Mamici de mai-iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Si bv spune:
Fetelor, sunteti toate niste dragute! Va multumesc si imi pare rau ca ceea ce mi s-a intamplat mie va creeaza neliniste. M-am gandit mult daca sa va spun ce mi s-a intamplat, tocmai pentru a nu va speria, insa mi s-ar fi parut urat din partea mea sa parasesc forumul fara nici o explicatie, plus ca se poate invata ceva din asta, si anume ca ecograful este foarte bun si e bine ca sarcina sa fie monitorizata, sa profitam de faptul ca tehnologia a avansat atat de mult!
Ama, iti multumesc pentru locul pastrat printre voi! M-am obisnuit atat de tare aici, ca sigur voi urmari in continuare discutiile voastre.
Va pup pe toate si va doresc sa fiti sanatoase, sa aveti bebelusi sanatosi si grasuni!
Simona
p.s. mie dr. n-a vrut sa-mi spuna daca era baietel sau fetita, dar poate e mai bine sa nu stiu...
Album poze
ama_kaly spune:
Simona si eu cred ca a facut bine ca nu ti-a spus,era si mai greu..acum nu te mai gandi la asta,incearca sa te gandesti pe viitor la bebelusul pe care o sa il ai pentru ca Dumnezeu e sus si stie cat ai suferit,sunt sigura ca va avea grija de tine!Ma bucur ca ramai printre noi si continui sa ne scrii,te
si ai incredere ca o sa fie bine!!io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Darria spune:
quote:
Originally posted by florypop
valoarea HCG la 16 saptamani. Mi-a iesit 25.813
Flory17+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Nu pot sa-ti spun decat ce scrie pe fisa ce am primit-o de la laborator cand am facut testul.
Pt. beta HCG(mUI/ml) la 16 saptamani: 7000-64000 mUI/ml - acestea sunt valorile normale, cel putin asa scrie pe fisa.
Valorile testului meu nu te ajuta, de aceea nu le mai scriu, ca au iesit in limitele normale.
Eu iti spun sa stai linistita si sa te bucuri de bebe
ama_kaly spune:
Alia vise din astea tampite tot am si eu aproape in fiecare noapte de ma sperii cand ma trezesc si imi aduc aminte,dar sunt normale acum in perioada asta!flory merci pentru raspuns.Mie imi place dr care am gsit-o,dr Camelia Constantinescu,dar singurul incovenient e spitalul de care nu auzisem lucruri bune..de asistente stii ceva?
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
inaioana spune:
Si_Bv 

Dana, din punctul meu de vedere ramane valabila intalnirea. Vad ca ccc Carmina zice sa o lasam pe altadata ca doar cu noi nu vrea sa se vada!
In fine, sper ca pana vineri sa ne hotaram ce facm ca sa-mi pot face si eu programul ca lumea.
Deci, propunere concreta pentru intalnire :
Sambata la 14.00 la Pizza Hut Dorobanti???
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
florypop spune:
Ama, asistentele sunt ok.
Singura care mi-a pus semne de intrebare a fost una din neonatoloage (Dr.Dragomir) care a fost foarte dragute dar dupa ce i-am bagat 500.000 lei in buzunar. Poate totusi nu ajungi sa fie ea cea care se ocupa de bebe.
Darria, merci frumos de raspuns.
Pupici,
Flory
17+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
DianaR spune:
Vivi, ce te-am "citit"
Eu am terminat generala in 2002 la Timisoara.
Simona, uite inca o
!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
vivighe spune:
Ama trece-ma si pe mine cu Spitalul Universitar,Dr. Anca Alexandru.Nume pt fetitza tot n-am gasit...
Ioana ,operatia ta e dragutza...adik se cunoaste nasol?
Vad ca m-am semnat aiurea mai devreme n-am 23w4d,am 22w4d.
22w4d
vivighe spune:
Ama sa modifici te rog si DPN-u meu,ca acush dupa eco e 20 mai,desi fiind cezariana precis ma programeaza mai devreme.