Bebelusi de iulie-august 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pt. cele 5 lunisoare implinite ieri:

LA MULTI ANI, ANDREI MARIO! (Andatudor)

LA MULTI ANI, PAULA IOANA! (Ella2000)

Sa cresteti si voi mari si frumosi!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Sarbatorim si astazi:

LA MULTI ANI, SARA! (MonaI) Felicitari pt. jumatate de anisor!

LA MULTI ANI, ANDREI TUDOR! (lulu75) pt. cele 5 luni.

Sa fiti veseli, cuminti si papaciosi!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...am luat hotararea nu mai plec la ski in Italia...n-am de ales, Ingrid n-a invatat cu bibe, ce sa fac?Plus ca nu vreau sa o intarc inca..
Se duce doar tati si cand se intoarce o sa merge toti 3 pe la Predeal...sa skiem pe aia 2-3 kg..ce s afcem...avem munti..da n-avem sistem si partii.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Aidan, felicitari pt. dintisor! Tinem pumnii si pt. ceilalti!

Rares, felicitari pt. "vocabular"! De-acum il vei imbogati, nu?

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Aveti idee daca suzeta poate deforma dintisorii?

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

anis anul urmator o sa fie altfel. Zambetul printesei tale te face sa uiti de sky.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monica mie mi-a zis sa dau branzica dimineata cu mar si la pranz piuerul cu carnita de ex (ma rog apoi cu ou, ficatel...) deci e ok. Eu fac branza calcica din lapte Mili (prefer) daca nu Dorna sau Fulga. De iaurt nici eu nu stiu si chiar vreau sa intreb cu cata grasime ca de la 7 luni ii bag iaurt.
Monai maaare deptate ai cu ora mesei si pe mine ma scoate din pepeni...mai bine nu as manca eu asa si nu as avea pofta ca mi-ar prinde bine
Starchi mie mi-a prescris sa incep cu 2 ml la culcare in primele 2-3 zile si sa cresc la 2,5 ml in zilele urmatoare (voi da 10 zile) si apoi la nevoie seara cand e mai agitat. Vad ca mi-a dormit ceva mai bine si azi noapte. Nu s-a mai trezit asa des. Dar mai are nervisori si ziua.
La multi ani ANDREI (lulu)!!!
Felicitari pentru dintisor AIDAN!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

monica,

eu ii voi da o zi carne, o zi branzica, pana mai pe la 8 luni.

Branza o fac din Lapte Fulga 3.5% grasime, cu o pastila de calciu lactic si o felie de lamaie (laptele asta UHT nu prea se strica numai de la calciu). O las in zer cam 3-4 ore, pana la servire, si de-abia atunci o strecor, ca iese mai gustoasa (nu asa seaca).

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by anis

Asa..mamini..si tu esti cam pe aceeasi schema.Tu cand incepi diversificarea??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

depinde de ce imi zic alergologul miine si pediatrul miercuri....cit de repede as vrea...dar mai avem inca probleme si cu burtica...sper cit mai curind...

M

Mergi la inceput

Imi pare rau cand citesc despre bebelusii vostrii ca nu papa. Andrei mananca la o masa un mar ras cu o jumatate de banana si ii pun si jumatate de lingura de cereale. Dupa ce termina de mancat, daca ii e somn, ma pune sa il pun si la san sa traga cateva guri ca sa il ia somnul.
Cand terminam mncarica din castronel e scandal mare pt ca mai vrea.

Andrei

Mergi la inceput