Mamici de mai-iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
DianaR spune:
Vivi, sunt rezidenta de cardiologie dar acum dupa mai bine de un an jumate de stat acasa m-am cam rupt de medicina...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
inaioana spune:
Cicatricea mea e destul de ok, oricum este sub linia chilotului. Dar cum ti se cicatrizeaza, depinde de "matrialul clientului" adica poate fi cat firul de par sau putin ingrosata. A mea are vreo 6-7 cm lungime si este alba si subtire cat firul de par in extremitati si mai ingrosata si putin mai roz catre centru. Dar, repet, e vorba strict de cat de bine se cicatrizeaza pielea ta in general.
Sa stii ca la eco m-a intrebat dr cine m-a operat asa frumos..asa ca...se pare ca e de bine!
Sarcina usoara si bebe perfect!
Fetelor, ce se aude cu intalnirea? Hai sa facem o lista! Toata lumea e binevenita!
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Carmen Cita spune:
Salutari la toata lumea
si La multi Ani pentru 2006!... cu ceva intarziere, recunosc.
Chiar daca nu v-am mai scris de anul trecut
, am incercat sa tin pasul cu voi dar am cam ramas in urma chiar si la citit. Asa ca imi cer scuze anticipat
daca nu sunt la curent chiar cu toate cele ... sper sa recuperez din mers.
Noi suntem bine sanatoase si miscarete de vreo doua zile ! Am simtit primele foieli in burticica si trebuie sa recunosc ca m-a cam topit senzatia. 
Carmen
19+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
Carmen Cita spune:
Simona nici nu am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare pentru ce ti s-a intamplat ! Sa-ti ajute Dumnezeu sa te refaci complet si sa ai parte cat mai repede de un bb sanatos si frumos! Ai incredere ca cineva acolo sus te iubeste si ca in curand iti vei tine in brate bebelusul mult dorit !
Pupici si numai ganduri bune
! Iti doresc tot binele din lume!

Carmen
19+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
irinaghita spune:
Salutari burtici!
A facut cineva eco morfologica la Iosup la Diagnosis?
Vreau si eu pareri, va rog.
Multumesc si pupici la burtici!
Irina
18+
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
ama_kaly spune:
flory eu m-am speriat de ce am citit acum de Bucur la nasterea pe glob/despre doctorii si spitalele in care ati nascut..

Sincer m-a cam pus pe ganduri..iar eu vreau sa nasc prin cezariana si am citit ca ei fac cezariana doar cu anestezie generala,nu fac cu epidurala cum vreau eu.
Sa schimb iar dr in detrimentul altui spital,iar mi se pare putin aiurea,iar pe dr asta o cunoaste mama,ca e dr ei de multi ani..insa la cezariene nu stiu cat de mult se pricepe si sincer nu am foarte mare incredere in ea..nici nu stiu ce sa fac..
In schimb am citit ca un dr f bun pt cezariene este Dr.Anca de la Municipal.inaioana tu ai nascut acolo si o sa nasti si acum,tu ce sfat imi dai?Am inteles ca ai fost f multumita si ca operatia abia se mai vede,insa auzisem de Municipal ca au nu stiu ce probleme acum,ca mai multi bebelusi au luat o infectie din spital..stii ceva despre asta|io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Carmen Cita spune:
Shoricutza felicitari pentru Ana!
Sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa !
Puiudana si florypop felicitari pentru baietei!
Sarcina usoara si nastere asemenea noilor venite! BB-i sanatosi si frumosi!
Carmina felicitari pentru Mihnea si pentru pentru evenimentul fericit din februarie!
Sa fie cu noroc si casa de piatra! Si succes cu pregatirile!!
Steluta si Diana79 felicitari si voua pentru fetite! Vad ca a crescut echipa carucioarelor roz ... 
Oricum, cel mai important este ca ambele echipe sa fie cat mai voioase si sanatoase!
Sper ca nu am uitat pe nimeni. Eu oricum incerc sa recuperez si de la capitolul anterior ... si de la cel dinainte!

Va pup pe toate
si sper sa-mi iertati absenta ... ca ma simt cam vinovata
! Oricum, sa stiti ca eu nu v-am uitat ... sper ca nici voi ![]()
Carmen
19+ cu Eliza
in burtik
mihaela.f spune:
Ama nu ma speria te rog! Abia abia s-a terminat problema cu streptococii din maternitatea din Brasov; Si deja incepe in Municipal? O intreb pe dr P sa vedem ce este adevarat din toata kestia asta! Ca daca info sunt luate de presa, uneori mai si exagereaza!
Flory in legatura cu valorile la triplutest eu stiu asa: ca fiecare laborator are un mod propriu de calcul; daca iti dau si valorile intre care ar trebui sa te incadrezi in sapt 16 e ok. De ex si eu am tot acelasi valori de BHCG apropiate de ale tale, dar totul este ok(doamne ajuta sa fie si de acum inainte!)
Inaioana!! Pizza Hut yammi! cand vin in Bucuresti prima data ma opresc acolo!
Am fugit la o sedinta! si mi-eeeee un sooooomn!
Mihaela
18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
ama_kaly spune:
mihaela scuze,nu vreau sa sperii pe nimeni,eu asa am auzit de la dr mea..nu stiu cat de adevarat e!io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
vivighe am facut modificarile de vigoare.Dar sa stii ca DPN-ul cel mai precis ti-l spune la inceputul sarcinii..cu cat inaintezi in sarcina,fiecare bebelus se dezvolta altfel si marja de eroare e mai mare.Asta am intreabat-o eu pe dr mea ca la controlul de la 24sapt mi-a zis ca bebele meu pare de 26sapt si ca asta ar insemna sa am DPN-ul mai devreme..dar Dpn-ul cel mai aproape de adevar e cel de la prima ecografie/control sau de la UM.Fetelor as veni si eu la intalnire,dar eu in weekend plec la Buzau!Doamne ce pofta mi-ati facut cu Pizza Hut!
De cand n-am mai mancat pizza de acolo..
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe