Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Fetele, plec la spital. De vreo 2 ore tot am contractii neregulate ,unele foarte puternice, altele mai slabe .Mai astept putin si plec. Tineti-mi pumnii !!!

Ana 40+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Wow, ati scris asa de mult...Azi v-am citit pe sarite, ieri aproape deloc, iar acum mi-a luat o ora sa ajung cu "lectura" la zi.
Denisa, March, multumesc de sfaturi referitor la masina si la cusutul in sine. Tot cu lenjerii sau fete de masa m-am gandit si eu sa incep. Si cum sunt "apucata", ieri am gasit o masina Singer in sale si am luat-o. I-am citit carticica sa ma lamuresc putin si chiar am reusit sa trag putin la ea. Abia astept sa imi cumpar materiale si sa ma pun pe ea.Oricum, sper sa ma invete mama mai mult cand vine la noi.
Alina, am vazut pozele. Sunteti cu adevarat niste frumosi.
Janina si eu merg des la toaleta, dorm prost si parca nu mai am rabdare.Dar lasa ca nu mai avem mult.
Mirela, frumoasa povestea si ma bucur ca totul s-a terminat cu bine. Citind cum ai povestit m-am trezit zambind la faza ca s-au speriat "bietele" asistente de cum tipai tu. Ma gandeam ca la cat debit au spaniolii cand vorbesc si la cat de repede se aprind intr-o conversatie si ridica tonul, s-au speriat de niste tipete nevinovate...
Ana, parca nu imi vine sa cred cand vad la semnatura ta 40+, hai ca mai ai putin...
Monica, parca tu ziceai de Lacrimoara ca e posibil sa fi nascut. Eu imi amintesc ca ne-a scris intre Craciun si Anul Nou ca merge sa nasca. Asta daca nu cumva neuronul imi joaca feste. Iar legat de musafirii astia care nu mai au rabdare si trezesc copilul din somn stiu si eu un specimen, soacra-mea. Cand am nascut-o pe Ecaterina, la vreo doua saptamani vine soacra si socru in vizita. Trenul ajunge la patru dimineata, eu alaptez la trei si ii zic sotului sa nu ma trezeasca cand vin ai lui ca sunt chiauna si ne vad ei dimineata. Credeti ca a inteles? La patru si un sfert cine credeti ca trantea usa la camera si aprindea lumina strigand in gura mare "unde e nepoata noastra?" Am crezut ca ii dau una in cap, noroc ca sunt fata educata.
Mira, stiu cum sunt cei din Ro referitor la cezariana. Si la mine familia e super ingrijorata, de mi s-a luat sa mai vorbesc cu ei ca nu fac decat sa imi spuna ca mor de ingrijorare pentru mine. Lasa ca o sa fie bine.
Si mi-a placut asa de mult cum ai scris "lac, munti, zapada, sanie...". Ce mai, peisaj de povesti...
Bee, ai grija ca perioada imediat dupa nastere de multe ori e mai grea decat cea dinainte. In State se recomanda sa iei in continuare prenatale dupa ce ai nascut pe toata perioada cat alaptezi. Si incearca sa te odihnesti cat mai mult.
Maraki, vezi ca si bouncer-ele astea pot fi pe varste. Daca nu ai unul care se lasa cu totul pe spate eu nu as avea curajul sa il folosesc.
Giova, ai sa vezi ca ai sa te descurci.
Pisoi, pai tin pumnii sa fie contractii adevarate si maine cand ma trezesc sa vad ca deja ai nascut. Hai curaj si pupici.
Ella, daca bebe mai vrea sa stea in burtica nu te necaji. Iese el pana la urma.
March, am sa le "colorez" pe Sheba si Bianca79. Multumesc de atentionare.
Hai ca m-am intins cat o placinta.
Na, ca am zis cuvantul placinta si mi-am adus aminte de "placintica" lui Nicole.
Pup restul fetelor pe care nu le-am nominalizat.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Ana, tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Pupici si ne gandim la tine. Hai ANA, curaj, impinge, respira.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Giova, de ce arunci laptele dupa ce te mulgi? De ce nu incerci sa il congelezi? Poate vei avea nevoie vreodata...
E pacat sa arunci bunatate de laptic...

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

HAI ANA, ITI FACEM GALERIE SI-TI TINEM PUMNII SA NASTI USOR

BUNA DIMINEATA FETELE!
Doar Ana s-a inscris pe lista?
Ella parca tie iti cazuse dopul, cum te mai simti?
Pisoi, hai ca ramai chiar ultima....
Nu s-a mai trezit nimeni?

daniela 36++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Heloooo...nu-i nimeni pe aici? Chiar asa, toate dormiti inca sau fiind luni ati fugit cu treburi?
Mi-am amintit ca Anda azi merge la doctor..poate cine stie ce surpriza ne face Mark al ei!

daniela 36++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

buna dimineata!
eu m-am trezit mai greu azi ca am avut aproape toata noaptea de pe la 2 pana pe la 6 contractii. erau regulate si dureroase. erau cam la 5 min dar acum au trecut iar...
chiar ma gandeam ca astept sa se faca dimineata ca sa ma duc la spital.
a mai cazut o bucata din dop destul de consistenta in timpul noptii. oare cat dop mai am????
si ma doare peste tot de nu mai pot. de abia mai pot sa ma intorc de pe o parte pe alta cu eforturi mari.

Anda, tu cum esti? Ai plecat la spital?
Ana, ai plecat la spital?

va pup pe toate

Ella si Daniel Alexandru 41+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata..azi noapte am reusit sa dorm 7 ore...cu Bia linga mine...parca nu-mi vine a crede ce bine e...a papat pe la 21 cam 100 ml de la sin (super)...dupa care m-am trezit numai la 00:30 si 4:30 sa-i dau sa pape (tita a papat prost la orele astea, dar i-am dat cu bibe si m-am culcat la loc)desigur ca i-am schimbat pampersul de fiecare data si vad ca este ok la capitolul scaune...nasucul pare sa se mai fi desfundat..apropo azi am facut 2 sapt!O sa-i fac niste pozici mai incolo...la baita ieri nu am putut ca am luat-o dupa vreo ora de plins si nu mi-a mai ars sa nu cumva sa se streseze...Acum a papat la 9 si doarme...colici vad ca azi noapte nu a avut si nici acum...parca este alta fetita cind nu mai are colici si doarme linistita si papa....este f. somnoroasa, pina si cind maninca o face cu ochii inchisi...Apropo de iesitul afara Giova...pe timp de iarna se incepe aeroterapia de la 3 sapt(vara de la 2 sapt.). intai cu geamul deschis citeva zile si apoi cu iesitul afara....si eu sper sa prind vreme frumoasa peste vreo 10 zile ca sa pot sa ies cu ea nitel...abia astept!Ana nastere usoara! Alina abia astept sa-mi zici cum te descurci!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana hai ca iti tinem pumnii si ne rugam sa ai o nastere usoara.
Anda si tie la fel daca nu oi fi nascut deja.
Daniela iar pe baricade? Te tii bine. Ia vezi sa nu nasti luna asta ca ne bate Denisa pe amandoua.
Denisa cum e cu mama langa tine?
Gata mi_a plecat musafirul si bine a facut. Ca m_am saturat de strans si de gatit. De abia acum sa intru si eu in normal....... si fara musafiri de astia ca nu mai imi trebuie o viata.
Mario s_a trezit si acum ma pazeste , scoate vocale care mai de care mai ciudate. Si am mai inceput inca o zi tot la fel . Adica de la 8 gata cu somnul si uite asa pana diseara ( mai motaie cate o juma de ora intre mese dar atat).Azi l_am cantarit pe cantarul meu la mine in brate si arata 4.700 . Ma intreb daca e bine sa il cantaresc asa sau mai bine zis dc arata bine ca eu nu am cantar de ala mic .
Irina

Mergi la inceput

Ella, eu nu ma pricep deloc, dar la contractiile regulate si durerile tale de burtik pe langa faptul ca pierzi din dop eu as fi fost de ceva ore bune la spital! Mergi la spital sau macat da tel dr. si spune-i ce simptome prezinti ca eu zic ca-s de nastere! Azi nu mai scapi

daniela 36++

Mergi la inceput