Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ela bafta ca dc se termina dopul vine si bebe. Iar durerile lasa ca scapi de ele. Fii increzatoare . Noi tinem pumnii.
Catalina poate ai noroc si scapa de colici. Eu l_am scos pe Mario de la 2 saptamani si nu stiu dc erau peste 0 grade si fara fular fara nimic pe fata. Asa mi_au spus aici si asa am facut. Cert e ca se simte bine . Acum sa vedem mai incolo.Ce mai fac porumbeii de sub tine? Poate se molipsesc si vor si ei un bebelac.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Acum m-am trezit, curg sanii, asa ca astept sa urle "haplea" ca sa pape.
Am trecut cu brio de prima noapte singurei, oricum saraca mama, mi-a zis sa o sun la orice ora daca e ceva ca are mobilul deschis.
Irina nu mi-a zis cand sa-l scot afara, dar si eu ma gandeam dupa 2 sapt. Pana atunci in fata geamului, am vazut ca-i place nu se ineaca cu aerul rece.Il voi scoate afara daca e cald intre 12-15, asa am auzit.Si nu-i voi pune fular, nimic, sa se obisnuiasca, sa nu.l fac sensibil.Doar caciulita si salopeta groasa de iarna, in care innoata.
Diana am lapte slava domnului, imi pare rau sa-l arunc, dar ce sa fac cu el? Sanii se umplu rapid imediat.Sunt vacuta Milka, mai ales cand stau si deodata incep sa curga siroaie, ca acum, si eu stiu ca e foame la bb si trebuie sa se trezeasca.
Teolinda am vazut pozele cu Nicolas, e un dulce, grasun si mare. Seamana cu tine intr-adevar.
Bee eu ii pun Sab Simplex pe suzeta, cand urla si trebuie schimbat, asa-mi ia si suzeta, ca altfel o scuipa din gurita.

Ana doamne ajuta sa ai o nastere usoara. Tinem pumnii si facem galerie !!!!!

Fetelor ai vostri sughit? Al meu aproape dupa fiecare masa si dr. pediatra mi-a zis sa-i dau 2 picaturi de lamaie. E mortal bb cand inghite zeama, se stramba de nu-i adevarat.

Merg sa pap un iaurt, pana se trezeste. Alaptez si revin.

gio si marco

Mergi la inceput

Giova pai pana se fac 12 grade face Marco 4 luni . Scoate_l si mai repede. Cel putin mie mi_au zis ca atata timp cat nu evant, ploaie sau ceata copilul trebuie scos chiar dc sunt minus 10. Importnat e sa nu fie umezeala in aer si vant.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ella, , poate nasti azi totusi! Tin pumnii!
Daniela, tu erai in ceata cu hainutele.HAi sa-ti zic eu cum fac eu. Peste pampers body cu maneca lunga, dar atentie: nu lua body care trebuie tras peste cap (ideal e cel care se inceie in fata, sau cumva pe lateral-pui body-ul desfacut sub bebe si apoi il imbraci). Peste body costumas intreg cu picior (la fel inchis in fata si pe picioare). Atat.
Ana, bafta si tie la nascut. SPer sa te opreasca la spital si sa nasti usor!
Giova, eu zic sa nu te panichezi ncu dormitul si mancatul lui bebe (zic eu care sunt cea mai panicata)! Mie asa mi-a spus pediatra: fiecare copil are ritmul lui, unii sunt mai lenesi, important e sa creasca! Eu m-am consolat cu ideea ca "noi suntem mai lenesi": dormim mult, mancam incet, stam muuult treji. Plus ca fata mea nu stie sa se trezeasca si nu stie sa adoarma. O trezesc greeeu daca sare de 5 ore (o aud fosnind, dar un tipat sanatos de foame nici ca trage!), iar de adormit.........dureaza ca se maraie rau!
Catalina, eu am scos fata afara si inainte de 3 saptamani (Duminica trecuta cateva minute), iar saptamana trecuta desi a fost frig am scos-o si 15-30 de minute. Ieri am iesit in parc, si nu prea mai era soare, a fost cam frig! Azi asteptam sa vedem ce program are. Daca se trezeste prea tarziu, adica dupa 2, cred ca o scot doar in fata blocului.

Fetele , ca doarme fata si eu fug la mancare, dush , etc.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Ella parerea mea este sa fugi la spital sau macar sa-ti suni doctorul ! Nu ma pricep (la mine e prima nastere) dar ma gandesc ca asa e mai safe. Bafta multa !

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa e Irina, nu voi rezista eu mult cu el in casa. daca am iesit in oras cu mama la cumparaturi la 6 zile dupa nastere si a fost super.Mor sa stau atat in casa si mai ales acum ,cand suntem amandoi si nu avem cu cine sa-l lasam. Deci cu prima ocazue afara cu el.
Bee nu ma panichez, ieri imi zicea cineva ca un bb trage de la san in primele 5 min. portia, pe urma totul e un moft.
Al meu si mai devreme 5 min. a papat, m-am muls, i-am pus in biberon dar nu a vrut. El la 3 ore plange de foame, in rest cand mai plange e moft, l-a invatat bunica in brate.
Acum e langa mine in boucer si-i place la nebuinie. Da din maini si se uita la luminite si jucarii.
Incerc sa pun niste poze acum.
Si ce e mai important e ca stau in fund, nu mai prea am nevoie de colac. Doamne ajuta sa ma vindec cat mai repede.
am observat ca i se deschide parul spre blond la Marco.

gio si marco

Mergi la inceput

Giova deci si tu esti "sarita" ca si mine. Si eu la 5 zile de la nastere umblam prin carrefour de una singura. Copilul il lasasem cu Marian si eu tuleo nene. Mai rau e ca acum il iau si pe el si mai uit si stau cate doua ore. Da ii place ca doarme ca valiza in gara.
Si lui Mario i se deschide parul spre saten deschis blond.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana-m si Ella, nasteri usoare, travaliu scurt si bebei sanatosi si papaciosi

Anda hai si tu!!!
Diana m-a distrat grozav faza cu socrosenia cand a venit sa vada fata
fetelor mi-a disparut inspiratia, ma rog de Robert sa se trezeasca de la 9.30 revin....

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am pus poze noi in album la "Bia la 2 sapt."...desi Bia pare blonda, e de fapt satena...sau ma insel eu?

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele!
ANA iti fac galerie! Sa scapi iute si sa vi acasa cu CLARA!!!!

ELLA cred ca de data asta urmezi!!!!
Si ANDA...e la spital,nu?

MARAKI eu zic sa nu-ti fie teama ca o sa aiba grija catelul de Angelo chiar daca nu-l vede il simte! Cat despre pisici,eu am intrebat-o pe URSULINA de ele si a zis ca au stat ascunse sub pat de frica,la inceput,apoi s-au calmat si nu mai baga in seama plansetele,ca de aia erau speriate bietele!

GIOVA si mie mi-a curs asa vreo doua zile,dar daca nu m-am muls s-a reglat singura cantitatea...

IRINA ce sa zic...cred ca nu mai fac eu nici o conta azi...ca am dormit ca naiba! Cred ca in ciuda mi-a facut DIANA azinoapte,maxim cate doua ora a dormit si la culcare numai maraituri si plansete,doar in brate sau iar la supt se calma...si tot asa Nici nu-mi dau inca seama daca chiar o doare burtica,sau s-a prins ca e mai "cool" ...in brate,ca ieri cum maraia,cum o lua mami in brate!
Ca interesant,cand sta la san n-o doare nimic,cum o pun in patut cum ...incepe!
Acum s-a dus mami la METRO cu frate-meu sa caute cantar sa vedem cum stam,desi dupa cum s-a bucalat la fatza,ar trebui sa fie ok. Chiar acum a sunat doctorita sa ma intrebe daca avem probleme. Ca ea a venit a doua zi cand am ajuns acasa si zicea ca vine iar dupa 10 zile,la o luna si abia de la doua luni vom merge noi la cabinet.
Daca va fi ok la cantar,chiar ca n-are rost sa vina inca.
Voi luati temperatura la bebe in fiecare zi? ca asa trebuie si nu e voie sa depaseasca 37,5. Pana acum a avut maxim 37,2.
Cu scosul afara,noi asteptam pana dupa botez,asta va fi peste doua saptamani in 29 ian. In rest,aerisesc camera si de azi incep s-o tin putin si in fatza ferestrei,sa vedem!
DENISA,DIANA,DANIELA,CATA,URSULINA etc....
Sper sa mai revin azi!

MONI si DIANA

Mergi la inceput