Mamici de mai-iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Simona, imi pare sincer rau de ceea ce ti s-a intamplat! Uite, o de la mine ptr. modul exemplar in care ai trecut peste momentele astea f. grele! Numai bine iti doresc in continuare si un bebe frumos si sanatos in bratele tale cat mai curand, ca meriti din plin!

26 octombrie (interesant nick ai) bine ai venit printre noi!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

deja ma simt mai in largul meu, intampinata fiind cu incurajari. dupa ce am postat de la munca, m-am gandit sa intru nitel si de acasa, sa vad ce mai e nou.. cred ca asa apare dependenta de DC, am mai citit pe undeva pe aici!
am uitat sa va spun ceva important, de la un medic ginecolog citire(si femeie cu doi copii): pe langa predispozitia genetica la vergeturi, cu care nu ai cum lupta, cea mai buna solutie este.... uleiul de masline!! hidrateaza cel mai bine, nu contine chimicale (teoretic cel putin:-)), iar pretul.. mi s-a zburlit parul pe ceafa cand v-am auzit cu 8-900 mii un flacon de crema!! mie oricum nu imi inspira prea multa incredere produsele extrem de "specializate"; in curand cred ca vor scoate o crema pentru sanul drept si o alta pentru sanul stang, numai sa mai ia un ban in plus!
Recunosc, eu sunt indragostita de ani de zile de Johnson oil, cel cu aloe vera, asa ca tot asta folosesc si acum. Nu-mi prea fac probleme cu vergeturile, n-am avut niciodata, nici dupa ce am slabit 15 kilograme in trei luni, sper sa ma sara si acum :-))
Apropo de uleiul de masline: eu il folosesc de multi ani, amestecat cu zeama de lamaie, ca cea mai buna lotiune de plaja din lume!! te bronzezi extrem de iute si uniform, datorita uleiului esential din lamaie,care e fotosensibil, iar pielea iti ramane protejata de la uleiul de masline; nu m-am mai cojit de atunci. Iar apoi folosesc Johnson pentru intretinere. Eee, marea... mai greu anul acesta...

Crisbar, calculul de risc se calculeaza coroborand rezultatele de la triplu test, ecografia facuta in aceeasi zi in care se ia sange pentru tt, greutate, varsta, eventual alte aspecte deosebite ale sarcinii. nu se poate combina cu morfologia fetala (ca interpretare), pentru ca triplul test se face intre 12-16 weeks, iar MF in jur de 20-22 weeks. succes!
Oricum, pentru cine mai citeste: in clinica de morfologie fetala, de la spitalul Titan, unde am fost internata pentru amniocenteza, am aflat ca: din peste 2000 de paciente cat au avut in ultimul an si jumatate, toate cu triplu test cu rezultate proaste sau ff proaste, nu au iesit pozitiv, dupa amniocenteza decat..... doua!!!! asa ca relax!! e foarte bine ca facem analizele, insa nu trebuie sa ne imbolnavim de nervi in asteptarea rezultatelor (cum am facut eu!!)

AlaBalaPortocala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vivighe, esti doftorita? Super. Daca nu te superi, cand ai terminat faculta? Banuiesc ca anul trecut sau cam asa ca doara esti cu 3 ani mai mica decat mine. Atunci am intuit eu bine ca ai facut stoma?

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor,da de Bucur ce stiti?Ca am inteles ca a fost renovat,are sistem rooming cu cate 1,2 sau 3 paturi nu mai e ca inainte.io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

CamiM...multumesc frumos pentru explicatii. Macar am o idee in ce priveste acest test, am sa va povestesc daca si aici se procedeaza la fel.
26 octombrie - bine ai venit la noi. sa ai un bb sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

fetelor , eu am visat urat rau de tot asta noapte asa ca la 6 in picioare cu mine si bebelina si ea treazaNumai prostii frate si numai de sarcina visezasta arata cate temeri sunt in capul meu .
Va doresc numai bine azi si vise frumoase .

ALIA 23saptamani

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

simona, sa-ti dea Dumnezeu putere sa iti revii

ALIA 23saptamani

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Ama, la Bucur e relativ ok. Nu stiu exact (adica nu am vazut cu ochii mei), dar mi-au povestit colegele care au nascut acolo. Sunt rezerve de 1, 2 sau 3 iar la copii este exemplar. La copii chiar am vazut caci am fost sa vad copilasii cand il cautam pe Andrei.

Fetelor am o problema in continuare cu valoarea HCG la 16 saptamani. Mi-a iesit 25.813 si mi se pare prea mica. Sunt paranoica pentru ca la ultima sarcina pierduta nu am avut nici o durere dar si-au dat seama dupa HCG care era in scadere. Si oricum copilul nu crestea. Acum ziceti si voi ce valori v-au iesit la aceasta analiza la triplu test si poate are cineva limitele pt sapt 16 ca nu mai rezist pana vineri cand am programare la medic.

Dupa povestea Simonei m-am speriat si mai tare, mai ales ca stiu pe pielea mea ce inseamna.

Simona si de la mine o .

Pupici,

Flory 17+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

DianaR...da...sunt doftorita cu diploma,am terminat stoma in 2005 si deocamdata nu profesez-dupa licenta m-au luat greturile care m-au tinut vo 2 luni,apoi doc mi-a zis sa stau cuminte acasa ca am colul mai scurt,iar acum cand toate-s bune si frumoase nu mai are rost sa ma angajez nicaieri pt 2-3 luni.

23w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata dragele mele.In primul rand vreau sa va zic ca EU VREAU LA INTALNIRE.sAMBATA E OK PT CA NU LUCREZ SI VREAU SA VIN.DACA RAMANE VALABIL ANUNTATI.
Simona imi pare rau pt tine,stiu ca orice ti-am spune noi,durerea va ramane f mult timp,dar trebuie sa ai curajul sa o iei de la capat.Numai Dumnezeu stie de ce vrea sa se intample toate astea,mai ales la f multe femei care isi doresc cu adevarat un copil.Eu iti inteleg durerea,pt ca anul trecut in martie am pierdut o sarcina,mai mica e adevarat,dar durerea e tare rea,pt ca acolo ara puiutul de om pe care il astepti si te pregatesti cu ce e mai bun pt a veni pe lume.Ai grija de tine in continuare si sa auzim in curand numai vesti bune.Multi pupici si trebuie sa stergi lacrimile,sa te pregatesti pt urmatorul bebe care va fi mult mai special pt tine.

Dana21+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput