc de sfaturi si am sa citesc regulile lui Montignac imediat ce scriu acest mes, sper sa aflu unde gresesc. Problemele mele de greutate sunt ca slabesc foarte repede(pana am pierdut sarcina asta vara greu depaseam 51kg) si ca sa ma mentin la 54KG trebuie sa mananc bine(inaltime 1.64, 30 ani).
Branzeturile(exclus fermentatele) le servesc la micul dejun, asta e pe la 7.30, pe la ora 11am 1-2 fructe si pe la 3-4pm ceva carnita cu legume, cateodata cartofi fierti sau orez.
De cand am inceput tratamentul mi-a scazut pofta de mancare si ma simt tot timpul plina. Azi n-am mancat aproape nimic caci simt ca nu mai are unde sa se adune, in schimb am incercat sa beau mai multa apa decat deobicei.
Va tin la curent cu situatia care sper sa se schimbe cat de curand.
Va dulce
Bianca

jubica spune:
Servus fetele,
Am aparut si eu dupa o foarte lunga perioada.De astazi am inceput un tratament homeopat.Am rugamintea sa ma scoateti de la naturiste si sa ma treceti la homeopate.
pupici
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tonea/my_photos

lala_1 spune:
Dupa "tentativa" de tratament dat de dr. Vladutu, urmat de 3 luni de tratament naturist cu medicam de CaliVita (fara rezultate ambele tratamente) de luna asta, odata cu inceperea CM pe 6.02 incep un nou tratament homeopat de la o dr. homeopata profesionista. Sa va spun ce iau eu: - delphinum consolia; ovarium; corpus luteum. Asa ca ...ma puteti trece si pe mine la homeopate?
Mai face (facut)cineva tratament homeopat asemanator cu al meu?
Eu am mari sperante de data asta...ca in final voi fi
Pupici. Lala

Dianadi spune:
Draga stuart, multumesc pentru raspuns! Am vorbit cu d-na Georgescu si mi-a spus ca nu stie un tratament special pentru fertilitate, sa ii dau tel maine pentru ca a primit o carte noua si o studiaza! Cam ciudat raspuns, dar persoana draguta! Mi-a spus ca nu se iau mai mult de 10-12 gr laptisor de matca pe an!
Miorita, arinna, am dat telefon si la centrul de homeopatie si acupunctura (trebuie trimitere de la medicul de familie), o sa merg sapt viitoare - tel 212 79 06 (centrala-raspunde greu). Programarile se fac dupa ora 14.... pana la..., poate ar fi mai bine sa vorbim direct cu doctorita sa ne dea o ora precisa, nu?
Silvana, iata un tratament din Formula As:
Cunoaste cineva un tratament naturist pentru endometrioza pelvica si ovariana?”
(Raspuns pentru DANIELA I., F. AS nr. 399)
Endometrioza este o boala grava, datorita faptului ca poate produce sterilitate. Apiterapia va poate ajuta. De trei ori pe zi, beti un amestec din 30 de picaturi de tinctura de propolis si 40 de picaturi de apa. Inainte de fiecare masa, luati cate o lingurita de miere cu laptisor de matca si o lingurita de miere cu apilarnil. Zilnic, beti un litru de infuzie din galbenele, urzici si coada-calului. Faceti irigatii astfel: in 250 ml infuzie de galbenele calduta adaugati o lingurita de miere cu laptisor de matca, o lingurita de miere cu apilarnil si 10 picaturi de tinctura de propolis. Dupa fiecare masa, luati cate 2 lin-gurite de miere cu suc de orz verde. Zona pelviana se maseaza cu unguentul Nikeprop. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Prof. VASILE ANDRITOIU - Targu-Jiu (tel0253/21 21 04 sau 0745/52 96 46)
Bianca, ceaiul de c-soricelului rezolva si balonarile. Daca iei polen, ti se face foame si se zice ca ingrasa. Si complexul B, care e indicat cu acid folic, ingrasa - mi-a zis farmacista.
Regulile lui Montignac sunt despre asocierile de alimente? Unde se pot gasi?
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

stuart spune:
Dianadi, ei sunt producatorii si sunt si avizati de Ministerul Sanatatii. Produsele lor se gasesc in multe magazine, chiar si in Aeroportul Otopeni. Sunt insa destul de scumpe! Eu prin acea zona locuiesc cand vin in Buc. si asa i-am descoperit. In dec. vorbisem cu d-na G. sa-mi prepare apilarnil mai concentrat ca sa nu plec cu "butoiul" de miere dupa mine dar din pacate li s-a dezghetat frigiderul si s-a stricat tot apilarnilul. In general ei (ca si cei de la I.Apicol) lucreaza dupa anumite standarde pt. ca daca te apuci sa iei cantitati mari de apilarnil si laptisor de matca iti pot provoca serioase dereglari hormonale iar polenul poate provoaca alergii. Pt. inceput trebuie sa le iei in cantitai mici sa testezi daca esti sau nu alergica la produsele apicole! Succes!
Bianca B unde locuiesti in Londra?
Va doresc o zi cat mai insorita! toate naturistele si homeopatele,
Stu

stuart spune:
Bianca B, scuze pt. exprimare, am vrut sa te intreb in ce zona a Londrei locuiesti?
Stu

mioritaus spune:
DIANADI, parerea mea este ca nu faci bine ca iei Diane 35 si ca ai intrerupt tratamentul.NU MAI AM INCREDERE IN HORMONII DE SINTEZA-RELATIA MEA CU ACESTI HORMONI ESTE DE DOMENIUL TRECUTULUI SI DACA MA LUMINA CINEVA CA NU FAC DECAT RAU DUPA INTRERUPEREA LOR ERAM MAI SANATOASA SI FIZIC SI PSIHIC.Ca sa iei anticonceptionale, indiferent de care, trebuie un control amanuntit facut de medic, niste analize in prealabil; la noi prin tara aceasta problema nu este prea bine constientizata.
Daca mai sunt fete care sunt de aceeasi parere cu mine , le rog sa mi se alature.As face o campanie impotriva acestor hormoni.
Am vb chiar azi cu dr Larisa si ma duc maine cu o colega la dansa.Este ok cu programare, cereti la dansa si nu este problema.Sa nu va sperie locatia, este cam daramata.
VA pup si sanatate multa.

Dianadi spune:
Draga Miorita, multumesc foarte mult, dr. meu mi-a prescris, ce sa fac? Pentru ca am un chist hematic de 2/3 pe ov. drept. Si am o senzatie ciudata de rece, si dureri surde la cm. Am luat o luna, mai am una. M-as duce la eco, si daca e bine, sa nu mai iau. Dar daca este... ce sa fac? Pot incerca apoi sa raman imediat? Este vreun impediment? Am luat inainte vreo 5 ani Microginon (cel mai slab).
In legatura cu doctorita, sa cerem sa mergem direct,dupa ora 14:00? Putem astepta si pana la 18:00, daca sunt altii inainte!!
Multumesc inca o data.
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."