Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 6
ellarad spune:
fetelor am vorbit cu doctorita mea care bineinteles ca m-a certat ca nu am sunat de noaptea de cand m-au apucat contractiile. acum contractiile sunt la 5 min si dureaza 40-50s asa ca ma duc la spital...
sa imi tineti pumnii.
la cate alarme false au fost pana acum nici nu mai am emotii 
va pup 
Ella si
Daniel Alexandru 41+
marchplayer spune:
Nu-mi vine sa cred ca deja avem in gasca 27 de bebelusi si 26 mamici!
Abia astept sa am ce va povesti ca acum in afara de-o bocaneala in burtica si o mami care vomita mai toata ziua...Ma tot uit pe listuta si ma gandesc spre exemplu ca daca as naste ca Maraki ar trebui sa nasc azi si asa mai departe...dar deocamdata nu-i nici un semn, nici dureri, nici dop si nici ape...asa ca mai astept!
Giova, tu arunci bunatate de laptic, Robert al meu abia ma asteapta cu niste extra laptic si pentru el daca se poate (ca spune el ca-i foarte bun ca supliment alimentar
), aviz mamicilor a caror soti fac sport.
Moni, te-a dat gata Diana? Pai ce credeai tu mamico, ca n-are fetita personalitate?
Cata, Bia este o dulceata, imi vine s-o mananc!! Ce frumos zambeste si este mortala cand casca! Parca nu mai are falcute si cred ca seamana cu sotul tau, cel putin la nas.
Bee, inca sunt in ceata cu hainutele dar bine ca mi-ai amintit de chestia aia cu body care sa nu se bage pe cap. Multumesc! Pupici Anei si tie, ai grija de tine, dormi si tu mai mult si mananca bine!
Mamica de ingeras ce-ti mai face odorul? Papa, creste, zambeste, vorbeste?
Irina, al tau cu cine vrei sa semene blond?
daniela 36++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Ella, iti tinem pumnii! Nastere usoara! Mai adu un bebelus pe forum!
daniela 36++
andreeaC spune:
Felicitari pt bebei Florinini, Anasebe, Alina si cine a mai nascut, ca eu am pierdut sirul! Sanatate, refacere rapida si mult lapte! Iar bebelusii sa fie cu totii sanatosi, mancaciosi, fara colici.
Monica, am si eu o rugaminte - cand ai timp, poti sa-mi spui si mie daca la bioritm arata vreo zi critica in urmatoarea perioada? Ca eu de la o vreme ma simt altfel, sunt mai nelinistita, mai nu stiu cum...De ce date ai nevoie? Multumesc!
si bb Maria 35 ++
Giova spune:
Ella nastere usoara si un bb sanatos!!!

Daniela asa e n-am ce face, daca nu ma mulg se fac nodului si ma dor sanii de mor. Si curg rau de tot, de ma umplu toata de laptic.
Clau l-a gustat putin, dar nu e amator. Cu toate ca e bun, dulce.
gio si marco
marchplayer spune:
Avem poze pe yahoo photos cu bebe David!
Giova stiu ca trebuie sa te mulgi, mai bine asa decat sa faci doamne fereste vreo mastita! O sa te reglezi pana la urma in functie de mesele lui Marcolino!
daniela 36++
irinadum spune:
Ela nastere usoara si asteptam vesti.
Monica si la mine tot 37.2 a fost maxim insa nu o iau zilnic ca il mai pipai si doar dc mi se pare ceva bizar. Astia aici mi_au zis sa ma uit la maini dc sunt fierbinti sau dc e transpirat ( da are mereu manusi ca e cam masochist). Deci Di a avut program azi noapte . Pai lasa ca te lasa noaptea asta sa dormi si daca nu ne dam intalnire aici.
Daneiela eu eram blonda cand eram mica iar apoi un saten deschis de tot deci .....
Catalina frumoasa bucalata ta. Sa iti traiasca.Fug sa fac de mancare ca fiimiu iar are program de vizionat peretii. A si de scos vocale.
Irina
alina.mattei spune:
Ana-M iti tinem pumnii ! Nastere usoara !
Cata - am vazut pozele cu Bia ! Este superba !
Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
Ursoaica spune:
Buna ziua fetelor!
Ursulina noastra este o alintata. Ii place sa stea in brate ... mama mama ce ne mai place, ii place cand ii canta tati "Rosu si negru" au niste cantacele super...sta si rade la el.
Aaaa si ce ne mai gadilaaamm!
Irina pai ar trebui sa facem un mic complot sa nu mai munceasca atat Moni
.
Maraki eu zic ca Dixi in ruptul capului nu ar fi calcat pe bbita...in primul rand chiar daca nu la vazut ia simtit mirosul...asa ca eu cred ca a vrut sa-ti vada reactia
.
Ella iti tinem pumnii
. Nastere usoara, ca a lui Monica!
Ana M 
sa vina repede si usor bb!
Fetelor fata mea daca o pun pe burtica deja isi tine caputul sus. Si bbii vostri fac la fel?
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)