Bebelusi de iulie-august 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
lulu75 spune:
blackpanterro felicitari pt dintisor!
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
mamini spune:
mult inainte pt Sara si Andrei!
sa fiti sanatosi si veseli si sa va bucurati parintii!
M
starchi spune:
blackpanterro-felicitari pt dintisori si...la mai multi fara dureri!
lulu- La multi ani pt spiridusul tau!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
ankak spune:
Salut fetelor!
Am revenit si eu cu un elan mai jos de podele.... Nu stiu ce am dar azi ma apasa o stare tare urita! Poate si pentru ca de azi dau Prednison lui Matei.... Dar stiind ca e pentru o perioada scurta...ma mai linistesc!
Irina, iti multumesc pentru urarile facute! A fost o petrecere reusita! Matei a stat si el pina pe la 11 Pm cind dupa atitea persoane necunoscute cind vedea pe cineva cunoscut...ridea cu gura la urechi.In rest f. cuminte!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Dianami spune:
Noi am fost uitati ieri, chiar daca am facut jumatate de anisor...daca n-am avut ur(l)ator de serviciu (emaaimee trademark ).
Fac eu urarile de rigoare atunci.
LA MULTI ANI, PUIUL MEU SCUMP,IULIA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA FII CUMINTE CA SI PANA ACUM!
LA MULTI ANI, RARES ANDREI! (Lory2004)
LA MULTI ANI, ALEXIA MARIA! (Rosi)
SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
anis spune:
La multe luni SARA , IULIA si ALEXIA-MARIA si ANDREI!!!!!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lulu75 spune:
Multumim pentru urari. Aceleasi ganduri bune si pt bebelusii vostrii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
ema.nu.ela spune:
monica,
branzica calcica se da cu fructele, iar carnita cu legumele, in aceeasi zi. asa e pe schema mea dar eu n-am ajuns inca la ele. eu ma chinui de 2 sapt sa-i dau fructe si legume. la legume am ajuns de-abia la 40gr...iar cu fructele stam prost de tot...cum gusta cum tine gura inchisa...abia reusesc pe urma s-o conving sa mai bea niste lapte. ca parca nici lapte nu mai vrea...
la branzica mi-a spus pediatra sa pun lapte dorna/fulga de 1.5 grasime.
am vazut si la noi iaurturi cu fructe (capsuni) de la nestle dar sunt pt 8+. asa ca mai e de asteptat cu astea.
cereale in lapte si eu ii pun cam 1-2 linguri la 100 ml ca sa nu iasa prea groase sa le manance cu bibe. pana acum i-am pus orez de la Milupa si orez cu mere de la Humana. ieri am incercat si orez, porumb si tapioca de la Nestle dar s-au facut tare groase desi am pus doar o lingura si nu prea a putut sa manance.
anis,
iti doresc mult succesc cu diversificarea. daca nu e mofturoasa poti sa-i bagi repede de toate....dar daca o sa fie ca a mea o sa te iei cu mainile de cap. eu am inceput la 5 luni. mi se pare ca a si slabit ca parca e mai usoara cand o iau in brate...off
anis spune:
Asa..mamini..si tu esti cam pe aceeasi schema.Tu cand incepi diversificarea??
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lulu75 spune:
Diana Mirela LA MULTI ANI PT IULIA! Sa creasca mare si sanatoasa si sa iti aduca multe bucurii!
Andrei