Mamici de mai-iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
magghyc spune:
si_bv,
Desi am citi mesajul de 2 ori, tot mi-e greu sa cred ca e adevarat
Sa nu uiti ca suntem alaturi de tine...Sa dea Dumnezeu data urmatoare sa nu mai fie nimic in neregula!
Magg
vivighe spune:
SiBv imi pare nespus de rau pentru bebelushul tau,dar nu te descuraja.Ai grija de tine sa te refaci repede si sa incerci din nou cat mai curand.
Crisbar si pe mine ma mai doare capul din cand in cand ...si tot seara.Se zice ca ar fi normal,dar ca sa fi sigura ca intr-adevar e ceva normal,mai ia-ti tensiunea din cand in cand,eventual chiar atunci cand te doare capul.
M-as inscrie si eu pt intalnire,dar nu stiu inca ce program am in week-end.
22w3d
dilaural spune:
Si bv... Doamne, saracutza de tine prin ce ai trecut!
Suntem toate alaturi de tine si te provocam sa o iei de la capat! Sa incerci sa uiti si sa treci mai departe. Sa te lupti sa fii iarasi o mamica fericita! Stiu ca suna rau... dar poate a fost mai bine asa decat sa se nasca copilasul cu cine stie ce malformatii.
Tu esti puternica si tare daca ai avut vointa sa apari iar printre noi si sa ne povestesti ce ai patit! Te admir pentru curaj si te rog sa privesti inainte cu optimism! Totul va fi bine! Ai incredere ca Dumnezeu te vegheaza de acolo de sus si chiar cand se intampla aceste nenorociri eu cred ca el tot acolo este si nu ne lasa la greu...
Te pup Si bv!
Acum , dupa ce a povestit si Si bv ce a patit, stau si mai stresata pana la urmatoarea ecografie si control de saptamana viitoare! N-am mai fost din 12 decembrie cand totul era perfect... dar abia astept sa merg si acum sa vad ca e la fel!
Alia, Carminabulina... multumesc de sfaturile cu etajul 4/4. M-am gandit eu ca trebuie sa existe solutii ca doar nu sunt singura femeie care sta la etajul 4... nu?!?? Iar de iesit afara voi iesi in fiecare zi chit ca duc caruciorul in brate pana jos...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
18+ cu
Andreea Eliza
mihaela.f spune:
Simona, si eu am ramas fara cuvinte! dar daca ai incredere in doctorul tau, cu siguranta te va ajuta sa treci peste acest moment dureros! Si in curand va veni in bebe sanatos!!
Suntem cu sufletul alaturi de tine!
Daca simti nevoia sa stai de vorba cu cineva, sa iti descarci hai iesim la un ceai, la un suc!
Mihaela
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
Si bv spune:
Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase de incurajare!
Este adevarat ca acum incerc sa vad partea buna a lucrurilor si-anume ca am avut un dr. bun, care de cand a vazut ca bebe e mai micut m-a chemat mai des la eco si asa am aflat din timp de acea malformatie. Chiar si in ajun de Craciun m-a chemat la control. Bineinteles ca ar fi fost mult mai traumatizant sa duc sarcina la capat, sa fac un copil bolnav, care oricum n-ar fi supravietuit. Oricum mi-a fost enorm de greu, mai ales ca am avut si lactatie... un sentiment tare ciudat, ce sa mai zic? Inca mai am caderi cand plang si sufar tare de tot, dar am speranta ca data viitoare va fi bine. Ca un sfat pentru toate mamicile, va spun sa faceti totul pentru ca bebele sa se nasca sanatos, chiar daca o eco morfologica este mai scumpa. Eu as fi facut si amniocenteza cand am auzit de suspiciuni, insa s-a vazut la eco si n-a mai fost nevoie. In cazuri din acestea trebuie sa gandim matur.
Mihaela, iti multumesc de propunere si m-as bucura sa te cunosc! Dar sa stii ca nu vreau sa te intristez, iar daca ne vedem sa vorbim despre lucruri frumoase!
Va pup din nou pe toate si ma bucur ca am avut parte de prietenia voastra, o sa va mai citesc si abia astept sa vad pozele voastre cu bebelusii dupa ce vor veni pe lume!
Simona
Album poze
virgi spune:
Simona
Cuvintele parca nu-si au rostul. Eu ma bucur ca ai reustit sa depasesti momentul. Noi ne vom ruga pentru tine...sa o poti lua de la capat si cu siguranta data viitoare va fi bine.
Suntem alaturi de tine.
Darria spune:
Simona(Si Bv), imi pare rau pt. ce s-a intamplat. Iti doresc refacere rapida atat fizica cat si psihica 
26octombrie spune:
Buna ziua tuturor!
tzup si eu pe-aici.. ma primiti? am stat nitel si am citit inainte de a ma aventura sa postez. Am senzatia ca sunt din alt film, totusi.. am si eu 20-21 saptamani. Problema mea, de la bun inceput, a fost ca.... nu stiu data ultimului ciclu!! nu ma intrebati cum am reusit, in general fac asa, nu-mi amintesc sa fi reusit vreodata sa tin un calendar coerent. Oricum, dupa primele ecografii mi s-a trecut acolo 17 august. asa o fi..
Daca e posibil, as vrea sa ma treceti si pe mine la mamici, la inceputul postului: Luana Ines, DN 26 octombrie 1969, DPN 25.05.2006, fetita. O va chema, probabil, Hora Thaisa.
De ce spuneam ca ma simt "din alt film"? pai eu m-am ingrashat..... 15 kilograme!!! E adevarat, m-am lasat, pentru prima data in 20 ani, de fumat, de la un pachet si jumatate la 0. In schimb, am rontait (si contra gretzei, era singurul mod in care imi trecea). Oricum, nu ma agit prea tare, stiu ca pot slabi relativ usor, asa ca om vedea dupa ce nasc.. Trebuie sa revin la 65 kg (la 1,74m)
As fi venit si eu la intalnire, insa n-am reusit sa ma dumiresc unde, cand si cine e invitat.. Am vazut ca toata lumea de aici stie despre ce vorbeste, eu habar n-am ce greutate are bebe, de exemplu.
De nascut as vrea sa nasc la CFR2, cu Nayel, am auzit numai de bine; medicul meu, dna. dr. Gilorteanu e ok, insa lucreaza la Caritas, iar acolo nu nasc!!
Altceva? am facut acum aproape 2 saptamani amniocenteza (triplul test l-am facut degeaba, imi iesise foarte bine, da' tot m-am hotarat sa fac amnio, din cauza varstei). Mai bine sa fii sigur decat sa ai surprize. Surprize tot am avut, ne-am trezit cu fata, noi stiam de baiat, s-a dus numele meu de suflet, Nichita....
Mai am o gramada de intrebari insa e timp de toate, nu vreau sa va ametesc...
AlaBalaPortocala
camelia.t spune:
Simona, sa-ti ajute Dumnezeu sa te refaci complet si sa ai un bb perfect data viitoare (cat de repede)!
Curaj si mergi inainte!
adela si piticu' fineas n.28.10.2001
Baietelu' lui mami
aici
irinaghita spune:
Simona, sa-ti dea Dumnezeu putere sa depasesti momentele grele si multa sanatate in continuare si sa auzim numai de bine. 
Shoricutza crema Sanosan este in Cora si la raionul de bebelusi si la raionul de cosmetice generale.
Sanatate la toata lumea, e cea mai importanta.
Irina
18+
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10