Mamici de mai-iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Simona e ingrozitor prin ce ai putut sa treci Nici nu stiu ce sa iti spun,imi dau seama ca orice ti-am spune noi durerea e prea mare..Hai capul sus si fii increzatoare ca pana la urma totul va fi bine si in curand iti vei putea tine si tu in brate bebelusul mult dorit!!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Salutare burtici! Ma bucur ca toate sunteti bine, din cat am reusit sa citesc din urma!
Eu va trebui sa fiu scoasa din lista, caci asa cum a banuit dr. meu, sarcina mea era cu probleme si a trebuit sa renuntam. Am fost la Bucuresti pentru eco morfologica si doppler si s-a vazut o malformatie a cordonului ombilical, din cauza careia nu crescuse bebe cat ar fi trebuit. Am avut noroc de un doctor minunat care m-a ajutat sa trec peste toate si in care am toata increderea pe viitor. Am trecut prin chinuri groaznice, caci sarcina era prea mare (aproape cinci luni) si a trebuit sa mi se provoace nasterea. Au fost 12 ore de travaliu. Nu vreau sa va mai sperii cu alte amanunte, sa stiti doar ca dupa aceea nu mai doare nimic, in cazul vostru din contra, caci veti avea bebelusii in brate, la mine mai trist: ca am ramas cu durerea din suflet...
Acum sunt refacuta, ar fi trebuit sa mai stau acasa si saptamana aceasta, fiind dupa o "nastere", insa n-am mai rezistat si am venit la lucru.

Va doresc bebelusi sanatosi si poate ne mai intalnim pe viitor, cand sper sa fiu mai norocoasa si sa ajung sa-mi tin in brate bebelusul!

Va pup,
Simona

Imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat!
Sper sa fi sanatoasa si optimista si sa dea Dumnezeu sa ai un bbasa cum izti doresti!

Doina15+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Simona te-am trecut ca si pe july,mamicuta aspiranta!Pai cum sa te stergem de tot de pe listuta dupa ce ai fost atata timp alaturi de noi?Inca nu imi vine sa cred..sa ramai cu noi si sa ne scrii da?io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Simona, imi pare tare rau. Sa iti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe.

Multi pupici,

Flory 17+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Simona imi pare tare rau pentru tine, sper sa te refaci curandnici nu imi pot imagina cum trebuie sa te simti. Ne rugam pentru voi.Pupici si numai ganduri bune. Ama are dreptate trebuie sa ramai cu noi!!

Cami 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Virgi din cate mi-a explicat doctorul si de la prietene de pe aici care l-au facut deja stiu ca pentru testul de diabet gestational trebuie mers la clinica unde iti dau sa bei o solutie ( cam un pahar, chestia este ca trebuie bauta in cateva minute si nu e asa de grozava la gust) dupa care astepti acolo o ora si apoi iti iau sange si fac testul. Am inteles ca trebuie avut grija la dieta cu o zi inainte; stiu pe cineva care a mancat ciocolata in seara de dinainte si nu i-a iesit bine testul.In cazul asta iti dau sa bei alta solutie si stai trei ore ( nu ai voie sa pleci!!) si apoi repeta testul de sange.
Azi o sa sun sa imi fac programare si dupa ce il fac o sa scriu mai exact ce se intampla.

Cami 23+

Mergi la inceput

Floripop si pe mine ma mancau rau de tot sanii si l-am intrebat pe doctor ce sa fac si mi-a zis sa ma dau cu crema de copii ( din aceea pentru fundulet.. aici este una care se numeste Desitin sau A+D). La inceput am fost cam sceptica dar cel putin la mine functioneaza..
A.. si ai grija ca sutienul sa fie din bumbac...face mare diferenta.

Cami 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna, fetelor, incerc sa tin pasul cu voi, dar cum nu intru o zi, doua, cum se deschide alt capitol de nu stiu pe unde sa va mai caut :)

Simona, nu pot sa zic nimic, decit ca Dumnezeu sper sa-ti dea puterea sa treci peste momentul acesta si sa-ti aduca bucuria unui bebe sanatos si frumos cit mai curind !

Eu sunt in 22 saptamini si citeva zile, am mai fost intre timp si la doctorita mea la ecografia morfologica (si nu am regretat ca fusesem inainte la Herghelegiu, pt ca ecograful e mult mai performant), si mi-a confirmat ca e fetita si ca e in grafic. Datorita miopiei mele de -5,5, mi-a confirmat ca probabil va fi cezariana, desi mi-a spus ca sunt la limita (adica as putea sa nasc si natural).

Acuma, eu nu sunt foarte multumita de doctorita mea, sincera sa fiu. Mi se pare cam superficiala, si nu-mi spune prea multe, plus ca nu-mi place spitalul (Filantropia), am auzit si am vazut cam multa mizerie pe-acolo ...

Irinaghita, Mihaela.f - am vazut pe listuta ca veti naste cu dr. Denisa Protopopescu, de la Municipal. Puteti sa-mi dati si mie mai multe detalii despre ea? Eventual pe PM; cam ce fel de persoana este, cum comunicati, daca este disponibila, daca ati fost la consultatii, cum veti naste voi (daca ati discutat despre asta) ...

In principiu as vrea sa nasc undeva unde sa fie niste conditii cit de cit decente, mai putina tiganie si mizerie, si un pic mai multa atentie din partea personalului ...

Ma gindisem la Municipal, pt ca imi e relativ usor de ajuns si am auzit lucruri in general bune; ar mai fi si Cantacuzino ca optiune, poate puteti sa ma ajutati cu vreun sfat, fetele care ati nascut sau care veti naste acolo ...

Sunt intr-o mare dilema, si ar cam fi cazul sa ma hotarasc unde o sa nasc, please, help !!!

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

In a fascinating new discovery, scientists at England's Keele and Bath Universities have demonstrated that unborn babies begin to hear and remember as early as 20 weeks -- at least four weeks earlier than previously thought.
According to The London Telegraph, (29 March 1998) researchers found that the fetus at 20 weeks had memory and perceptive capacity in the lower part of the brain, the thalamus. Scientists had believed that, because the upper part of the brain -- the cortex -- did not develop until weeks later, the unborn child could not hear.

In the study, researchers played music for unborn children at 20 weeks. Then they tested the response of babies two to three weeks after birth, and observed that their responses indicated they remembered the musical selections, and were soothed by replay.

Source: American Family Association, May 1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Simona nu-mi vine pur si simplu sa cred!!! Nici nu stiu ce sa-ti spun ... sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog sa dea Dumnezeu sa depasesti cat mai repede aceasta experienta trista. Important este sa fii puternica si sa nu uiti ca esti tanara, sanatoasa si ca in curand o sa poti sa incerci din nou sa ai un ingeras. Noi suntem aici si asteptam vesti bune de la tine. Si daca te simti trista si ai nevoie de sustinere, iarasi suntem aici ...
Te pup si ai grija de tine.

20+

Mergi la inceput