Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
alina.mattei spune:
Ursoaica - cum va descurcati si cu pisici si cu bebe ?
E ok ? Ca eu nu stiu ce sa fac cu ale mele cand o sa vin cu bebe acasa. Nu imi vine sa le dau dar nici sa-i fie rau lui bebe nu-mi convine.
Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
nicoleta raducu spune:
Buna,burticutele...
Am aparut si noi..Azi am fost la monitorizare..Binisor..cam lenesa fiicamea...
Ma bombardeaza noaptea la greu..si dimineata cred ca doarme..o doare-n papuci ca mama
ei face monitorizare...
In dimineata asta am tras si o sperietura zdravana..a derapat unul si era sa ne faca praf..noroc cu
sotul meu care a fost super cu reflexe..a intuit traiectoria masinii aluia...
Ne-a zgiriat putin spoilerul pe spate...dar putin tare...
Un pusti cu un matiz care mergea ca nebunul pe splai..in zona timpuri noi....cu o super viteza..in
conditiile in care soseaua era cu gheata..la greu...
Multumim Domnului ca a fost ok...
In rest..ma simt iar cam nasol...cred ca am tensiunea f mica de data asta..ca am ameteli...
Am incercat sa adorm...imposibil...
Am si eu niste stari de voma..de mor...Culmea..nu am avut in prima parte a sarcinii...
si am acum...
Cam atit...Nici de papa nu prea am chef...
Nicole
34+
marchplayer spune:
Bine ai revenit Ursulina, cand ne pui si noua pozici cu Raisa, nu de alta dar vrem si noi sa vedem frumusica voastra! Zici ca pisoii s-au mai obisnuit cu noua locatara plangacioasa? Eu nu o sa las nici pisicile si nici catelul in camera bebelinei, cel putin in prima perioada! Dupa aceea mai vedem, o bagam si la fabricat anticorpi ca sa nu fie prea sensibiloasa!
Maraki nici eu nu cred ca s-ar fi urcat catelusul pe Angelo in cel mai rau caz i-ar fi dat niste limbi
!
daniela 36++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
J G spune:
Buna fetelor!
Azi dimineata am fost si eu sa-mi recolteze probe pentru stafilococ B si analiza secretiei, peste o saptamana am rezultatul.
Am dormit chiar mai prost decat de obicei. De dimineata ma gandeam ca inm ziua in care o sa nasc, noaptea nu vor lasa copilul cu mine deci o sa dorm o noapte macar. Fara sa fac pe mine intr-una.
J 36+
irinadum spune:
Ursulina si al meu ridica capul bine de tot si il tine lejer. Si nu de acum ci mai de mult. Cand ne pui poze cu Raisa ursulina?
iRINA
Bee spune:
MOnica, tu nu scoti papusha din casa pana la botez? Vai de mine. Bine ca macar faceti Botezul rapid!
Giova, Sab Simplex e dulce de vrea MArco suzeta inmuiata in Sab? CA eu n-am avut curiozitatea sa gust! Ana mea, uneori vrea suzeta, alteori nu, depinde. Cat despre supt 5 minute.....la noi nu s-a pomenit! Esti o fericita! Numai sa fii atenta sa nu fie el prea somnolent din cauza icterului si totusi sa nu se sature. Eu nu mi-am luat cantar la inceput, dar nu stiu ce ma faceam fara el. NUmai asa imi dau seama daca puiul si-a luat portia sau nu. E ciudat. Ieri in 10 minute a ras 100 ml de la un san. SI tot ieri a fost in stare sa stea 40 de minute pt 40 ml!
. Asa ca o cantaresc la fiecare supt si asa stiu eu cat trebuie ea sa suga. E cam bleguta si nu zbiara de foame! Tu de ce i-ai dat si ceai? Si cat de rece era de v-ati temut de roshu in gat?
CAtalina, am vazut-o pe Bia si e blondutza! Ana mea e mai inchisa si la par si la piele! Noi zicem ca e satena, dar are o pielicica creola de ti-e mai mare dragul! NU seamana pe noi la ten!
. Bine ca o sa poata sa stea la soare si in plus nici nu se irita deloc. Nu avem nici bubite nici iritatii, nimic! Doamne ajuta!
Irina, in Carrfour singura imediat dupa nastere? Eroina esti! Eu am venit acasa la 2 zile dupa nastere si ma expedia familionul la plimbare zilnic. DAR la inceput inconjuram 5 blocuri in pas de melc si cadeam lata! La o saptamana, am ajuns in Unirii (eu stau tare aproape de Unirii), iar apoi a fost mai bine. E drept ca poate dupa cezariana te refaci mai greu. SI eu care speram sa skiez in martie! Acum nu mai sunt la fel de optimista.
Ursulina, pozici cu Ursulina mica! CE face micutza, suge bine? Cand o scoateti in Tineretului, ca noi am facut ieri, pe frigul ala prima iesire in parc!
Fetele
, ca eu fug la orizontala pana se trezeste fomista cea vesnic ostenita (azi a supt de la 9.30 la 10 si ceva, dar de adormit, am reusit abia dupa 12 si de trezit......cand o sa vrea. IAr nu papam 5 mese?
. Macar de-ar fi adevarat ca bebeii cresc si cu somn! Cred ca ne-am face cele mai mari! Nici nu ne-ar mai trebui laptic)
Bee si Ana Teodora
irinadum spune:
Bee si sab si bonissan sunt dulci de asta se reped micutii la ele imediat. Si la mine la fel face cu suzeta o ia pana adoarme sau cand e miorlait apoi o arunca si doarme fara. La tine a fost mai greu ca ai avut cezariana eu nu aveam nimic dupa nastere fugeaua aia cu scaunul dupa mine ca plecasem de nebuna singura prin spital la vreo ora jumate dupa nastere.
Irina
alina.mattei spune:
De unde ati cumparat cantar pentru bebe si de care ati luat ?
Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
Giova spune:
Bee cu toate ca am zis ca nu iau cantar, a mers mama cu Clau a 2-a zi si a luat.
De la Chicco, era promotie, 2 mil. Nu e electric, ala era mai scump.
Azi la o sapt. de la iesirea din spital il cantarim sa vedem cat a luat.
Se poate sa aiba inca icter al meu? E drept ca doarme mult, azi numai Clau cand a venit la pranz a reusit sa-l potoleasca.
Acum doarme sunt curioasa cand se trezeste.
Ursoaica, ce face Raisa? Apa mea s-a rupt cand eram pe forum sa vad daca ai nascut sau nu.
gio si marco
Bee spune:
AlinaMAtei eu am luat cantar facut de Balanta Sibiu, cu 1 milion (are si plasa pt bebei). Arata exact ca si cantarele vechi de bucatarie, dar mai ieftin de atat nu am gasit.
Giova, pediatra mi-a spus ca icterul fiziologic poate sa tina pana la 2-3 saptamani.